Pati taisu míklu, pagaidám viena no picas míklas receptém, kas man loti patík.
350ml údens
2.téjkarotes ovílella (parasti izmantoju ellu kas uz to bridi ir majas)
1.téjkarote cukurs
1,5. téjkarote sáls
600.gr milti
2.téjkarotes sausais raugs
Raudze 1h, cep 12min, 200grádos.
Udenim ir jabut remdenam, pievieno ellu, cukuru, sali, sauso raugu, bisk samaisu to visu kopa, pectam pievienoju miltus.
Miltus lieku uz aci, kamer mikla nekep pie rokam, ir izrullejam, tas daudzums ir aptuvens. Izrulleju cik biezu vai planu velos. Jaatceras, ka uztaisot sev velamo biezumu japadoma, ka cepoties mikla palielinasies vel tikpat daudz.
Virsu liek visu kas ienak prata, kas garso.
Visu saliek uz miklinas un met krasni.