Ja Tu būsi apzinīga suņa samniece, mācīsi utt., kā arī ņem šķirni, par kuru zini, ka nav sliktās attiecībās ar bērniem, tad jau laikam var arī vispirms suncīti, bet man kaut kā vienmēr ir šķitis, ka pareizāk tomēr ir otrādāk, man liekas, ka tā ir vieglāk suncim saprast, ka viņš ir zem bērna nevis virs.
Cik es te tā pārlaidu uz ašo acis, te tika minēts, ka vienlaicīgi noteikti nevajag, būs ļoti grūti utt., nezinu, cik ir grūti, bet zinu vairākus gadījumus, kur abiem mazajiem, šitā kopā augot (nu, ne gluži tā, ka bērna dzimšanas dienā jau ņem suni, jo suns tomēr ātri vien vairs nebūs nekāds mazulītis, bet, nu, teiksim tad, kad bēbim jau viens gads/pusotrs), abiem izveidojas ļooooti mīļas attiecības.
Man pašai gan nav variantu, man visu mūžu ir bijuši suņi, bēbim un suncim nekas cits neatliks kā mīļot vienam otru. Sākumā nedaudz par šo bažījos, jo man ir četrkājains egoistiņš, kuram viņa sugas brāļi ne visai, un man nebija ne jausmas, kā viņš cilvēkbērnus uztvers, bet viņš pie radinieku bērniem ātri vien pierada, tieši ļoti sargā un spēlēties grib, pat pacieš, ka viņu bērni grib bakstīt, jo taču mīksts un pufīgs, vienīgais suns neapzinās vēl savu spēku..vai drīzāk bērna trauslumu, piemēram fiksi paskrienot garām un ievicinot ar asti sīkajam, kas tikko iemācījies staigāt. :D