Labriit!:)
Sonakt gandriiz neguleeju, bet tas nekas, jo veel divas nedeelas, ko guleet.:D Tagad jaapabeidz tas, ko vakar nepabeidzu, jaatur iikski par sevi...
Labrīt, meitenes!
Nakts vispār tik pat kā negulēta.. Visādi murgi rādījās.. Nekādīgi nespēju iemigt normāli. Šorīt agrais rīts darbā, atverot acis, tā vien gribējās aizsūtīt sms, ka esmu apslimusi un neieradīšos, tik ļoti miegs man bija nepieciešams.
Nekas, līdz pēcpusdienai jāiztur, tad var doties pagulšņāt!
Microquasar, ahh, diemžēl, kopš vakardienas nekas īsti nav pamainījies.. Vēl aizvien esmu tāda kā neziņā, kas būs tālāk.. Ceru, ka vismaz šodien kaut kas vairāk taps skaidrs.
uztaisi randiņu un izrunājieties. Varbūt velns nav tik melns kā to mālē.
Tur jau vairāk izskatās, ka ir vienalga otrai pusei. Es tik tāda naiva reizēm, kas visu grib uzlabot, lai viss ir labi un skaisti.. Jebkurā gadījumā paldies Tev. Ir forši, ka kāda apvaicājas un var izstāstīt savu bēdu! :)
Mēs vakar ar Cormeum runājām, apbrīnojamas ir tās māmiņas kas sēž kosmo, visu paspēj mājās + vēl kosmo pasēdēt.
Tas gan.. Manā pazi'nu lok'a ir t'adas sievietes, kuras, bērniņam piedzimstot, neko citu vairs nedara kā tikai sēž ar viņu mājās un atrunājas, ka nekam citam nav laika, bet ir tādas, kas paspēj gan mācīties, strādāt, turklāt, vēl paceļot :) Tā kā, ja ir gribēšana, daudz ko var! :)