Par caurstaigājamu istabu 200... mjaa..Tu un visas pārējās šaurpieres izlasāt: (cenā iekļauti visi maksājumi, t.i., maksājums par gāzi, elektrību, ūdeni, internetu, televīziju, atkritumu izvešanu, siltumu, kā arī pats maksājums īpašniecei). Nepatiik, neiiree. Tev kaads aiz matiem rauj to dariit?
380+ komunalie izdalot uz 3.... un caurstaigajama istaba.........KAUNS NAV CITUS IZMANOT UN PAR DURAKIEM SAUKT?Man liekas, ka te autore ir domajusi pirmo maksaajumu, kur jaamaksaa arii maaklerim + drošības nauda.
380+ komunalie izdalot uz 3.... un caurstaigajama istaba.........KAUNS NAV CITUS IZMANOT UN PAR DURAKIEM SAUKT?
Nepatiik, neiiree. Tev kaads aiz matiem rauj to dariit?
Man liekas, ka te autore ir domajusi pirmo maksaajumu, kur jaamaksaa arii maaklerim + drošības nauda.
Bet jebkura gadijuma 200 EUR nav mega daudz, JA tur ieksaa ir uudens, elektriiba utt..
200 ls par CAURSTAIGĀJAMU istabu IR daudz ..Tu esi taa, kura pie Euro nevar pierast? 200 lati nav tas pats, kas 200 euro. Tagad panjem kalkulatoru un izreekini.
It ka ir dārgi, un reizē nav. Bet labak komunaļņika dzivot savā istaba un centrā.Maslavas 55 ir gandriz centra. Es saku, ka ir leeti. Un par to, ka caurstaigaajama istaba....nu un ? Varbut kaada straadaa nakts mainjaa un gul pa dienu, kad visi ir prom? 140 LVL vecajaa valuutaa ar visiem internetiem, udeni, elektriibu, tas nav daudz. Ja grib vel leetaak, tad jaaiet uz kojaam, kur vispar 4 viena istabaa - vot tad buus piedziivojumi :D
200 ls par CAURSTAIGĀJAMU istabu IR daudz ...