Awkward situations

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Kādas situācijas ir bijušas, kurās jūties ļoti neērti un nezini īsti kā reaģēt, ko darīt.... :D

Skatījos šodien draugos vienu puisi un atcerējos atgadījumu, gribētu arī citu līdzīgus stāstus dzirdēt... :D

Piem.
Aizbraucu uz citu pilsētu, atpūsties, lai nesēdētu mājās ar puišiem iedzēru, papļāpājām, paliec pie viena puiša pa nakti, jo kaut kur ir jāpaliek! Un pēc tam viņa vecāki skatās uz Tevi kā uz jauno draudzeni :D Tas tēva smaids un kā viņš skatās uz savu dēlu un mani. :D Viņa mamma piedāvā vēlāk braukt līdzi uz ģimenes pikniku... :D
19.08.2014 13:37 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Pirms gadiem 7 kārtīgi nofeiloju. Tad modē bija topiņi bez lencītēm, protams, arī man tāds bija. Aizgāju uz veikalu, stāvu pie kases un domāju, kāpēc visi uz mani tā skatās... un protams :D mans topiņš bija noslīdējis un stāvēju krūšturī :D :D :D ārprāts... kāds man bija kauns :D
19.08.2014 18:12 |

Reitings 763
Reģ: 27.07.2014
Žāvājos un iežagojos vienlaicīgi, kāda skaņa bija, ak dievs.

Hahahaha! Man ir bijis tā, ka sēžot ar cilvēkiem pilnā zālē šitā sanāk. Tāds riktīgs dinozauru pārošanās rēciens :DDD
19.08.2014 18:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits