ir tāds čalis vārdā Gunārs Kūtris, ja nemaldos, agrāk bija Satversmes boss, tagad startēs saeimas vēlēšanās, ko es ar to gribēju teikt?
tiesu sistēma, tiesneši ir un būs cieši saistīti ar politiķiem un politiku, to pierāda arī, ka tiesnešus ievēl saeima nevis speciāli izveidota komisija.
es pati studēju tieslietas un vēsturi, respektīvi es zinu kā bija agrāk, es zinu kā ir tagad, nekas nav mainījies
tiesneši un tiesas visos laikos ir bijušas tikai pastāvošā režīma marionetes, instruments
tā tas bija apvienotajā karalistē, kad vēl valdīja karaļi
tā tas bija Francijā, kad valdīja Luijs XV vai Napoleons
tā tas bija nacistiskajā Vācijā un PSRS
un tā tas ir tagad Latvijā un citās post-padomju valstīs, arī Krievijā
Latvijā piemēram nav demokrātijas, bet partokrātija, kur vara reāli pieder partijām nevis tautai, vēlēšanas ir tikai labi iestudēta izrāde ar jau sen nolemtiem rezultātiem
cik gadus jau tiesājas Lembergs? 10? LOL, kurā normālā valstī vēl tā būtu?
korumpētās un ar politiķiem(un to sponsoriem) cieši saistītās tiesas visu velk apzināti garumā
paskatieties uz KNAB, tā ir tīra politiska iestāde, kas dara lietas pēc politiskā pasūtījuma(Vienotības)
paskatieties uz Miķelsona lietu(ex-Latvenergo šefs), apritējuši 4 gadi jau, tik viss bija pompozi un tik klusi arī beidzās, neviens nav notiesāts, es nezinu vai Miķelsons ņēma kukuli, bet es zinu ka tas bija politiskais pasūtījums pāris mēnešus pirms saeimas vēlēšanām, lai it kā parādītu, ka mēs tipa cīnamies pret korumpantiem, bet patiesībā neviens nebija vainigs un lieta noklusa
paskatieties uz nākamo KNAB darbību ar kratīšanām Šlesera mājā(laikam nekratīja, bet gribēja), saeima nobalsoja ka to nedrīkst darīt un pēc tam Zajebatlers veica savu slaveno runu, LOL :D tās visas bija jau iepriekš iestudētas darbības no Vienotības un KNAB puses, lai būtu iemesls atlaist saeimu, lieki piebilst ka arī šajā Šlesera lietā ir klusums un lieta izbeigta
kā tur beidzās ar Jaundžeikara lietu? arī klusums
kādi risinājumi, lai to visu bezpriģelu izbeigtu? laikam jau revolūcija, bet vai mēs esam gatavi, stipri šaubos, neesam tik karstasinīgi kā grieķi vai ukraiņi