Sveikas visas foršās kosmo meitenes! :)
Izdomāju izveidot diskusiju par dzīvi ārzemēs.
Vai kāda no jums dzīvo ārpus Latvijas robežām? Kāpēc jūs izvēlējāties tieši to valsti, kur dzīvojat? Un kas jums tur patīk labāk, nekā Latvijā?
Pati es dzīvoju jau 3 gadus Beļģijā. No sākuma es aizbraucu tikai pie drauga ciemos,tad ar katru ciemošanās reizi man iepatikās vairak un vairāk, tad jau man piedāvāja darbu un es paliku tur. Godīgi sakot, man šeit patīk labāk. Kāpēc? Jo cilvēki šeit ir draudzīgāki un viesmīlīgāki,nenozākās pie katra sīkuma, nenosodīs tevi. Pie tam, šeit ir ļoti daudz latviešu un es tiešām jūtos kā Latvijā :D Bet nu tas nav tik svarīgi. Arī dzīvošanas ziņā, te ir daudz labāk. Varu atļauties praktiski visu, ko kāroju, bet Latvijā gan visa nauda gandrīz aizgāja rēķinos. Jā, un protams vēl esmu pamanījusi to, ka visi te tevi pieņem, vai tu esi krievs, latvietis vai vācietis, tautībai nav nozīmes,savukārt Latvijā tautieši ir ļoti ļauni šajā ziņā, nedod Dievs Tu būsi citas tautības, tātad būsi savādāks un tevi vienkārši noliks.
Tātad, šī diskusija ir veidota ar mērķi, lai jūs dalītos pieredzē par savu dzivi ārzemēs. Man būtu interesanti palasīt kā tad jūs esat iekārtojušās citā valstī un vai patīk :)
Un visi tiem, kuriem ir kas slikts sakāms - lūdzu vienkārši vācaties no šīs diskusijas prom!! ;) Šeit nav vietas pārmetumiem. :)