Nu re, ir tik daudz pozitīvu stāstu :) Ceru, ka Tavējais stāsts būs tāds pats.
Tas nav tas pats, bet, kad man mājās uzradās otrais kaķis, tad mana kaķene viņu arī sākumā nepieņēma. Šņāca virsū, uzšāva ar ķepu. Jaunajam kaķēnam bija tikai 3 nedēļas, tāpēc mana kaķene vispār īsti nesaprata, kas tas tāds ir. Abi kaķi kopā tika laisti tikai tad, kad bijām klāt un redzējām, ko viņas dara. Manai kaķenei tad bija 1 gads. Pagāja pāris nedēļas, un viņas ir vienkārši nešķiramas. Guļ kopā, mazgā viena otru, spēlējas un lielākā kaķene mazajai ir kā mamma. Pie tam, lielākā kaķene iepriekš bija diezgan mežonīga (viņai tāda šķirne), šad tad koda rokās, šad tad kājās. Protams, bija arī mīļuma izpausmes. Bet kopš mazā kaķa ienākšanas mūsu dzīvoklī, lielākā kaķene izmainījās ļoti ievērojami. Palika maigāka, mīļāka un gādīgāka. Vispār, palika par mierīgu un ideālo kaķi. Tas noteikti arī tāpēc, ka viņai ir ar ko izskrieties pa māju un viņai sava enerģija ir izlādēta un tā nav jāizliek uz cilvēku.
Tā kā, var būt, ka šādas izmaiņas var būt arī saistībā ar bērniņa ienākšanu ģimenē. Kā jau teicu - vajag darboties ar kaķi, lai kaķim nav garlaicīgi un vēlme slikti uzvesties. Saprotu, ka jaunajai māmiņai tam nebūs tik daudz laika, tāpēc iesaku padomāt par rotaļlietām kaķim, savādākām, kā parastām bumbiņām.