Man arī ir tā cūku saru birstīte, kurai starpā vēl ir tie parastie sariņi.. Tiešām forša! Ļoti patīk!
Pie friziera neesmu bijusi kopš man nogrieza tā matus, ka raudādama staigāju kādu gadu/divus, lai normāli viņus atkal ataudzētu.. Galiņus apgriežu pati, tagad ilgi to neesmu darījusi, jo gali nešķeļas (tpu, tpu, tpu).. Dzeru zivju eļļu, cenšos bieži netaisīt kkādas astes un copes, taisnot, izmantot fēnu etc.. Matiem ļauju žūt pašiem.. Vienīgais, ar ko grēkoju, ir matu lakas un putas.. Bez tiem līdzekļiem kaut kā nevaru padzīvot.. :D
Šampūns man ir no John Frieda (šķiet, ka maniem matiem patīk) un tagad vairāk esmu sākusi lietot kondicionieri (ko jau sen vajadzēja).. :D
Nu tā - un kopš manas pēdējās raudāšanas par matiem, ir pagājis vairāk kā gads un man mati no virs-plecu garuma tagad stiepjas līdz pus-mugurai.. Neaug viņi īpaši ātri, bet zivju eļļas lietošana augšanas procesu ir manāmi paātrinājusi..
Tā kā man mati ir krāsoti un dabīgais ir gaiši brūnais tonītis, tad ir ļoti viegli izdarīt mērījumus.. Nostājos pie spoguļa un paceļu galvu, vienlaikus skatoties spogulī.. Tad var redzēt, piemēram, piecu milimetru tādu gaišu lociņu ap galvas virsu.. :)