Sieviesu niideeji.

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O

P.S. Nemaz nesaaksu par to, ka NEKAD neizpratiisu, ko vinji vispaar dara sieviesu forumos..
16.08.2014 01:32 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
nauda var pazust vienā mirklī.

Bet līdz ar naudu arī pazudīs meitene, jo tādas ir tās kosmo zelta racējas :D Iespējams nepazudīs ja meitenei pašai ķieģelis uz sejas uzkritis un ir krokodīls :D
16.08.2014 18:54 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Shii teema tapa taapeec, lai Erviins&co vareetu izveersties??????????

Te nav sievieshu niideeju, parasti pienapuikas, kuri uzjautrinaas, baarstot negaacijas nosaciiti anoniimaa videe.

Ir teemas, kur Erviins (paareejie trolleeni gan nee) izsaka savu patieso viedokli, bet lielaakoties gan taa ir rieshanaas no operas - "ak, tu man taa, tad es tev taa".
16.08.2014 19:16 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Es apbrīnoju kā sevi cienoša būtne spēj iedomāties ervīna un co komentārus nopietni un vēl uz tiem atbildēt. Veiciniet to heitu un trollismu uz nebēdu. Tādu cilvēku dēļ kā jūs šie jampampiņi arī elpo. :D
16.08.2014 19:26 |

Reitings 141
Reģ: 08.02.2014
Man pilnīgi pretīgi metas, kad atkal izlasu cik latvju meitenes ir nekoptas, mantkārīgas un sazin cik sliktas vēl. Kuram te interesē jūsu domas par mums? Citreiz liekas, ka esiet garīgi slimi, jo normāli vīrieši neko tādu nerakstītu un diez vai te vispār atrastos. Un tā padomājot, tad jau arī es neesmu latviete, bet sazin kādas tautības sieviete, jo man nav svarīgi cik pelna vīrietis un vai braukā ar jaunāko bmw. Pati pelnu un sevi uzturu. Arī augums man ir ideāls, vīrieši vienmēr izsaka komplimentus tieši par augumu. Un manas draudzenes, paziņas arī ir tieši tādas pašas. Vienkārši vāks. Apnīk lasīt tos murgus. Labi, nelasu, bet ieraugot, ka troļļi ko atkal raksta, pilnīgi nošaut gribas.
16.08.2014 23:49 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Pastāstīšu savu domas par sievietēm un kāpēc esmu sieviešunīdējs. Ienīstu sievietes tieši tāpat kā strādnieks ienīst nepateicīgu darbu. Ienīstu ne tāpēc, ka sievietes būtu stulbas vai labuma meklētājas, bet gan pašu dzimumu būtību un pasaules kārtību. Sievietei vajag normālu veci, kas kārtīgi salīdīs šai dirsā. Nē! Meloju. Patiesībā sievietei vajag 100 dirsālīdējus un vienu ģenētiski labu priekš kniebšanās, savādāk mūžīgā zāģēšana.

Daudzas iesaka pazemināt latiņu, un tad būšot ok. Zemāka latiņa nozīmē, ka man jādraudzējas ar slinkām un degradētām sievietēm. Tādas bieži dzer, pīpē, pļēguro pa klubiem. Arī ar šīm sievietēm nav viegli. Čaļus maina kā zeķes un pašabziņa tādām ir lieliska.

Vel zemāks līmenis ir pilnīgs mēslojums. Tur 100kg, beikti zobu, daunisms, utt.

Kāpēc nav sievietes priekš manīm un kurš vainīgs? Protams, ka ne es pats. Vainīgas ir sievietes.
16.08.2014 23:52 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Armands, ja Tev vēl tikai 18, tad stipri par agru sievietes ienīst, gan jau ar laiku izveidosies kas labs :)
17.08.2014 00:08 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
nu, par tému, diez vai visus shos kjémus var vispár par cosmo vírieshiem dévét, drízák puishelji, kam dzíves lieláká izklaide ir sievieshu forums un vai ir vérts uztraukties, ka vinji ir sievieshu nídéji? drízák japriecájas vismaz nevairosies

:-D :-D :-D. Nevairosies? Da esmu pārliecināts ka pat Kristaps kurš te ir nesen piereģistrējies un pagaidām jūs visas kvēli aizstāv ja ir normāls džeks pēc laika paskatoties jūsu attieksmi pret dzīvi un cilvēkiem kļūs tāds pats kā es. Jūs pašas vairojat SN. Un nevajag domāt ka vīrieti vai puišeli veido tikai attieksme pret jums sievietēm.

Atbildot uz autores jautājumu - ienācu savulaik te nejauši, bet ne mirkli nenožēloju. Ja uz ielas visas jūs staigājat ar maskām - tēlojat un reti var saprast kādas jūs savā būtībā esta tad šī vietne ir tā vieta kura paver skatu uz neredzamo. Uz nospiedošā pārākumā ļoti nepievilcīgu slēpto un neredzamo.
17.08.2014 03:31 |

Reitings 395
Sievietes ir maitas, jā, bet aukstasinīgas kuces tikai ar jūsu palīdzību.

Jā tikai izraisa pārdomas tas ka rīkoties pretīgi tajās vai citās situācijās 90% gadījumu iesāk tieši sievietes. Jūs pat bieži pateikt nevarat bez spļāviena dvēselē bonusā.
17.08.2014 03:34 |

Reitings 395
Un atkal .. kaapeec jaasaka, ka visaam, tu par visaam nezini ..

Tev neliekas, ka taam, kuras nav tik sliktas un ir pilniigi preteejas tavam teiktajam, juutas aizvainotas ?

Ir tomēr lietas kuras gandrīz visām +- ir kopīgas tāpēc es te parasti rakstu 90%. Runa ir par vairākumu. Kad vairākums no jums būs savādākas tad attieksme un izteikumi arī būs savādāki.
17.08.2014 03:40 |

Reitings 395
Mazāk vajag ticēt visam, ko raksta. Tik daudz, cik zinu te lietotājas - visas strādā un tāpat cīnās, nekādi miljoni no debesīm nekrīt.

Vēl viena jūsu iezīme - muldēt kā pa sēžamvietu demonstrējot savus kompleksus lai sevi citām parādītu par nez' ko. Ko melojat? Un pēc tam vēl cieņu un labu attieksmi pret sevi prasāt.
17.08.2014 03:45 |

Reitings 395
Bāc nu, kā var nīst sievietes ? Savas mātes jūs arī nīstat ?
Nebūtu mēs tad jūs varētu vien savas rokas drāzt..

Mātes mums un jums ir kopīgas tomēr. Un varētu padomāt ka jūs savas mātes tīņu gados un velāk esat stipri uzklausījusas un klausījušas :-D :-D :-D. Tur jau tā lieta ka jūs esat daudz sliktākas par savām mātēm. Ar omēm vsp - nesalīdzināt! Lielākajai daļai pat ja mēģināja jums kaut drusciņu savas dzīves pieredzes iedot - kura no jums klausījās? Vecmodīgi.
Pārāk bieži (trešais teikums) jūs esat tikai tam vien noderīgas un arī tad tai lietā neko nespējat un nemākat.
17.08.2014 04:03 |

Reitings 395
1. Veiksmīgi (ar to pat nav jāsaprot nauda vai labs amats), izskatīgi, pašpārliecināti vīrieši pēc apdedzināšanās par sieviešu nīdējiem nekļūst. Tas notiek ar kompleksainiem, garā (un nereti arī fiziski) vājiem tipāžiem. Sāciet piestrādāt pie sevis kaut vai emocionāli, nevis dirnot pie datora sūdzaties, cik visas sliktas.

Pat ja tādi šeit ir - izbrīna jūsu reakcija. ****es, jūs tiešām domājat ka ar savu gānīšanos jūs kko izmainīsiet? Standarta frāzes - tev mazs krāniņš pumpans tīnis, bla, bla bla ...... Bet kam es to skaidroju? :-(
17.08.2014 04:08 |

Reitings 395
... zini te ir lieliski redzams kādas komunikāciju problēmas ir mūsdienu latvietēm ap 20 .. 30. nekā laba.
17.08.2014 04:10 |

Reitings 1817
Elfrīds, ar tām standarta frāzēm (ne gluži tām ,kuras uzrakstīji) tikai cenšos palīdzēt, jo tā tas arī ir. Uzaudzē biezāku ādu, pacel pašapziņu un dzīve liksies labāka, kā tas ir ar emocionāli stiprākiem vīriešiem, kuri pēc apdedzināšanās nesāk visas apsaukāt, bet veido nākošās attiecības.
17.08.2014 04:12 |

Reitings 395
Mūsdienās ir tik daudz sieviešu, kuru galvenā problēma ir pašapziņas trūkums, ir tikai apsveicami, ja sievietei ar to viss ir kārtībā. Nu un, ka viņa neatbilst kāda iedomātiem skaistuma vai gudrības standartiem? Tas nenozīmē, ka viņai apkārt nav cilvēki, kuriem viņa ir vislabākā. Un tāda sieviete, kura uzskata, ka ir vislabākā un var visu, noteikti dzīvē tiks tālāk par kādu skaistuli, kas būs klusa un nemanāma, jo māk tikai pelnus kaistīt sev uz galvas.

Un ko pēc šī jūs vispār no mums vīriešiem gribat? Tad ko? Visi tagad tēlosim kenus un bārbijas?
17.08.2014 04:13 |

Reitings 395
Robert, un kā tev pašam ar paškritiku, ja, cik noprotams, no taviem ierakstiem, tev ir ap vai pēc 30 gadiem un pastāvīgu attiecību ar sievieti nav? Varbūt arī pašam derētu paškritiski paskatīties uz sevi un pazemināt standartus un pārstāt gaidīt augsto plauktu princesi, jo, iespējams, arī tavas ambīcijas nesaskan ar to, ko tu reāli vispār vari dabūt?

Da johaidī! Atveriet beidzot logu un paskatieties kas notiek ārā! 50% no maniem draugiem korī sūdzas ka nevar atrast normālu meiteni! Ja džekam pēc garas darba dienas vēl suni ir jāved vakarā ārā un ēst sev jātaisa tai laikā kamēr mājsaimniece kura var atļauties nestrādāt visu dienu ir darījusi figviņzinko. Tad ko vel teikt? Cik liela daļa no jums vispār vairāk par ceptām olām prot?
17.08.2014 04:21 |

Reitings 1817
Ja džekam pēc garas darba dienas vēl suni ir jāved vakarā ārā un ēst sev jātaisa tai laikā kamēr mājsaimniece kura var atļauties nestrādāt visu dienu ir darījusi figviņzinko.

Tas izklausās pēc cacas, nav mūsu problēma, ka tādas tikai tiek izvēlētas.
17.08.2014 04:31 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Visiem nepietiks :D

Iesaku mainīt taktisko stratēģiju- fizisko tuvību uzstādot par prioritāti. Būs laba oma, ar laiku nāks īstā.. Varbūt tieši īstajā brīdī, kad nepietiks tikai ar izskatu, bet gribēsies emocionālo, tad arī apvārsnis kļūs plašākas.
17.08.2014 04:33 |

Reitings 395
Elfrīds, ar tām standarta frāzēm (ne gluži tām ,kuras uzrakstīji) tikai cenšos palīdzēt, jo tā tas arī ir. Uzaudzē biezāku ādu, pacel pašapziņu un dzīve liksies labāka, kā tas ir ar emocionāli stiprākiem vīriešiem, kuri pēc apdedzināšanās nesāk visas apsaukāt, bet veido nākošās attiecības.

Metode tev superīga! :-D Ceru ka vismaz savam vīrietim tu tā necentīsies palīdzēt celt pašapziņu :-D. Atgādina migrēnas ārstēšanu nogriežot galvu. Zini es pats labi zinu vai es esmu pumpains tīnis un cik garš man krāns. Tādas palīdzošās frāzes no šejienes meiteņu puses diemžēl ne tikai palīdz uzaudzēt ādu, tā tālāk, bet arī kas ir sliktāk - izdarīt atbilstošos secinājumus par jums pašām. Piedod, bet tas cik maz jūs zināt par vīriešiem atkal un atkal atgādina cik maz jūs viņi interesē vairāk kā ciktāl te iepriekš ervins rakstīja - jūsu emocionālo fizioloģisko fizisko un materiālo vajadzību apmierināšanai. Īsāk sakot - totālā nezināšana (teiktu pat - tumsonība) jautājumos kuri skar to kas notiek vīriešu galvās liek izdarīt secinājumu ka tā vīriešu daļa jūs principā neinteresē. Nezināšana šai gadījumā = kā sekas tam ka nav vēlēšānās zināt. Ja nav vēlēšānās izprast to kā mēs veči domājam tad no tā izriet kāds secinājums? Interesē pārējais. Pēc tā nebrīnietes ka vīrieši jūs uztver tikai kā mātītes vai golddigeres!
17.08.2014 04:40 |

Reitings 1817
Es par krāniem nekad neesmu neko rakstījusi, bet es vairāk par to, ka problēma ir pašapziņā. Katrs kādreiz ir cietis otrā dzimuma dēļ, bet tieši pašapziņa, pasaules uztvere ir tā, kas palīdz vai nepalīdz tikt tālāk. Sabiedrību neizmainīt (ne sieviešu cūcības, ne vīriešu).
17.08.2014 04:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits