Sieviesu niideeji.

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O

P.S. Nemaz nesaaksu par to, ka NEKAD neizpratiisu, ko vinji vispaar dara sieviesu forumos..
16.08.2014 01:32 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Mazāk vajag ticēt visam, ko raksta. Tik daudz, cik zinu te lietotājas - visas strādā un tāpat cīnās, nekādi miljoni no debesīm nekrīt.
16.08.2014 02:10 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
kad es atvedu pirmo reizi savu britu draudzeni uz LV, viņa man jautāja vai te ir noticis atomsprādziens :D maz cilvēku, ēkas sūdīgā stāvoklī un tas bija par Rīgu jautāts :D
16.08.2014 02:10 |

Reitings 189
ervins

Tiesi tavu piemeeru neesmu lasiijusi, bet vispaar - NeLatvijaa 900 euro nav liela summa prieks ikmeenesa teeriniem ;)
16.08.2014 02:12 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
http://cosmo.lv/forums/topic/163189-terini-cik-daudz-un-cik-maz/?sort=ASC&pnr=8

Palasi :D Cik nu saprotu tas ir Latvijā un tā summa ir tikai priekš ēšanas (komunālie neskaitās) :D
Lai gan arī Norvēģijā dzīvojot ar 900euro tikai priekš ēšanas var normaļi mēnesi dzīvot
16.08.2014 02:14 |

Reitings 2542
Serij, man Rīgā arī nepatīk un nekad nav patikusi. Un te nekad nebūs NY, get over it. Un nav tik iespaidīgi, kā metropolēs, bet nu tāpat jau kaut ko skaistu atrast var, ja grib. Ja negrib, tad nevar. Un, ja nekas nesaista, tad nav jākacina sevi, jāmaina pilsonība un jādodas tālēs zilajās.
16.08.2014 02:15 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
būs jāapprec tā britiete, tad dabūšu britu pilsonību un varēšu pasūtīt tirst LV

LV pilsonība noder tikai lai aizbrauktu :D
16.08.2014 02:17 |

Reitings 2542
Arī tā var. :D
16.08.2014 02:18 |

Reitings 189
ervins

Palasiiju, tur ir aprakstiitas dazaadas situaacijas un dazaadi dziives liimeni- taapeec arii uzskati nesakrtiit, viss ir atkariigs no konkreetaas situaacijas, nevis no viena piemeera, kurs ir izrauts no konteksta ..
16.08.2014 02:24 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Visiem sieviešu nīdējiem. Es pelnu tikpat daudz,cik mans vīrietis,varu viņu apspēlēt pokerā (kaut arī spēlē viņš ļoti labi),pielūdzēju man netrūkst,gultā viss ir lieliski-kas es esmu? :D gan jau man arī ir kāda klasifikācija pēc šiem slimīgajiem šabloniem... :D
16.08.2014 02:33 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Sabiedrībā...

Ir patīkami sabiedrībā kādam izdarīt labu, man ptīk cilvēkam uzlabot garastāvokli.. Es nevienam uz ielas, dzīvē.. nevienai sievietei neizrādu nepatiku.. Nekad... Es izrādītu speciāli uzmanību, lai uzmundrinātu kādu mazāk pamanītu meiteni ;)
Čaļiem jā, man patīk piezemēt dažus klaunus, lielīgus ākstus, kurus daži atvērtām mutēm klausās. Man patīk pazemot čaļus, kuri ir iekāpuši jaunās kedās, un sajutušies stipri lieli.. ja viņi sāk justies kā kingi. To es izbaudu.
Man nepatīk ja kāds baidās, tad es cenšos būt draudzīgs. It kā ar pietāti izturās..
Man patīk iedot pa purnu, ja kāds sajūtās bravūrīgs.. es māku atrast pamatotu iemeslu.. Izprovocēt, redzēt ka izvairās, baidās...
Tie kuri ir bikli, man patīk tādus cilvēkus atraisīt, ar standarta sarunu.. Joku, jebko..

Meitenes, man reibjās kautrība... Ja esi bikla, vismaz dažas frāzes izsaki skaidri. Kaut vai Jā, paldies, lūdzu! Pāris skaidrus vārdus.. Riebjās bikli cilvēki, tādi kuri pārdzīvo, ja viņiem kāds ko sliktu pasaka..
Ja tiek mainīta runa , attieksme , cilvēks mainās darbā, mājās, atkarīgi no vides.. To es neciešu.
Ok, darbs , mājas.. nav tas pats. visu var saprast.. bet cilvēks nedrīkst pazust, un būt savādāks, pavisam cits.
Var būt kautrība, cieņa, draugi, atklātība

Man reibjās cacas,, šmaras kuras tusē un dzerstās, kuras pavelkās uz BMW lēto galu, lētām kepkām un sportatērpos čaļiem. Man patīk mierīgas meitenes, kuras mājās lasa grāmatu, aiziet ar draudzeni uz kino, un sestdienā strādā ārā, pastaigājās, brauka ar riteņiem.. Ja

Man nepatīk šī brīža Sabiedrība Rīgā, piektdienas, sestdienas vakarā Vecrīgā.. .. Viesi tiek uzņemti ar ovācijām, dzeram, tusējam. Nekam neder.. Tā nav visu Rīga! Tā ir mūsu! Latviešu, Krievvalodīgo Latviešu! Man patīk Krievi, man patīk čigāni, man nepatīk Latviešu NACISTI! Cilvēki kuri kaut ko saka par okupāciju, sliktajiem krieviem, urlām!
Man nepatīk uz ielas dabūt pa muti no urlas, kaut vai es protu RUS.. Un saku ka nevajag mani sist, ka es čoms.

Man patīk futbols, skriešana, hokejs. Viss ir darīts daudz un dikti.. Basis arī pēdējā laikā.. Cope .. Grafitti zīmēt.. Man patīk laizīt vāverīti... Man garšo, senāk tā nebija. Es esmu neķītrs cilvēk. Bet nekan nav bijis anal sex. Nekad. Tie ir kā mani principi- no anaL..
Man nav tatoo, auskaru, nekādu ķermeņa rotājumu..
Bet patīk ja ir smuki meitenēm.
NEPATĪK LV POLITIKA, NEPATĪK KA REJ uz Rus kā suņi, Vācija neatļaujās tā dirst uz Rus, Polija klusē, Francija, UK klusē! Latvija REJ!!! Rej kā suņi, kuri grib dabūt ar kāju pa dirsu! Ar Dombrovski, visiem Vienotības idiotiem priekšgalā! Nolādēties lopi, viņi pakļauj tautu reālam kara draudam, iznīcībai.
Riebjās lēeticīgie bļāvēji.. Kuri lasa ziņas, un bļauj līdzi.. Krievi ir slikti, Putinasos, Putins ir gejs, lohs utt...
Tā nav... Tie ir aprobežoti murgi.. Nekas no tā nav taisnība :D

Ikdienā, man labas attiecības pārsvarā ar visiem.. Kurus negribu, ar tiem neuzturu kontaktus.

Ā, man šķiet ka ir laba gaume.. Man patīk labs apģērs.. Man patīk domāt ko es vilkšu, kādās kombinācijās izskatās labāk utt. Man patīk ādas jakas.

Riebjās kaķi, pilnīgi kretinē..
Nav man viņu..
Patīk suņi, ir Bokseris, labradors..

Esam piebeiguši 3 kaķus

Kad iedzeru, tad man patīk leilīties un kauties, kad stipri daudz iedzeru.
Tad es esmu atbaidošs.. Ja es piedzeros, tad randiņš ir beidzies.. Tad es gribu iedzert vēl, un visu ko darīt. Bet tas notiek reti... Un es cenšos to nedarīt vispār.

Zinu skaistāko vietu Latvijā, zinu kas ir skaisti.. Kad no upes rītā paceļās migla, iespīd saule... Alatas ķersta mušas pa ūdens virsmu... Smilšainas klintis, rasa.. slapjas kājas.. Man tas liekās pats labākais ko var no rīta paņemt..

Man patīk dalīties ar naudu, ja man prasa, man ir, es atdodu..
Man patīk kļūdīties, un vēlāk to pašu atkārtot, jau rēķinoties ar to .

Pietrūkst mazliet bērnības, skolas draugu, moča.

Māku ienīst cilvēkus, radiniekus, meitenes..
Mīlēt arī māku :)
Nepatīk ja es kādam patīku, bet es viņam nē..

Man patīk skrien pakaļ meitenei, protams to darot saprātīgi un gudri.. Nevis otrādāk.. Tad ir motivācija visam. Tad vienā dienā var gāzt kalnus!

Mazliet par manu ikdienu...

strādāju, saņemu kaut cik normālu naudu.. Esmu izsapņojis sapni par pro futbolu. Ir man zeme, meži, mājas, dzīvoklis. Strādāju ne Latvijā. Pietrūkst Rīgas, Rīgas meiteņu, draudzenes. Daudz kā.. Pietrūkst māsas, ar kuru parunāt kā māsu... Tagad viņai ir ģimene, reti atklāti runājām.. Bet senāk es visu no viņas ņēmu, un visā dalījos.. Mīlu māsu.. Viņa ir lielākais cilvēks manā dzīvē. Ideāla sieviete, māte.. Ar vājībām, ar sliktiem lēmumiem. Bet labais ir tik nomācoši pāri visam.. Viņa ir vecāka, starp meitenēm izaugu.
Tik daudz ir dzirdēts, redzēt, darīts..
Visas tās muļķības ir redzētas.

Cosmo nāku tikai tāpēc, ka nav ko darīt. Un ja ir interesanti...

Forumā-

Forumā var mest uz visiem virsū.. Neiespringstu, cenšos neiedziļināties.. Viedoklis mans reti kuru interesēs, domas...
Jo dažreiz cenšos ko sakarīgu uzrakstīt, kas var palīdzēt.. Bet tas aizpeld atejā.. Kā visi labie padomi, kurus neviens nekad neņems par pilnu.
Pateikt ko sliktu ir savādāk, tas sapurina kādu.. un tas atdzīvina forumu. Notur uzmanibu...
Varbūt...

Ko domāju tālāk te darīt...

Sarunāt Randiņu ar Banti.
Ik pa laikam ienākt forumā, nevienu vairs nelamāšu.. Centīšos būt pieklājīgs!

S80... Ne jau es Tev to rakstu slikto... Atvainojos, ka ieliku saraksti. Atvaino par bildi.
Ja gribi, es tev uzdāvināšu kaut ko jauku, kad būšu LV :)
(maisu ko uzlikt galvā)

:D :D :D
16.08.2014 03:03 |

Reitings 267
Blonde.. Tu neesi Dāma, Sieviete...
Bet kārtējā klukste!

Nezinu cik īpaši tie brīži ar tevi var būt. Kartā ziņā, šaubos, vai tādus meklē kāds.. Dranķīga kombinācija- pokers, labs kniebiens, nauda vairāk kā vīram...
vista no augstākas laktas???

Jeb, man ir labi, un pārējais nav svarīgi?
Jeb , esmu vienīgā vista gailim??

Lai nu kāda, bet neesi tu lielais ķēriens ;) Par to esmu drošs ;)

Un var jau dalīt vienkāršāk..
Kāpēc pieminēt pokeru, naudu, seksu..???
Tu esi meitene, tev ir vīrs, jeb kā tagad saka, vīrietis..

Viss, pietiek lai izdarītu secinājumu...
-
Esi aizņemta, un garlaikota palaistuve. Kurai uz brīdi izdevies piesaiustīt tēviņa uzmanību.. Ar ko tu spekulē, redzi, man ir vīrietis, es pokerā viņu uzvaru, un nopelnu vairāk par viņu...

Tad man ir jautājums, kur ir vīrietis???
Seksā labi???
Es domāju gan.... Skan diezgan loģiski...

Tas ir līdzīgi kā teikt.. Man ir auto... Un taikt es ar viņu braucu, jo man tas ir vajadzīgs....

To es izsecinātu arī pēc tās daļas - man ir auto...

Tu esi vnk tukšu rindu rakstniece, tīņu forumā!
Apmaldījusies vīriešu, laba seksa, pokera un naudas pasaulē, nonākusi ne tur ..!!!!!

Ej vien atpakaļ, un izslēdz gaismu
16.08.2014 03:27 |

Reitings 728
#5 - neredzēju,kur es būtu pieminējusi auto. :D ja tas bija man domāts... smieklīgs tev domu gājiens,pokers bija,lai pukstētāji kā tu saprastu,ka smadzenes arī ir dotas. :D Vīriešu pasaulē? Bik apmaldījies klišejiskos fantāziju burbuļos,ko izrāvi no Džeimsa Bonda filmām... :D Man ir tikai viens vīrietis,ar kuru esmu saderinājusies un plānojam kāzas. Bet redzams, tev ir grūti uztvert,ka sieviete var būt gan gudra,gan pievilcīga,gan arī pati naudu nopelnīt,turklāt neuzturot kādu parazītu (alkoholiķi,sitēju,utt.) sev uz kakla. Līdzvērtīgas attiecības. Šis jēdziens laikam nav tavā vārdnīcā ieridojams. :D Bet paldies par klasifikāciju-bija jautri palasīt... :D
16.08.2014 05:16 |

Reitings 267
Nevienu DŽ bonda filmu neesmu redzējis...
Un man ir savi uzskati, nevis no Kino ... Man dzīvē ir pietiekoši respektējami cilvēki bijuši blakus, kad augu..
Nevajadzēja man neko no malas, no kino..

Prieks ka patika ;)

mAN NAV KO DARĪT Līdz, 6am..
Izpaužos.. Pats sevi izklaidēju!

Tev jauku dienu ;) Neko sliktu par tevi nezinu.
16.08.2014 05:20 |

Reitings 267
Ja tu esi gudra, inteliģenta, ja tā tiešām būtu taisnība- tad es būtu Mērija Popinsa!
Tu labi saproti, ka esi muļķe. tavs redzējums nav skaidrāks kā vistai kad iestājās krēsla..
Varu pateikt priekšā- viņa tikai kladzina. Viņai ir pofig ko redz... Gailis uzlec kad grib, graudus paņem kad dod, uz olām gan sēž pēc savas iniacitīvas..
16.08.2014 05:27 |

Reitings 728
Savādi tev izklaides veidi-izgāžot žulti internetā nepazīstamām personām-bet nu-uz provokāciju pavilkies,tāpēc neko vairāk arī nevarēja gaidīt. :) Es nepretendēju uz ģēnija statusu-ne tuvu ne. Ne par velti Sokrats teica-"Es zinu,ka es neko nezinu". Vienmēr ir kur attīstīties. To iesaku arī tev. ;) Nevēlēšu ļaunu un neapsaukāšos-kaut kā tas neliekas jēgpilni. Jauku dienu. :)
16.08.2014 05:35 |

Reitings 267
ok, ok ....
Mans vectēvs teica- ''Ja gribi zināt taisnību, tad netici meliem'' ''ja gribi darīt labu, dari ar labu''
daudz ko viņš teica..

Un nefilozofē..
mums ir spēja domāt, secināt, izzināt, saprast, mācīties, attīstīties..
Un ja zin, ka neko nezin..
Tad tas ir kaut kāds dziļš, dziļš bezdibenis, kurā tu maldies.
pretruna, zināt to, ka neko nezin.. Cilvēce uz tādām lietām nebalstās, evolūcija nevar pastāvēt bez attīstības, zināšanām, uz nekā nezināšanu.. Tas nav nejaušība, tas nav haoss.. Tā ir augšupejoša līkne..Vienalga kāda , bet tas visu uzstāda uz 0, kas ir neiespējami! un ja tic Bībelei, tad tā ir izmetama mēslainē, balstoties pēc sokrata taiktā!

Viņš ir nomaldījies gans, pazudis!
Gadās, kad cilvēks apmaldās.. pilnīgi pazūd, tik tālu aizdomājās, kad nonāk bezdibenī ;)
Tas ir fenomens, nevis viņa atklāsme.. tas pats kas bezgalība ir neaptverama.. viņš mēģina to pašu pateikt, es to tā uzskatu. viņš mēģina aptvert neaptveramas lietas, tas kas nav izdarāms.
Un no tā arī nāk tādi aplami secinājumi!
16.08.2014 06:00 |

Reitings 728
Kāpēc tu to uzskati par kaut ko aplamu? Saprast to,ka izzinot kaut ko,tu atklāj sev arvien jaunus apvāršņus,ko pētīt-tā jau ir ar to bezgalības fenomenu. Vienmēr ir kur augt un attīstīties,tāpēc es nespēju uztvert nopieni cilvēkus,kas sevi pozicionē par visziņiem. :)
Nekā nezināšana jau nav jāuztver tik burtiski... Tā jau nav maldīšanās,bet tā pati pieminētā evolūcija...
16.08.2014 06:08 |

Reitings 267
neesmu tik zinošs, lai spētu Tev saprotamā valodā to paskaidrot ;)
Visur ir robežas, visur ir rāmji. Ir bezgalība, ir mazākās vienības.

Un vai atklājot ko, uzzinot, saprotot. Redzot jaunus apvāršņus, pirmatnējie pazūd??
Viss paplašinās!?

Nu nezinu, kā jau teicu, tā ir runa par neaptveramu bezgalību.

Es zinu konkrētas lietas, man ir savas domas, es izlasu, un domāju līdz, redzu un domāju līdz.. Kas paliek, kas nepaliek, ..
Rezultāts protams ir mainīggs, un nav pilnīgas zināšanas.. Ir mainīgi laielumi..

Tad pastāsti, kā zināt to, ka neko nezin..???
16.08.2014 06:14 |

Reitings 728
Nekas nepazūd-viss paplašinās. Par to,ka neko nezin-es neuztveru to tik burtiskā nozīmē-vairāk kā salīdzinājumu (metaforu-sauc kā gribi),ka salīdzinot ar to,kas vēl nākotnē ir jāatklāj,pašreizējās zināšanas ir niecīga vienība. Tas ir nekas salīdzinot ar visu,kas vēl priekšā. Bet nu tādi ir klasiķi-tos arī mūsdienās katrs var interpretēt pa savam.
16.08.2014 06:19 |

Reitings 267
Tād Sokrāts, un viņa filozofijas vnk pasmejās par cilvēku dzīves ieguldījumu, vērtībām, darbu, ģimenēm, naudu..

Redz, es zinu, ka neko nezinu...

Var pasmieties, padomāt.. Jā, tā varētu būt... Bļāviens...
Tas ir tā, tēju dzerot ēst cepumus, lasīt horoskopu, un filozofēt par kaut ko..

Katrs muļķis to var! Mērkt cepumus tējā, šūpot kājas. un paziņot ka neko nezināt ir tas pareizais variants, jo neviens tāpat neko nezin. Un es vismaz to saprotu!!!

Un ielikt kloķi visiem ar šito dzejojumu..

Bļa! Taas neder... pavisam garām, ar zināšanām mērās, tās ir izmērāmas.. Nezināšanas ir bezgalīgas.. tur vēl var piekrist....
Tad ar ko lielīties...

Mana doma- Sokrāts ir pamuļķis, vnk slimnieks, tvaika ielas pacients.
16.08.2014 06:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits