Sabiedrībā...
Ir patīkami sabiedrībā kādam izdarīt labu, man ptīk cilvēkam uzlabot garastāvokli.. Es nevienam uz ielas, dzīvē.. nevienai sievietei neizrādu nepatiku.. Nekad... Es izrādītu speciāli uzmanību, lai uzmundrinātu kādu mazāk pamanītu meiteni ;)
Čaļiem jā, man patīk piezemēt dažus klaunus, lielīgus ākstus, kurus daži atvērtām mutēm klausās. Man patīk pazemot čaļus, kuri ir iekāpuši jaunās kedās, un sajutušies stipri lieli.. ja viņi sāk justies kā kingi. To es izbaudu.
Man nepatīk ja kāds baidās, tad es cenšos būt draudzīgs. It kā ar pietāti izturās..
Man patīk iedot pa purnu, ja kāds sajūtās bravūrīgs.. es māku atrast pamatotu iemeslu.. Izprovocēt, redzēt ka izvairās, baidās...
Tie kuri ir bikli, man patīk tādus cilvēkus atraisīt, ar standarta sarunu.. Joku, jebko..
Meitenes, man reibjās kautrība... Ja esi bikla, vismaz dažas frāzes izsaki skaidri. Kaut vai Jā, paldies, lūdzu! Pāris skaidrus vārdus.. Riebjās bikli cilvēki, tādi kuri pārdzīvo, ja viņiem kāds ko sliktu pasaka..
Ja tiek mainīta runa , attieksme , cilvēks mainās darbā, mājās, atkarīgi no vides.. To es neciešu.
Ok, darbs , mājas.. nav tas pats. visu var saprast.. bet cilvēks nedrīkst pazust, un būt savādāks, pavisam cits.
Var būt kautrība, cieņa, draugi, atklātība
Man reibjās cacas,, šmaras kuras tusē un dzerstās, kuras pavelkās uz BMW lēto galu, lētām kepkām un sportatērpos čaļiem. Man patīk mierīgas meitenes, kuras mājās lasa grāmatu, aiziet ar draudzeni uz kino, un sestdienā strādā ārā, pastaigājās, brauka ar riteņiem.. Ja
Man nepatīk šī brīža Sabiedrība Rīgā, piektdienas, sestdienas vakarā Vecrīgā.. .. Viesi tiek uzņemti ar ovācijām, dzeram, tusējam. Nekam neder.. Tā nav visu Rīga! Tā ir mūsu! Latviešu, Krievvalodīgo Latviešu! Man patīk Krievi, man patīk čigāni, man nepatīk Latviešu NACISTI! Cilvēki kuri kaut ko saka par okupāciju, sliktajiem krieviem, urlām!
Man nepatīk uz ielas dabūt pa muti no urlas, kaut vai es protu RUS.. Un saku ka nevajag mani sist, ka es čoms.
Man patīk futbols, skriešana, hokejs. Viss ir darīts daudz un dikti.. Basis arī pēdējā laikā.. Cope .. Grafitti zīmēt.. Man patīk laizīt vāverīti... Man garšo, senāk tā nebija. Es esmu neķītrs cilvēk. Bet nekan nav bijis anal sex. Nekad. Tie ir kā mani principi- no anaL..
Man nav tatoo, auskaru, nekādu ķermeņa rotājumu..
Bet patīk ja ir smuki meitenēm.
NEPATĪK LV POLITIKA, NEPATĪK KA REJ uz Rus kā suņi, Vācija neatļaujās tā dirst uz Rus, Polija klusē, Francija, UK klusē! Latvija REJ!!! Rej kā suņi, kuri grib dabūt ar kāju pa dirsu! Ar Dombrovski, visiem Vienotības idiotiem priekšgalā! Nolādēties lopi, viņi pakļauj tautu reālam kara draudam, iznīcībai.
Riebjās lēeticīgie bļāvēji.. Kuri lasa ziņas, un bļauj līdzi.. Krievi ir slikti, Putinasos, Putins ir gejs, lohs utt...
Tā nav... Tie ir aprobežoti murgi.. Nekas no tā nav taisnība :D
Ikdienā, man labas attiecības pārsvarā ar visiem.. Kurus negribu, ar tiem neuzturu kontaktus.
Ā, man šķiet ka ir laba gaume.. Man patīk labs apģērs.. Man patīk domāt ko es vilkšu, kādās kombinācijās izskatās labāk utt. Man patīk ādas jakas.
Riebjās kaķi, pilnīgi kretinē..
Nav man viņu..
Patīk suņi, ir Bokseris, labradors..
Esam piebeiguši 3 kaķus
Kad iedzeru, tad man patīk leilīties un kauties, kad stipri daudz iedzeru.
Tad es esmu atbaidošs.. Ja es piedzeros, tad randiņš ir beidzies.. Tad es gribu iedzert vēl, un visu ko darīt. Bet tas notiek reti... Un es cenšos to nedarīt vispār.
Zinu skaistāko vietu Latvijā, zinu kas ir skaisti.. Kad no upes rītā paceļās migla, iespīd saule... Alatas ķersta mušas pa ūdens virsmu... Smilšainas klintis, rasa.. slapjas kājas.. Man tas liekās pats labākais ko var no rīta paņemt..
Man patīk dalīties ar naudu, ja man prasa, man ir, es atdodu..
Man patīk kļūdīties, un vēlāk to pašu atkārtot, jau rēķinoties ar to .
Pietrūkst mazliet bērnības, skolas draugu, moča.
Māku ienīst cilvēkus, radiniekus, meitenes..
Mīlēt arī māku :)
Nepatīk ja es kādam patīku, bet es viņam nē..
Man patīk skrien pakaļ meitenei, protams to darot saprātīgi un gudri.. Nevis otrādāk.. Tad ir motivācija visam. Tad vienā dienā var gāzt kalnus!
Mazliet par manu ikdienu...
strādāju, saņemu kaut cik normālu naudu.. Esmu izsapņojis sapni par pro futbolu. Ir man zeme, meži, mājas, dzīvoklis. Strādāju ne Latvijā. Pietrūkst Rīgas, Rīgas meiteņu, draudzenes. Daudz kā.. Pietrūkst māsas, ar kuru parunāt kā māsu... Tagad viņai ir ģimene, reti atklāti runājām.. Bet senāk es visu no viņas ņēmu, un visā dalījos.. Mīlu māsu.. Viņa ir lielākais cilvēks manā dzīvē. Ideāla sieviete, māte.. Ar vājībām, ar sliktiem lēmumiem. Bet labais ir tik nomācoši pāri visam.. Viņa ir vecāka, starp meitenēm izaugu.
Tik daudz ir dzirdēts, redzēt, darīts..
Visas tās muļķības ir redzētas.
Cosmo nāku tikai tāpēc, ka nav ko darīt. Un ja ir interesanti...
Forumā-
Forumā var mest uz visiem virsū.. Neiespringstu, cenšos neiedziļināties.. Viedoklis mans reti kuru interesēs, domas...
Jo dažreiz cenšos ko sakarīgu uzrakstīt, kas var palīdzēt.. Bet tas aizpeld atejā.. Kā visi labie padomi, kurus neviens nekad neņems par pilnu.
Pateikt ko sliktu ir savādāk, tas sapurina kādu.. un tas atdzīvina forumu. Notur uzmanibu...
Varbūt...
Ko domāju tālāk te darīt...
Sarunāt Randiņu ar Banti.
Ik pa laikam ienākt forumā, nevienu vairs nelamāšu.. Centīšos būt pieklājīgs!
S80... Ne jau es Tev to rakstu slikto... Atvainojos, ka ieliku saraksti. Atvaino par bildi.
Ja gribi, es tev uzdāvināšu kaut ko jauku, kad būšu LV :)
(maisu ko uzlikt galvā)
:D :D :D