Sieviesu niideeji.

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O

P.S. Nemaz nesaaksu par to, ka NEKAD neizpratiisu, ko vinji vispaar dara sieviesu forumos..
16.08.2014 01:32 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Un vēl kāpēc es šeit esmu. Ir divas pieejas komunicējot er cilvēkiem. Pirmā - no paša sākuma izturos ar cieņu kamēr nav pierādījis ka nav tās cienīgs. Otrā - izturos ar necieņu un augstprātību kamēr nepierādīs ka ir pelnījis ko vairāk. Kad beidzot jūs sievietes iemācīsities izturēties ar cieņu pret nepazīstamiem cilvēkiem forumā un vīriešiem kuri neatbilst jūsu gaumei, bet mēģina tuvoties jums uz ielas? Nē var pateikt arī ar smaidu un normali nevis ar sejas izteiksmi it kā jums kāds nupat iekakājis mutē! Kad tas beidzot notiks?
17.08.2014 04:50 |

Reitings 395
Sabiedrību neizmainīt (ne sieviešu cūcības, ne vīriešu).

Var gan un man pat ir plāns, bet tas diemžēl ir domāts cilvēkiem kuri ir vienkārši nevis 50% sava laika tēlo to kas viņi nav.
17.08.2014 04:54 |

Reitings 395
Es par krāniem nekad neesmu neko rakstījusi, bet es vairāk par to, ka problēma ir pašapziņā. Katrs kādreiz ir cietis otrā dzimuma dēļ, bet tieši pašapziņa, pasaules uztvere ir tā, kas palīdz vai nepalīdz tikt tālāk. Sabiedrību neizmainīt (ne sieviešu cūcības, ne vīriešu).

Ir vēl liels un plaši diskutējams jautājums vai mākslīgi uzpumpēta pašapziņa bez reāla pamata ir labāka pat reālu situācijas izpratni un nelielu devu paškritikas. Tīri - iespējamās izaugsmes kontekstā.
17.08.2014 04:58 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Elfrīd, vienkārši kontaktējies ar patīkamām meitenēm, nevis domā par sabiedrības izmainīšanas plāniem :). Arī man ir visādi pārsteigumi bijuši attiecībās, bet es vienkārši to visu laižu garām un turpmāk no tādiem tipāžiem izvairos, nevis kāpju uz viena un tā paša grābekļa vai arī krītu otrā galējībā, ka visus bāžu vienā maisā.
17.08.2014 04:59 |

Reitings 395
Labi - šodien man pietiek. Vēl jo vairāk ja saprotu ka uzrakstīto penteri ar maniem dvēseles kliedzieniem tāpat nelasīs par iedziļināsanos pat nerunājot.
17.08.2014 05:01 |

Reitings 395
Elfrīd, vienkārši kontaktējies ar patīkamām meitenēm, nevis domā par sabiedrības izmainīšanas plāniem . Arī man ir visādi pārsteigumi bijuši attiecībās, bet es vienkārši to visu laižu garām un turpmāk no tādiem tipāžiem izvairos, nevis kāpju uz viena un tā paša grābekļa vai arī krītu otrā galējībā, ka visus bāžu vienā maisā.

Tiktāl man viss ir vairāk nekā OK tāpēc varu atļauties par pārējiem arī padomāt. Gribētos lai līdzcilvēkiem nebūtu tik grūti kļūt un būt laimīgiem tāpēc riebeklis Elfrīds te ne vienu vien pretīgu komentu uzrakstīs... Kad būs izgulējies :-)
17.08.2014 05:05 |

Reitings 267
Reģ: 27.01.2014
Pēc manas loģikas- ja esi strādīgs, varbūt arī slinks, bet spēj uzturēt sevi, uzturēt pozitīvu domāšanu, rūpes. Dzīvo piesaistošā ritmā. Neesi nelabojams lohs. Ja viņa saskatīs tevī simpātijas, nākotnes bilde liksies pieņemama divatā . tad būs ok..
Ir tādas kuras grib zem tupeles, paņems vēl pieticīgākiem kritērijiem, darba zirgu, KAUT VVAI ALKAŠU.. BET IZTAISĪS PAR ĪSTU ĢIMENES GALVU.

Večiem tas atkrīt, neviens nedomā cik viņa pelna, vai viņa mani atbalstīs, vai varēs to un šito.. ja patiks, tad darīs visu. nu vismaz kaut ko centīsies

dažreiz ir labi, ja vari atļauties draudzeni lutināt kā princesi! Nolikt viņai pie kājām visu!
Pašam tas ir prieks, ka vari savu īpašo meiteni lutināt.

es kļūstu traks, gribu viņai visu nepieciešamo nordošināt.
ar robežām, un ne akli..bet tas ir arī forši.
Kada vairs nedomā par sevi, bet par savu karalieni! Savu mūzu..
Bauda to sajust.
17.08.2014 05:07 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Kādam pārmest augstas prasības var tikai tikmēr, kamēr nav atrasts prasībām atbilstošais. Bet, ja cilvēks ir atradis kādu, kas šādām prasībām atbilst, tātad prasības bija adekvātas.
Man, piemēram, ir augstas prasības - vīrietis, kam ir labs raksturs un kas nedzerstās. Man tāds ir. Adekvāti!

pilnīgi piekrītu.
17.08.2014 08:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012

Un ko pēc šī jūs vispār no mums vīriešiem gribat? Tad ko? Visi tagad tēlosim kenus un bārbijas?

Es negribu neko :D Par pārējām nezinu - svešu cilvēku vārdā nerunāju.
Tēlot neko nevajag. Tēlota pašapziņa ir tikpat kaitinoša kā augstprātība. Es runāju tikai un vienīgi par savas vērtības apzināšanos un sevis mīēšanu. Tas attiecas uz abiem dzimumiem. Un nevienam/nevienai nav tiesību norādīt - tu neesi skaists, tāpēc nedrīksti sevi uzskatīt par skaistu, uzskati sevi par neizteiksmīgu pelēcību.
17.08.2014 09:06 |

Reitings 45
Reģ: 27.07.2014
Mīlu latgaļu meitenes - viņas ir sieviešu ideāls.
17.08.2014 09:45 |

Reitings 45
Reģ: 27.07.2014
Bet gadās jau visādas...
17.08.2014 09:46 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Sievietes nav vainiigas pie taa,ka juus pashas izveelaties draudzeeties ar sev nepiemeerotaam. Ir visaadi varianti,bet nee turpina skriet pie cacaam un tad raudaat forumaa,cik sievietes sliktas.
Ak, viirieshi.... :)
17.08.2014 10:25 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Iespejams, ka kada lauku vienseta dzivo skaista meitene ar labu sirdi, bet ne jau Riga tur visas kuces :D Skaties kuros plauktos gribi :D
Cosmo vispsr uzturas pasas lielakas kuces :D Visi veci, kuriem nav bankas konta 2000euro ir neveiksminieki. Vinas to neslepj un seit to ar lepnumu raksta.
Ka ari ja vecis grib meiteni tad vinam jastrada un par macisanos u.c hobijiem jaaizmirst, jo meitenem nepatik alfonsi, kaut uz neilgu laika posmu :D
17.08.2014 10:30 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
P.S Labi veci nevar paraudzinat kuces...
Tikai dzeraji un sieviesu siteji var ieradit kucem isto vietu :D Seit tas ir pieradijies jo pie sitejiem kuces lip ka dadži :D
17.08.2014 10:32 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
lai izdabātu cosmo bābām, kam nav pat 20 gadi , vecim ir jābūt ar jaunāko Mercedes vai Hyundai, jāved bāba uz Vinsentu :D jāpēlna mēnesī čalim vismaz 1500 eiro , kā arī jābūt vismaz 3-istabu dzīvoklim

sapņi, sapņi
17.08.2014 10:34 |

Reitings 395
Kādam pārmest augstas prasības var tikai tikmēr, kamēr nav atrasts prasībām atbilstošais. Bet, ja cilvēks ir atradis kādu, kas šādām prasībām atbilst, tātad prasības bija adekvātas.
Man, piemēram, ir augstas prasības - vīrietis, kam ir labs raksturs un kas nedzerstās. Man tāds ir. Adekvāti!

pilnīgi piekrītu.

Incanti vai tas pats princips uz večiem ar attiecās? Kāda var atbildēt? Vai ja man ir trīs sievietes pie kurām es pēc kārtas ciemojos un kuras tāds lietu stāvoklis apmierina vai tad manas prasības ir adekvātas? Esmu taču atradis veselas trīs šīm prasībām atbilstošas partneres!
17.08.2014 10:38 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Incanti vai tas pats princips uz večiem ar attiecās? Kāda var atbildēt? Vai ja man ir trīs sievietes pie kurām es pēc kārtas ciemojos un kuras tāds lietu stāvoklis apmierina vai tad manas prasības ir adekvātas? Esmu taču atradis veselas trīs šīm prasībām atbilstošas partneres

Bet tā taču ir tava dzīve un tava darīšana! Ja spēj pavilkt - kaut vai piecas! Kāpēc tu domā, ka kādai no šejienietēm ir daļa gar to, kā dzīvo tu?
17.08.2014 10:40 |

Reitings 395
Vai ja man ir trīs sievietes pie kurām es pēc kārtas ciemojos un kuras tāds lietu stāvoklis apmierina vai tad manas prasības ir adekvātas? Esmu taču atradis veselas trīs šīm prasībām atbilstošas partneres!

Serij un ervin! Dariet kā es - pēc kosmiešu loģikas izrādās ka manas prasības ir adekvātas tātad - dzīvesveids kuru es dzīvoju arī nav nekas nosodāms. Man ir 3 meičuki no kurām katra ir savulaik tā nedaudz apdedzinājusies, bet meičuki ir normāli. Es nedzīvoju kopā ne ar vienu no viņām - es tikai ik pa laikam pie katras no viņām braucu uz nakti ciemos. Dažādība seksā - nodrošināta. Nekādas čīkstēšanas ņerkstēšanas un skandālu - vienmēr priecīgas saposušās un gauidošas. naudiski ticiet man iznāk tikai varbūt nedaudz dārgāk nekā kopā ar sievu un riņķi pirkstā jo savu vecpuiša dzīvoklīti varu iekārtot tā kā es pats gribu un pilnīgi pietiek ar 2 istabām. Un atrast tādas ticiet man arī nemaz nav grūti. Salīdzinot ar to kas bija pirms tam - .... pat atcerēties negribas.
17.08.2014 10:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Elfrīds, Ja tu vari atrast 3, 5 un 19 prasībam atbilstošas partneres, tad protams, ka tavas prasības ir adekvātas. Ja gribētāju ir tik daudz, ka atkauties nevar - tavas prasības ir pat par zemu.

Pieprasījuma/piedāvājuma princips.
17.08.2014 10:47 |

Reitings 395
Bet tā taču ir tava dzīve un tava darīšana! Ja spēj pavilkt - kaut vai piecas! Kāpēc tu domā, ka kādai no šejienietēm ir daļa gar to, kā dzīvo tu?

Tas ir ticis pat publiski minēts kā iemesls kāpēc manu viedokli var ignorēt un neņemt vērā. Nosodoši teksti arī - ne vienu vien reizi.
17.08.2014 10:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits