Sabiedrību neizmainīt (ne sieviešu cūcības, ne vīriešu).
Es par krāniem nekad neesmu neko rakstījusi, bet es vairāk par to, ka problēma ir pašapziņā. Katrs kādreiz ir cietis otrā dzimuma dēļ, bet tieši pašapziņa, pasaules uztvere ir tā, kas palīdz vai nepalīdz tikt tālāk. Sabiedrību neizmainīt (ne sieviešu cūcības, ne vīriešu).
Elfrīd, vienkārši kontaktējies ar patīkamām meitenēm, nevis domā par sabiedrības izmainīšanas plāniem . Arī man ir visādi pārsteigumi bijuši attiecībās, bet es vienkārši to visu laižu garām un turpmāk no tādiem tipāžiem izvairos, nevis kāpju uz viena un tā paša grābekļa vai arī krītu otrā galējībā, ka visus bāžu vienā maisā.
Kādam pārmest augstas prasības var tikai tikmēr, kamēr nav atrasts prasībām atbilstošais. Bet, ja cilvēks ir atradis kādu, kas šādām prasībām atbilst, tātad prasības bija adekvātas.
Man, piemēram, ir augstas prasības - vīrietis, kam ir labs raksturs un kas nedzerstās. Man tāds ir. Adekvāti!
Un ko pēc šī jūs vispār no mums vīriešiem gribat? Tad ko? Visi tagad tēlosim kenus un bārbijas?
Kādam pārmest augstas prasības var tikai tikmēr, kamēr nav atrasts prasībām atbilstošais. Bet, ja cilvēks ir atradis kādu, kas šādām prasībām atbilst, tātad prasības bija adekvātas.
Man, piemēram, ir augstas prasības - vīrietis, kam ir labs raksturs un kas nedzerstās. Man tāds ir. Adekvāti!
pilnīgi piekrītu.
Incanti vai tas pats princips uz večiem ar attiecās? Kāda var atbildēt? Vai ja man ir trīs sievietes pie kurām es pēc kārtas ciemojos un kuras tāds lietu stāvoklis apmierina vai tad manas prasības ir adekvātas? Esmu taču atradis veselas trīs šīm prasībām atbilstošas partneres
Vai ja man ir trīs sievietes pie kurām es pēc kārtas ciemojos un kuras tāds lietu stāvoklis apmierina vai tad manas prasības ir adekvātas? Esmu taču atradis veselas trīs šīm prasībām atbilstošas partneres!
Bet tā taču ir tava dzīve un tava darīšana! Ja spēj pavilkt - kaut vai piecas! Kāpēc tu domā, ka kādai no šejienietēm ir daļa gar to, kā dzīvo tu?