Interesanti, ka šajā diskusijā tiek runāts par vīriešu kompleksiem, taču kā ir ar pašām daiļā dzimuma būtnēm? Ja absolūti pelēks, neizteiksmīgs cilvēks ar viduvējām prāta spējām mēģina ne tikai forumā, bet arī dzīvē pozicionēt sevi kā "izcilu skaistuli", "liktenīgo sievieti" u.tml., man tas šķiet smieklīgi/nožēlojami. Ja pie šī kokteiļa pieskaitīsim absurdas ambīcijas, vēlmi satikt "ideālo vīrieti", kas "lutinātu", tad nebrīnos, ka daudzi vīrieši izjūt netīksmi pret šādām būtnēm.
Jā, Cosmo ir sastopamas izcili skaistas sievietes, bet cik ir tādu? No tām, kuras esmu redzējis, pie skaistulēm pieskaitītu četras meitenes; vēl aptuveni desmit es dēvētu par simpātiskām, bet pārējās ierindoju neizteiksmīgo vidusmēra cilvēku kategorijā. Ironiski, taču pēdējā kategorija izrāda savas ambīcijas visskaļāk - secinājumus katrs vari izdarīt pats.
Nekādā veidā neuzskatu sevi par sieviešu nīdēju, taču cita starpā necienu cilvēkus (sievietes), kuru prasības pret sevi nav samērojamas ar ambīcijām un tiem kritērijiem, kas tiek izvirzīti citiem cilvēkiem. Dāmas, kļūstiet paškritiskākas!