Sieviesu niideeji.

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O

P.S. Nemaz nesaaksu par to, ka NEKAD neizpratiisu, ko vinji vispaar dara sieviesu forumos..
16.08.2014 01:32 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Nebuut ne. Es veeleejos noraadiit,ka nonaac pretrunaa ar savu forumaa izteikto ideologiju attieciibaa pret sievieteem.
Ja tavas 3 draudzenes ir speejiigas buut atklaatas un gana labas,lai tiktu sauktas par sievieteem,tad arii tadas meitenes var uztureeties sheti. Bet ta ka,tu klaji sludini par sievietem savus saukljus(un jaa,piefiksee,tu to saki par sievietem visparigi),tad tu vienkarshi nonac pretruna ar savu sievieshu nideja statusu.

P.S.-Ja tu grasies atbildeet ar kaarteejo naidpilno komentaaru,kas ieklauj pliku aplikshanu. Es tev(un arii kadam citam,kursh veelas izteikties manaa virzienaa)iesaku to nedariit,jo es vienkarshi vairak nestrideshos. Man pietieka saprast no shiis diskusijas,kas sleepjas aiz tevis un citu profila maskaam. :)
Jauku vakaru!
17.08.2014 21:14 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Elfrīd-man ir tikai viens jautājums,jo tava privātā dzīve mani ne mazākajā mērā neinteresē- cik tev ir gadu? Jo tādi uzskati,ka dzīvē viss ir tikai balts un melns,man piemita 17-18 gadu vecumā... Bērnišķīgs izklausies...

26. Ko tas maina?
17.08.2014 21:34 |

Reitings 395
Ok, Elfrīd, es redzu, ka tu vēl neesi izštukojis, kā strādā friends with benefits. Domā, ka tas viss tikai tavai baudai un priekam Nekas, nāks laiks, nāks padoms.

Lai nu būtu tā kā tev gribas. Neuzskatu par vajadzīgu strīdēties ja tu nezini tās meitenes un nezini kādas ir mūsu attiecības.
17.08.2014 21:36 |

Reitings 395
Nebuut ne. Es veeleejos noraadiit,ka nonaac pretrunaa ar savu forumaa izteikto ideologiju attieciibaa pret sievieteem.
Ja tavas 3 draudzenes ir speejiigas buut atklaatas un gana labas,lai tiktu sauktas par sievieteem,tad arii tadas meitenes var uztureeties sheti. Bet ta ka,tu klaji sludini par sievietem savus saukljus(un jaa,piefiksee,tu to saki par sievietem visparigi),tad tu vienkarshi nonac pretruna ar savu sievieshu nideja statusu.

Labi runāsim normāli. Tas ka manas meitenes ir tādas kādas ir daudzējādā ziņā ir MANS nopelns. Agrāk bija tādas pašas kā visas pārējās. Katra no viņām bija kaut nedaudz jāpaaudzina. Ar viņām man izdevās. Bija dažas ar kurām neizdevās - ar tām ka saproti ar to viss arī izbeidzās.
Neuzskatu sevi par sieviešu nīdēju un ja kkur esmu sevi tā nosaucis - tad tikai piebalsojot jūsu traktējumam vai jau iepriekš paredzot ka tā tikšu nosaukts un uztverts.
Pretrunu īsti nav vismaz es neredzu.
17.08.2014 22:33 |

Reitings 395
Man pietieka saprast no shiis diskusijas,kas sleepjas aiz tevis un citu profila maskaam.

Bez sarkasma un izsmiešanas - vai vari padalīties ar saviem secinājumiem? Tīri - intereses pēc.
17.08.2014 22:34 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Tad es šokā. :D Bet vienu varu piebilst-tas,ka esi apdedzinājies,nav pasaules gals-lielākais vairākums tam ir gājis cauri. Tikai citi cilvēki tam ir spējuši ar laiku pieiet racionāli un pēc tam neienīst visu pretējo dzimumu,balstoties vien uz savu nelielo pieredzi. Kad būsi pabijis ar visām pasaules sievietēm,tad varēsi mētāties ar frāzēm,ka visas ir mantkārīgas kuces utt... ;)
18.08.2014 07:06 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
nauda var pazust vienā mirklī.

Bet līdz ar naudu arī pazudīs meitene, jo tādas ir tās kosmo zelta racējas. Iespējams nepazudīs ja meitenei pašai ķieģelis uz sejas uzkritis un ir krokodīls

Tātad mīlēt, cienīt, būt kopā grūtībās spēj tikai krokodili? Nu, gan loģika!
18.08.2014 14:27 |

Reitings 57
Reģ: 19.08.2014
Tātad mīlēt, cienīt, būt kopā grūtībās

Vai tad kosmietēm tādas vērtības ir :D jums jau tik nauda un nauda :D
19.08.2014 13:38 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
ervins, ar tevi runāt - kā ar sienu. Ja jau tev negribas redzēt, ka ir arī normālas meitenes, pats vainīgs :)
19.08.2014 13:57 |

Reitings 57
Reģ: 19.08.2014
Es redzu ka ir normālas meitenes, bet ne šeit kosmo :D
Visas šeit tik augstprātīgas sēž uz mākoņa...
Tik veiksmīgas mājsaimnieces uz kakla sēžot indusam :D
19.08.2014 14:06 |

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Ervins

Man ļoti žēl Tevis!
Ja:
1) Tu pelni maz un nevari atļauties uzturēt sevi + Tevi neviena negrib.
2) Iepriekšējās attiecības pajuka, jo tava brendu meiča aizgāja pie naudīgāka čaļa.

Jo neredzu citu iemeslu kādēļ Tavas smadzenes ir TIK ļoti ieciklējušās uz to, ka latviešu sievietes vēlas tikai naudu un zīmolu parpalas, kosmētiku un normāli atpūsties nedēļas nogalēs nevis kā Serijs lūrēt televizorā ar savu britu dāmu futbolu.

Varbūt ir laiks paskatīties uz sevi. Kāpēc TEV neiet, nevis pie visa vainot sievietes.
19.08.2014 14:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits