Citastarpā šitas teksts ir vēl viena ilustrācija lēdiju lieliskajas domāšanas veidam. Nazi es nepinos ar latantajām kucēm un latentajām maitām. Tādas starp jums atrast ir grūtu, bet - ne neiespējami. Šis tavs teksts apliecina ne vairāk kā tikai to ka tu šai ziņā piederi vairākumam. Atvaino par tiešumu un atklātību.Ir pagaajushas nez cik h,bet tu veel nespeej pienjemt,ka neesi vieniigais savaam pieguleetaajaam!!!!

Zinu ka vienīgais.
Sviests, kā man tracina, ka vo uzraujās uz tādām zosīm un tad visas tādas! Tas ir vāks, bezjēdzīgi cīnīties pret Jūsu domām!
Ir pagaajushas nez cik h,bet tu veel nespeej pienjemt,ka neesi vieniigais savaam pieguleetaajaam!!!!
Kāds naivums tavā vecumā. Kad sievietes sāk seksot kā vīrieši, tad viņas arī sprauž batonus kā veči
Elfrīd, tu pats kaut ko nesaproti. Tavuprāt, tās tavējās ir godīgas mātesmeitas? Es ļoti šaubos
Js abas taču pat iedomāties nespējat ka kāda no sievietēm var nebūt melīga maita vai kuce . Tas tikai nozīme ka pašas tadas esat un visas pārējās apkārt jums ir tieši tādas. Ko tad vēl žēlojaties ka uz pasaules ir vīrieši - sieviešu nīdēji jūsu terminoloģijā. Vai uzskatāt ka jūs būtu par to jāciena?Katraa godiigaa maates meitaa ir vecmaaminjas mauciigais geens un vairaaki elfriidveidiigie pieguleetaaji.

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O
Katraa godiigaa maates meitaa ir vecmaaminjas mauciigais geens un vairaaki elfriidveidiigie pieguleetaaji.

Galvenais,ka tavas pieguleetaajas ir godiigas un tu vinjaam esi vieniigais!!!!
Elfrīd, bet kas tevi tajā tik ļoti baida, ka tu šitā ņemies? Ka kāda pret tevi izturēsies tāpat kā tu pret viņu?
Sieviešu godīgumam tic un viņām pašām uzticas tikai dumjie veči. Es pareizi sapratu tevi?
Godīgās ir godīgas un apkārtstaigātājiem nepinas. Jo priekš kam viņām? Pagaidīs, kamēr sev sakarīgu un godīgu vīrieti Tu pats paņem meitenes, kas ielaižas visai apšaubāmās attiecībās, un tad brīnies, ka viņas to pašu varētu darīt ar vēl kādu. Bet dodu vismaz 90%, ka dara