Sieviesu niideeji.

Reitings 189
Reģ: 06.05.2014

Peedeejaa laikaa, lasot dazas diskusijas, radaas paardomas ..
Man vieniigajai liekas, ka Cosmo Viiriesi (ja tos taa var nodeeveet) ir Sieviesu niideeji ? :O

P.S. Nemaz nesaaksu par to, ka NEKAD neizpratiisu, ko vinji vispaar dara sieviesu forumos..
16.08.2014 01:32 |

Reitings 278
Reģ: 30.01.2014
Ervīn, varbūt esi interesējies par kādiem ārstēšanies kursiem? Vai arī sen nēsi dabujis pa muti no kāda? :))
17.08.2014 11:18 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Ervīn, kāda jēga sprēgāt?

Es jutu seit savu misiju :D Varbut ja es uzrakstisu to ko jus izliekaties neredzam, sapratisiet ka darat kaut ko nepareizi un labosieties :D

Seit pieregistrejos pirms 2 gadiem redzot kadas zosis seit apgrozas, nespeju palikt mala....

Lai gan pagaidam izskatas ka ta ir cina pret vejdzirnavam :D Zosis un kuces tik vairojas cosmo :(
17.08.2014 11:18 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
atkal vecenes sāk skaitīt naudu svešā makā un mācīt ko man darīt un ko nedarīt - tipiskas cosmietes :D:D:D
17.08.2014 11:19 |

Reitings 278
Sviests, kā man tracina, ka vo uzraujās uz tādām zosīm un tad visas tādas! Tas ir vāks, bezjēdzīgi cīnīties pret Jūsu domām!
17.08.2014 11:20 |

Reitings 1651
Vai arī sen nēsi dabujis pa muti no kāda? )

Nu re seit tu paradi savu isto socialo slani. Dzivo kopa ar bomziem, kuriem visu problemu risinajums ir sadot pa muti :D
17.08.2014 11:20 |

Reitings 396
tūlīt viņa mūs nosauks par kretīniem un aizskries paraudāt spilvenā :D
17.08.2014 11:23 |

Reitings 278
Ervīn, nāksies likt Tev aplauzties, jo labi varbūt man nav tās naudas tūkstošiem, bet man ir darbs ko es dievinu un man ir viss ko mana sirds kāro, neesmu bomzis un neesmu arī afigenā fifa!
17.08.2014 11:24 |

Reitings 396
tūlīt viņa uzrakstīs, ka mums nav taisnība :D
17.08.2014 11:25 |

Reitings 1651
Vai arī sen nēsi dabujis pa muti no kāda? )

Dace sis liecina, ka esi tuva gopniku vai vatniku dzives stilam :D
17.08.2014 11:25 |

Reitings 278
Ervīn, kāds sakars? Lai nu tā būtu, ieraudzītu mani un ņemtu savus vārdus atpakaļ :)) ja jau tā saki tad jau esmu gopņiks uttt
17.08.2014 11:27 |

Reitings 278
Serij, ko Tu tur puksti pa vidu?
17.08.2014 11:28 |

Reitings 1651
Kosmo detektivi noskaidrojusi ka dace ir si persona :D
17.08.2014 11:29 |

Reitings 278
Ervīn, kurā vietā jāsmejās?
17.08.2014 11:29 |

Reitings 396
Dace, tev nav jāskrien uz maskačku pēc samagonkas sev un savam mužikam? :D svētdienās tur atlaides patstāvīgajiem klientiem
17.08.2014 11:31 |

Reitings 278
Serij, a Tu gadijumā neesi mazliet par asprātīgu?
17.08.2014 11:33 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Un naivais Elfriids gan jau domaa,ka vinsh savaam leedijaam ir taads vieniigais pieguleetaajs.

Citastarpā šitas teksts ir vēl viena ilustrācija lēdiju lieliskajas domāšanas veidam. Nazi es nepinos ar latantajām kucēm un latentajām maitām. Tādas starp jums atrast ir grūtu, bet - ne neiespējami. Šis tavs teksts apliecina ne vairāk kā tikai to ka tu šai ziņā piederi vairākumam. Atvaino par tiešumu un atklātību.
17.08.2014 11:51 |

Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Es jutu seit savu misiju Varbut ja es uzrakstisu to ko jus izliekaties neredzam, sapratisiet ka darat kaut ko nepareizi un labosieties

Seit pieregistrejos pirms 2 gadiem redzot kadas zosis seit apgrozas, nespeju palikt mala....

Lai gan pagaidam izskatas ka ta ir cina pret vejdzirnavam Zosis un kuces tik vairojas cosmo

Pievienojos. labāk nebūtu to darījis :-D. Staigātu pa pasauli neko nezinot un nenojaušot - vieglāk dzīvot būtu bijis. :-D :-D :-D.
17.08.2014 11:53 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Atvainojos, ka atbildu tikai šodien, taču vakardien biju aizņemts!
Robert, es domāju, ka tādu ne augstā plaukta vīriešu izskata un/vai prāta spēju ziņā, kam ir augstas prasības pret vēlamo partneri arī ir pietiekoši daudz :)

Pilnīgi piekrītu.
Robert, neesi iedomomājies, ka "pelēks, neizteiksmīgs cilvēks ar viduvējām prāta spējām" kādam citam patiešām ir liktenīgā sieviete un izcila skaistule?

Godīgi sakot, stipri šaubos, jo parasti izpratne par skaisto vairumam cilvēku ir visai līdzīga - vismaz, ja runājam par fizisko pievilcību. Nevēlos aizvainot nevienu mazkvalificētā darba veicējus, taču man grūti iedomāties situāciju, kurā kāds vīrietis zaudētu saprātu korpulentas, nekoptas sētnieces dēļ, kura turklāt ieguvusi tikai arodizglītību un savā ikdienas runā lieto necenzētu leksiku - labi, šis bija galējs piemērs, taču arī pelēka, neizteiksmīga, viduvēji inteliģenta lietvede, kura spējusi vien kaut kā "nomocīt" bakalauriņu "Turībā" arī diez vai kādam vīrietim šķitīs "liktenīgā sieviete" - ja nu vienīgi šajā pašā uzņēmumā strādājošam šoferim/krāvējam, kuram izdevies absolvēt vienīgi vidusskolu.
Mūsdienās ir tik daudz sieviešu, kuru galvenā problēma ir pašapziņas trūkums, ir tikai apsveicami, ja sievietei ar to viss ir kārtībā.

Manuprāt, vēl pamanāmāka mūsdienu problēma ir to cilvēku lielais skaits, kuru pašapziņa - gluži pretēji - neatbilst to objektīvajām spējām un ārienei. To attiecinu uz abu dzimumu pārstāvjiem, jo nācies sastapt arī vīriešus, kuri sirgst ar līdzīgu kaiti.
Nu un, ka viņa neatbilst kāda iedomātiem skaistuma vai gudrības standartiem? Tas nenozīmē, ka viņai apkārt nav cilvēki, kuriem viņa ir vislabākā.

Protams, varbūt viņa ir lieliska darbiniece, draugs, māte, māsa utt. - to neviens neapšauba.
Un tāda sieviete, kura uzskata, ka ir vislabākā un var visu, noteikti dzīvē tiks tālāk par kādu skaistuli, kas būs klusa un nemanāma, jo māk tikai pelnus kaistīt sev uz galvas.

Manuprāt, labs piemērs ir, teiksim, Kombuļu kā izcila mūziķe un Kristīne Deimon kā talantīga dizainere. Tā sakot, galvenais ir pašapziņa. :)
Tie paši gatera strādnieki ar nepabeigtu vai knapi izvliktu vidējo vai kā sievietes pēc izskata vērtē. Kamēr izglītotākiem vīriešiem arī svarīgi, kas sievietei galvā darās.

Piekrītu tikai daļēji - jā, protams, tiem vīriešiem, kas savā dzīvē ir ko sasnieguši, neapšaubāmi vitāli svarīgs ir potenciālās partneres prāts, raksturs un inteliģence, taču nevar noliegt arī fiziskā valdzinājuma nozīmību, pretējā gadījumā šāda sieviete tiks uzskatīta vienīgi par labu draugu, sarunbiedru vai kompanjonu.
ok, tev varbūt te tikai 4as liekas skaistas-seksīgas supersievietes, bet vai tad visas te ir izrādījušas vēlmi būt iekārojamas tavā priekšā? lai tik tev iepatiktos?

Kurā vietā esmu ko paudis par "seksīgumu" (seksapīlu) vai sieviešu vēlmi kādam (man) iepatikties?
Vīrieši iedomājas (šeit es nedomāju tieši 'cosmo vīriešus' bet šadi ir sabiedrībā sastopami) , ka sievietēm vajag viņu (random vīriešu) vērtējumus: Čau, seksīgā!; Skaista kleita, mazā! ; 'Hmm es ar to (domāta sievieti) gribētu padraiskoties'; Tu izskaties kā pa******ve; Paej malā, resnā! ; Zini ko, es ar tevi negulētu!

Šausmas, cik frivoli un vulgāri! Vai tiešām autore uzskata, ka šāda ir pieņemama uzmanības izrādīšanas un komplimentu izteikšanas forma?
es tev varbūt liekos izcili neglīta, bet citam es patīku. un man nemaz nevajag tavu apstiprinājumu, jūtos labi tāpat.

Autores ārieni neesmu skatījis, tādēļ nevaru vērtēt, bet varu sacīt, ka manī viņas valoda un dažas izteiktās atziņas jau tagad neraisa simpātijas.
Robert, un kā tev pašam ar paškritiku, ja, cik noprotams, no taviem ierakstiem, tev ir ap vai pēc 30 gadiem un pastāvīgu attiecību ar sievieti nav? Varbūt arī pašam derētu paškritiski paskatīties uz sevi un pazemināt standartus un pārstāt gaidīt augsto plauktu princesi, jo, iespējams, arī tavas ambīcijas nesaskan ar to, ko tu reāli vispār vari dabūt? :D

Domāju, ka man piemīt veselīga paškritikas deva, tādēļ neteikti nepozicionēju sevi kā "princi baltā zirgā, kas vien gaida princesi, kuru vest uz savu pili". Taču man labpatīk uzskatīt, ka dažos savas personības aspektos esmu sasniedzis zināmu izaugsmi, tādēļ pieturos pie viedokļa, ka neesmu vidusmēra vīrietis, kura intereses aprobežojas ar autosportu, alkoholu un "tusiņiem".
17.08.2014 15:09 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
Robert, tu laikam nesaproti, ko tu no manis teiktā nocitēji līdz ar to atbildi pilnīgi greizi. Man nav vēlēšanās te vairāk diskutēt (=drukāt). I'm out.
17.08.2014 15:22 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Nelasīju komentārus un arī uz manu komentāru arī nevajag atbildēt.
Vien pateikšu to, ka, ja kādam ir tāds naids uz pretējo dzimumu, tas nozīmē, ka cilvēks klusībā pats sevi ienīst.
17.08.2014 15:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits