Čau! Šodien tāds noskaņojums, ka gribas kaut kur vakarā aiziet, bet visi mani ballīšbiedri kaut kur aizplānojušies galīgās auzās :D
Reti iekrīt piektdienas brīvas, tāpēc gribas izmantot iespēju atpūsties ārpus mājas.
Tās, kas šovakar iecerējušas kaut ko pasākt- kādi plāni?
Ja kādai vajag kompāniju vecrīgas apmeklējumam- PM :D
Taa kaa traka balleeshanaas bija jau pagaajushajaas briivdienaas, shovakar nopirkshu kko garshiigu, pabeigshu lasiit graamatu un tad varbuut veelu vakaraa izieshu pastaigaat gar juuru.
Nu, es kā jau pēdējā laikā, sēdēšu savā mīkstajā gultiņā, skatīšos romantiskās filmas un raudāšu, tāds bēdīgais mani ir pārņēmis, neko citu nemaz negribās. :(
juta, paldies :D
Par to zaļumballi biju iedomājusies, bet šādā laikā tā ideja pati nomira dabīgā nāvē :D Ideja par vecrīgu vēl gruzd kaut kur iekšpusē..
Sēdēšu mājās cerībā, ka varbūt kāds pazvanīs, uzrakstīs, lai gan diezvai. :( /Kāds strādā līdz 12, kāds izbraucis no pilsētas utt...
Eh, šādos brīžos žēl, ka nedzīvoju Rīgā:(
Tā kā draugam pa seniem laikiem šis vakars ir brīvs, tad plānojam iet pasēdēt ar draugiem kaut kur dārzā vai brīvā dabā, varbūt vakara gaitā uz klubu. Man pat vienalga ko darīt, galvenais nesēdēt mājās :D
ģimenes vakars, jo rīt būs ballīte, un vsp, pēc pagājušā weekenda kad sākām no ceturtdienas un beidzām svētdien- bail no weekendiem :D
kaut kas tāds sen nebija bijis :D