Ko juus domajiet par to, ka uz slimniicu ar pukeem,daavanam naak apluukot tikko dzimusu beernu? Atbalstiet vainnee?
Straadaju dzemdiibu namaa un tadu skatu noveeroju diendienaa. Juusu viedokli.
ja grib palūrēt uz ko sīku,lai iet uz zoodārzu. nevaru saprast,kāpēc pie sveša bērna,kas nav ģimenes loceklis,'būtu jātriecas uz slimnīcu. ziņkārība ir ziņkārība,bet manuprāt vajadzētu prasties. ja vecāki gribēs bērnu tik mazā vecumā parādīt, uzaicinās ciemos vai kā. bet ne skriet uz slimnīcu.
Nu man patika, nāca mamma un draugi , bet vairāk jau es gribēju lai viņi man pakavē laiku, savādāk aiz garlaicības var pakārties tur ... Goda vārds , tās 4 dienas man šķita kā mūžība, labi, ka bija internets.
Uzskatu, ka tā ir katras ģimenes personīgā izvēle un šajā situācijā nav tāda "pareizi" vai "nepareizi". Ja jaunajai māmiņai un bēbim tas nerada diskomfortu, tad kaut vai vesela armija nāk un skatās.
Absoluuti nekaadu iebildumu nav pret viesiem un gribeetaajiem redzeet muusu mazo briinumu! Jo vairaak, jo labaak! :D Varbuut vieniigi nedaudz kautreejos par savu ne paaraak labo- veseliigo izskatu peec dzemdiibaam, bet visaadi citaadi - neko sliktu nesaskatu shaada tipa viziitees.
Es ar par to slimnica aizdomajos,kad blakupalata vesela cupa cilveku ar pukem, baloniem nak bernu lukot. Man tas nav pienemami. Tikai tetis. Perejie velak. Vnk man tada pozicija. Berninu atradiju radiem pec menesa.
weee, nu bet tad tie, kuri raksta sociālajos portālos, kad dzimis bērns, tad paši jau uzprasās uz uzmanību. Tā kā palielīties grib, bet bērnu rādīt negrib, ja? Tas pats, ka liek bildes, bet bērna galva ir ārpus kadra, nu lūdzu. :D
es negribeetu,lai pie manis naak. pat ne vecaaki, tikai viirs. es shim vispaar neljautu ne soli spert no manis :D
paareejie - vecvecaaki, krustmaates utt, lai naak peec kaada meenesha.
taapat arii neatbalstu bilzhu suutiishanu un likshanu sociaalajos tiiklos - pieturos pie principa- jo citi mazaak zinaas, jo labaak
Vispār jau mazajam no sākuma ir jāaprod ar saviem vecākiem. Tomēr var rasties trauksme,ka 10 tantes ir atnākušas appētīt
Jaundzimushais veederaa nedziivoja totaalaa klusumaa - troksnis un knjada vinjam netraucee. Tad veel - redze vinjiem ir shvaka, liidz ar to shos cilveekus taapat laaga neredz. Principaa - mazulim vipaar vienalga, kas notiek apkaart palaataa, ka ti mammas pups buutu tuvumaa...
Par galvu ārpus kadra pirmo reizi dzirdu :D nu es negribēju lielīties man bija garlaicīgi un gribējās parunāties , es pat te atrakstījos , pēc pāris h , kamēr viss svaigā atmiņā , jo kad pati meklēju ko līdzīgu neatradu visas tik kautrīgas, tā arī nesapratu kāpēc ... :)