Sveikas meitenes!
Lieta tāda, ka kādu laiciņu man mieru neliek privāts nummurs, ik pa laikam zvana un sūta ziņas ar visādiem "darba" piedāvājumiem.
Mani interesē tas, kāpēc man uzrāda viņa nummuru kā - privātu?
Meklēju darbiņu, un tur rādās mans nummurs. ;D
Galvenais, ka zvana un raksta, par spīti tam, ka jau pateicu, ka itkā atradu darbu.
Nesaprotu, kam cilvēkam slēpt savu nummuru, ja vien viņš nav sliktu mērķu vadīts.
Bella, iemet savu nr netā un pārbaudi, vai tiešām kāds nav Tevi "izjokojis" ieliekot šādu "darba sludinājumu.
Pie kam, iespējams esi iegādājusies nr ar vēsturi - man ir gadījies nopirkt nr, uz kuru agrāk kartupeļi tirgoti. Pagājuši gadi, bet cilvēki katru rudeni zvana...
Atrodi tie numuru telefona uzspied ''iespējas'' un skaties var būt gan tādā opcija kā ''bloķēt numuru'' vai'' pāradresācija''.Tas ir kā kuram telefonam.
Vecākiem telefoniem citiem nav nevienas no tādām iespējam.
Pēc tam ja tev ir pāradresācija tad telefons tev ''prasīs'' uz kuru numuru pāradresēt zvanus, ja šis numurs zvana un tad paņem kontaktos kadu no citiem kontaktu numuriem ( un te jau pati doma uz kurieni sūtīsi viņa zvanus).Kautvai kontaktos ieraksti 1188 numuru un kad viņš zvanīs, tad lai tiem zvana :D
Tev telefons nepiedāvā nekādas iespējas?
Vēl pēdējais ir zvanīt savam operatoram un risināt šo lietu, vai atrastu kādu hakeri čali, kas šīs štelles pieprot profesionāli.
Kautvai kontaktos ieraksti 1188 numuru un kad viņš zvanīs, tad lai tiem zvana
Uz paaugstinātas maksas numuru neiesaku pāradresēt, par zvanu autore pati maksās. Zvanītājs maksā par zvanu uz konkrēto nr, nevis uz pāradresēto. Par pāradresēto maksā nr īpašnieks.
"Privāts" nozīmē, ka viņa nr nav pieejams. Nav pieejams nr, nav pāradresācijas. Zvani vien operaoram un prasi, ko vari darīt.
vai atrastu kādu hakeri čali, kas šīs štelles pieprot profesionāli.
Numurs uzrādās operatora centrālē un tālāk netiek publiskots. Par līšanu operatora centrālē ir cietumsods. Tā, ka neviens hakerčalis tur negribēs līdzēt. Pašā telefonā neko izdarīt nevar.