Kā tikt galā ar vīrieti?

Reitings 6
Reģ: 14.08.2014
Labdien!

Es vairs nezinu ko darīt? Man ja godīgi viss piegriezies. Pat nezinu kā pareizi rakstīt. Galvenais šai visā būtu - kā ir iespējams tikt ar vīrieti galā, lai viņš palīdzētu savai mīļotajai sievietei?
Šobrīd esmu izmisumā un man ir pēdējais piliens. Pati esmu šobrīd uz kruķiem. Vispār gultā varu savu laiku pavadīt un depresijā krist, bet smagākais ir tas, ka pirms tā visa es biju sieviete kāsieviete..
Gan māju berzu, gan trauku kalnus vācu, gludināju, ēst taisīju, un vēl uz darbu spēju iziet, lai varētu katru mēnesi līdz 240 stundām nostrādāt. Bet runa ir par to, ka man nereāli kaitina tas, ka mans vīrietis neko nedara.
Ēst taisīt negrib, bet es vienmēr gatavoju un mājās sagaidīja silts ēdiens, pat no rītiem cēlos un brokastis pagatavoju, bet šobrīd to nevaru. Un ne reizi vēl neesmu sagaidījusi, ka brīvprātīgi vīrietis man pienesīs brokastis gultā vai pagatavos tās - jālūdz tas.
Drēbes - vienmēr izmazgātas, kārtīgi izgludinātas, salocītas unsaliktas skapī, bet man slimai guļot gultā vēl spēj pavaicāt vai nav kāds gludināts krekls, bet kā, ja uz abām kājām pat nespēju nostāvēt - drēbju kalns mazgātais tikai krājas un negludinās. Virtuve vispār ir tik briesmīga - grīda netīra, galds netīrs - nolipis, trauku kalni stāv - nemazgā - neko nedara. Vispār - pilnībā neko negrib darīt. Bet man vienmēr bija ideāla kārtība.
Vienīgā lieta ko var izdarīt ir sēdēt vairākas stundas pie datora testējot jaunās spēles un pat tur apkārt ir putekļu kalni un netīri trauki, papīri, lipīgs un nosmērēts. Vai otra lieta - stundām sēž pie mašīnas. Darbā arī nav tik noslogots, jo tur var atļauties ierasties vēlāk un ātrāk aiziet un tikai kompi vien spaida tur.
Bet man lamāties vien gribas, ka man apkārt aug netīrība un neko nedara. Tikai tad ja kārtīgi uzbļaušu tad haltūriski kaut ko izdarīs.
Vispār es nesaprotu vai man jābūt tādai dzīvei, ka ir jāraujas gan darbā sev iztiku nopelnīt un vēl mājas visu vācot un vēl vīru audzinot - piedodiet kā mazu bērnu? Es nesaprotu..
Nekad no viņa neesmu saņēmusi kaut reizi gadā kādu īpašu apliecinājumu, dāvanu - smaržas, puķu pušķi vai vienalga ko lai reizēm justos novērtēta viņam blakus.
Mēs pat ceļot nekur nebraucam..
Vienmēr ir aizbildinājums - nav naudas, tur naudu vajag un tur..
Vienīgais tikai mazas bučas un - Es tevi mīlu..
14.08.2014 14:45 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
autores aprakstītā situācija nav normāla, bet....
es pazīstu tādas sievietes, kuras raujas melnās miesās no agra rīta līdz vēlai naktij, lai uzturētu savas mājas pavarda idilli. ar mitru lupatu katru dienu rāpus slauka grīdas (jo citādi tās nav tik tīras, ar lupatu un rāpus sanāk vistīrāk), gludina un kārtīgi saloka VISU, arī zeķes, drēbes pirms mazgāšanas veļasmašīnā izberž ar rokām, jo citādi viņas nav pietiekami tīras utt. protams, tas aizņem ļoti daudz laika un spēka, un tādām sievietēm mājas uzkopšanā palīdzēt īsti nav jēgas, jo, ja palīdz, tad nav pietiekami tīrs un viņa tāpat pēc tam visu pārmazgā.
vai arī liek darīt, dažu cilvēku prāt, pilnīgi bezjēdzīgas lietas. man pat nav jāizdomā piemērs - tepat viena meitene grib, lai zeķes pirms mazgāšanas izloka uz labo pusi. ja tam vīrietim šī darbība šķiet tikpat bezjēdzīga, kā man, tad to var piespiest darīt, bet kāpēc tas jādara, tāpat paliek noslēpums.
ko es ar to gribēju teikt - ja izpratne par kārtību mājās partneriem atšķiras, tad sadzīvot ir grūti. nerunāju par autores situāciju, kad vīrietim tiešām nav nekāda attaisnojuma un empātijas spēju pret viņa sievieti, kas slimo un par kuru būtu jārūpējas, bet kopumā.
15.08.2014 00:49 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Man vispār fascinē tā sieviešu un vīriešu tipiskā domāšana- "nav pa prātam kaut kas? nu nekas, pasaule pilna ar večiem un vecenēm, ņem tik nākamo." Diez kā Jūsu vecvec/vecmāmiņas/tētiņi nodzīvoja ar vienu visu garo ilgo mūžu? Apkārt tak staigāja daudz pretējo dzimumu ar tekstu-ņem mani. Bet tad kaut kā bija cieņa vienam pret otru. KUR TĀ IR TAGAD? Man patiešām žēl, ka mēs ar katru gadu simtu aiz vien vairāk un vairāk sākam līdzināties radībām uz četrām kājām, kurām smadenes ir tik cik nomedīt-apēst vai nodrāzt. Sry, bet man žēl sevis un tie daži, kas palikuši ar normālu domāšanu,kuri prot nolikt augstāk par ķermeniskām vajadzībām prātu un saprātu, kuriem nācās piedzimt šajā laikā.
Un vai tad viņiem agrāk viss bija tik labi? visi bija ideāli? NĒ! bet viņi strādāja pie tā, lai attiecībās valdītu cieņa, mīlestība, un mācija viens otru, lai ģimene būtu vienota.
15.08.2014 00:50 |

Reitings 396
Reģ: 09.06.2014
Sorry, bet ko tādu parasti raksta ne pārāk glīti cilvēki kas ir vieni vai arī ar vienu partneri no bērnības ar ko zaudēja kopā nevainību, jo nespēj dabūt citus.
15.08.2014 00:57 |

Reitings 2288
nespried par vīriešiem, ja pašai nav olas kājstarpē

100% pati gribētu nolaist ar vismaz 50 dažādiem džekiem, bet nevari

neesmu vecis, bet zinu vīriešus, jo jūs visi esat lasāmi kā atvērtas grāmatas. Un skatiens ar daudz ko izsaka.Nedomā, ka visas sievietes ir tik naivas uz kādām tu uzķeries..

Diemžēl tādi kā Tu un līdzīgi mani grib ļoti, un vairāk kā tie tevis minētie 50, bet kpc tu domā, ka es vērtēju sevi tik zemu, ka došu visiem? Normāls vīrietis vēlēsies sevi dot vienai un visu mūžu nevis katrai, kam īstais krūšu izmērs un tvirts dibentiņš;P Piedod, bet man savs ķermenis liekas svēts, kuru es rādu tikai vienam vīrietim. Pie normālām sievietēm nevar tikt visi, tikai parunājot aplinkus skaistus vārdus, apdāvinot vai pa visam prasti-nopērkot klubā kokču. Vīrietim ir jāizcīna un jāpierāda sevi..
15.08.2014 01:01 |

Reitings 256
Reģ: 25.01.2014
Par ko bazars, ladies? Attiecību guru ir gatavs sniegt padomus.
15.08.2014 01:03 |

Reitings 2288
Sorry, bet ko tādu parasti raksta ne pārāk glīti cilvēki kas ir vieni vai arī ar vienu partneri no bērnības ar ko zaudēja kopā nevainību, jo nespēj dabūt citus.

Nē, tā raksta cilvēks, kuram smadzenes neatrodas kājstarpē.
15.08.2014 01:03 |

Reitings 396
lapsiņa cenšas noslēpt savu dabisko aicinājumu - pisties ar daudziem

moš kristiete
15.08.2014 01:05 |

Reitings 396
šitādas muļķības ko viņa raksta var dzirdēt visādos kristīgajos semināros un līdzīgās figņās
15.08.2014 01:06 |

Reitings 2288
var redzēt kādā sabiedrībā visu dzīvi esi uzturējies;D laikam māte tevi tramvajā piedzemdēja.. ar galvu pa priekšu
15.08.2014 01:09 |

Reitings 396
dzīve ir jābauda, jāizbauda vairāki ķermeņi, jāizjūt kaisle

ar vienu miesu veidojas tikai stagnācija, pieradums, prasmju zudums
15.08.2014 01:10 |

Reitings 2288
Bet ar to vienu ķermeni var arī eksperimentēt, jeb tu vairāk par 1pozu un mantiņām neko neesi dzidējis?
15.08.2014 01:13 |

Reitings 2288
mantiņām- gultu*
ha ha, miegs nāk:D
15.08.2014 01:14 |

Reitings 396
izskatās, ka lapsiņai vairs nav ko likt pretī pret manu argumentēto viedokli

pozas, mantiņas ir hu*ņa, ir jāizbauda dažādi ķermeņi, kur vienai krūtis lielākas, citai dibens lielāks/mazāks
15.08.2014 01:16 |

Reitings 396
izskatās, ka lapsiņa neko nezina arī par svingiem, bet arī līdz tam nonāks 100% kad būs gadi 40 vai nedaudz mazāk

ja tu nezini - svingi ir tāda lieta, kur viens pāris(precēts) tiekas ar citiem pāriem, apmainās partneriem dažādībai jo pāra seksuālā dzīve ar laiku vai nu pazūd vai sāk buksēt
15.08.2014 01:22 |

Reitings 2288
Tev laikam dziļi kompleksi, ka sevi jāapliecina drāžot visas, kas ar mieru:D
15.08.2014 01:22 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Principā, vainīga vīrieša māte + pati esi sevi esi šādā situācijā nostādijusi.
Bet, iespējams, to var mainīt. Saki, ka esi sapratusi, ka uz sevi esi uzņēmusies pārāk daudz, tad vajadzētu apsvērt domu par mājkalpotāju, ja viņš protams negrasās mainīt savus dzives ieradumus.
Tas nav normāli! Divi cilvēki dzivo kopā un dara visu ABI, lai atvieglotu viens otram dzīvi. Protams, ja nav bijušas savādākas atrunas.

Piemēram, man kādu laiku vīrietis bija ļoti noslogots un vienkārši nespēja visur piedalīties + tāpēc pats ierosināja, paņemam cilvēku, kas reizi nedēļā palīdz.
Un paldies sievietei, kas nāca un palīdzēja! Tagad vēl ik pa laikam izmantoju ārpusmājas pakalpojumu, ka kāds atnāk un palīdz. It seviški man ši vēlme uzmācas pavasaros, kad saulītes staros visi putekļi vairāk redzami un jāmazgā logi. Tad ir tīri forši, ja kāds atnāk palīgos :)
15.08.2014 11:23 |

Reitings 471
Reģ: 28.03.2013
Diemžēl tādi vīrieši kā Serijs ir daudz, tāpēc cerams, ka neviena ar tādiem nopietnās attiecībās neielaidīsies, kur nu vēl ģimeni veidot, ja jau patīk drāzties apkārt, tad, lai to arī dara, bet ne jau paralēli veidojot attiecības. Tas pats arī attiecas uz sievietēm.
Paliekat, lūdzu arī par cilvēkiem, nevis tikai indivīdiem kam galvas vietā kājstarpe.
15.08.2014 12:42 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Izlasiiju tikai teemu, visu penteri nav jeegas lasiit. Mans viedoklis? Stulba latvieshu cieteeja, turpini ciest ar savu Alfonsu, shii teema arii te malta un paarmalta. Pilna pasaule ar normaaliem viirieshiem, bet Alfonsi arii kaadaam tachu jaasavaac, taa teikt liidzsvaram, taada arii ir shos cieteeju misija.
15.08.2014 12:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Visu laiku domaaju,kas sim viirietim buutu tik iipass,kas buutu tas,kas nelauj aiziet no sii cilveeka?
Laikam jau taa ir-miilam cilveeku ,kaads vins ir !Un tomeer...kas?
15.08.2014 17:21 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Un tomeer...kas?

Emmanuelle, man gan liekas, ka pareizāk būtu jautāt nevis "kas vīrietī ir tāds īpašs?", bet gan "kur ir sievietes pašcieņa?"! Sevi cienoša sieviete nekad līdz tādam līmenim nenolaistos.
15.08.2014 18:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)