emocionalitāte

Reitings 165
Reģ: 01.07.2014
Sveikas meitenes! Gribētu uzzināt kā jūs tiekat galā ar savām emocijām, viļņveida? Pēdējā laikā mani skar pēkšņas dusmas, aizkaitinājumu un muļķīga bērnišķīga apvainošanās. Reizēm tiešām sāku dusmoties pati uz sevi, jo tas ta kaitinā un nespēju rast veidu kā to pārstāt. Zinu, ka esmu ļoti emocionāla visādos veidos, t.i., ja esmu laimīga visi to redz, jo uzvedos kā bērns, kas ieguvis konču, runājot par patiesu laimi, taču sliktās sajūtas arī krasi paradās un kkā vismaz tajos mirkļos vēlētos tās apslāpēt un kā jūs tiekat ar to galā? Varbūt kādi ieteikumi? :(
13.08.2014 22:27 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ms-es "pasnaavniecisakas tieksmes" nepieskaitiitu pie emocionalitaates -tur ir jaabuut kaut kam nopietnaakam "apaksaa"...
13.08.2014 23:23 |

Reitings 57
Reģ: 07.08.2014
Ms-es "pasnaavniecisakas tieksmes" nepieskaitiitu pie emocionalitaates -tur ir jaabuut kaut kam nopietnaakam "apaksaa"...

Es arī nepieskaitu. Saku, ka augsta emocionalitāte ir baigais vulkāns. Ne tāds kurš tik viegli un rāmi nomierinās. Nav kaķēns, bet tīģeris.
13.08.2014 23:32 |

Reitings 165
Elīza oo jā, tas pats kas man. reizēm pat redzot kā mazs bērns raud manī sariešas asaras. tiešām pat sīki sīkumi liek kļūt ļoti emeocionālai.
13.08.2014 23:40 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
Nesaprotu, kāpēc vispār jābūt negatīvām emocijām par kaut ko? Maza bērna untumi un ego:)?
Noteikti, ka palīdz pašdisciplīna, der pamācīties lietās saskatīt ARĪ LABO;)
14.08.2014 00:12 |

Reitings 57
Nesaprotu, kāpēc vispār jābūt negatīvām emocijām par kaut ko? Maza bērna untumi un ego?
Noteikti, ka palīdz pašdisciplīna, der pamācīties lietās saskatīt ARĪ LABO

Piekrītu. Šajā diskusijā minētajiem piemēriem ir maza saistība ar paaugstinātu emocionalitāti. tas vairāk atsaucas uz saplēstiem šķīvjiem. Un parasti jau to risinājumu meklē savādāk. Šeit ir runa vairāk par negatīvajām emocijām.
14.08.2014 00:43 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Man ir tāpat kā tev. Ātri varu sākt pinkšķēt,kliegt,priecāties utt.. Parasti,kad gribas raudāt,es domāju par kaut ko skaistu,jauku,lai nav pie katra priekšnieces rājiena jāiet raudāt. :D Dusmas es cenšos kaut kā apslāpēt,eju skriet,izmisīgi kārtoju māju(man pat ir jautāts - tu gaidi ciemiņus,ka tik traki visu kārto :D) ,aizeju kaut kur viena pati izkliegties,bet uz citiem ne reizi neizgāžu,strīdos mūku prom,iztrakojos,nāku atpakaļ normālā tonī izrunāties. :) Kad esmu priecīga,tad gan to redz visi, skaļi dziedu,dejoju,smaidu. :D Tiešām kā mazs bērns,bet nu ko padarīsi,temperamentu neizmainīs. :D Man tas ļoti besī,tāpēc sev blakus labprāt izvēlos mierīgus cilvēkus. :)
14.08.2014 11:01 |

Reitings 57
Es vispār nesaprotu kāpēc dusmas ir tāds kā negatīvais "ierocis"?! Dusmojies, vnk dusmojies uz kādu uz kaut ko, bet nekļūsti ļauns. Dusmu slāpēšana vispār ir vissmagākā kļūda.
14.08.2014 11:56 |

Reitings 74
Reģ: 25.11.2013
Ar raksturu ir jāstrādā, bet par emocionālā stāvokļa izrādīšanu es neko sliktu neuzskatu. Labāk ,ka tu paraudi, vai padusmojies uz kādu, nekā tas viss sēž tevī iekšā un grauž no iekšas.
14.08.2014 12:00 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Sāku taisīt sev anticelulīta masāžu. Tas palīdz izlādēties :)
14.08.2014 12:00 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Es arī ikdienā esmu emocionāla, bet īpaši 1x mēnesī un tas vienmēr sakrīt ar drauga kaitinošo garīgo :D
Diemžēl parasti kaut kā automātiski sanāk visu izstāstīt draugam...nu vispār jau pabubināt par sliktu garīgo, traku darba dienu vai kaut ko tik negatīvu un viņš vienmēr dabū dzirdēt visu, pat, ja nav vainīgs, jo vienkārši ir pirmais, kurš pagadās man :( Pēdējā laikā cenšos tā nedarīt un izbubināties citur :P
Bet, ja esmu mājās un ir besis vai dusma parāvusi, tad draudzējos ar putekļu sūcēju :D man palīdz :)
14.08.2014 12:12 |

Reitings 165
visām laikam tā mājas uzkopšana palīdz. :D būs jāpamēģina, bet nezinu.. esmu ļoti slinka pēc dabas, tāpēc grūti būs. :D
Es vispār nesaprotu kāpēc dusmas ir tāds kā negatīvais "ierocis"?!

priekš manis tas ir sliktais, jo manas dusmas tiešām ir kā vulkāna izvirdums un katru reizi. man vienmēr vajag laiks kāds klausās, ko stāstu un tuamlīdzīgā garā. Ja nenotiek pēc mana prāta vēl trakāk palieku. Reizēm aiziet pat tiktālu, ka esmu gatava kādam sist, bet nu tiešām reti tā sanāk, parasti apvaldos.
Par to gribēšanu, lai viss notiek pēc mana prāta, domāju, ka vainīgs ir mans horoskops- auns manī. vismaz mūždien mēdzu to tā vainot. :D
14.08.2014 13:44 |

Reitings 165
Agi tavam draugam arī uznākt reize mēnesī, kad ir par ko nepamierināts? un es domāju, ka tā ir tik manam. :D abi parasti mēs mēdzam par to jokoties un sakam, ka viņam arī savs mēnešreižu laiks pienācis. :D
14.08.2014 13:46 |

Reitings 202
Reģ: 19.03.2014
Arī esmu viena no emocionālo meiču pulciņa! Principā jau neko darīt! Izārdies un būs miers. Manas divas zāles ir kārtība-tīrība vai miegs. Visvairak kaitina, ja man ir slikts garstavoklis un draugs sāk uzbazties ar jautajumiem par to kas man noticis. It kā jau tas būtu normāli, bet viņam nepieteik ar atbildi, ka man ir slikts garstavoklis un lai liek mani mierā. Parasti viss beidzas, ka viņs arī ir uz mani apvainojies un tad man ir pilns komplekts.
14.08.2014 13:58 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
overdressed - viņam reti uznāk liela neapmierinātība, jo parasti ir tā bubināšana nonstopā :D
Vienkārši mans mēnešreižu pirmslaiks vienmēr sakrīt ar tām dienām, kad viņam ir labs garīgais un gribās mani pakaitināt :D nezinu kāpēc tā
14.08.2014 14:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits