Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vāja sievete esmu , vai trūkst aizstāvības ?

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Gribu šodien te dusmas ārā izlikt ....nu galīgi man mans vīrieitis , šķiet ka mani neaizstāv , nejūtu
ka būtu manā pusē ...

ja man ir savi sūdi , tad jastrebj ārā pašai, tad redz visiem citiem ir taiisniba ,neviss man , vina sievietei ....

jau cik reizes šis parādās vinā raksturā - problēmas ar vīramāti , - būšu es vienmēr vainiga, problēmas vai strīdi ar pašas radiem -atkal es vainiga.....

-Nepateiks man taisniba,liekaties mierā visi....

Laikam hormoni trako mani ? gaidu pa vidu visam mazo , ....bet nu dusmas ir ....
13.08.2014 20:20 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Izklausas jau nedaudz pec hormoniem :D Ievelc elpu un paskaties atpakal - vai tad tiesham ir tik traki? vai tiesham vins vienmer nostajas kada cita puse?
Seit mans viedoklis varbut nebus liela ciena, bet kad ir stridi tad es nostatos ta puse, kam ir taisniba, vai drizak - meklet kompromisus, nevis vainigos, bet zinu, ka daudzam skiet ka vienmer jastajas milota/milotas puse ari ja viniem nav taisniba.
13.08.2014 20:30 |

Reitings 2094
ka daudzam skiet ka vienmer jastajas milota/milotas puse ari ja viniem nav taisniba.- to es neju'tu no viņa puses...

vīram problēmas ,vienmēr atbalstu.... a šis vel pasaka - tev tačhu nevar neeko patiekt....
13.08.2014 20:33 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tas velns nav tik melns kā hormoni to mālē ;)
13.08.2014 20:38 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Man arī šī pati problēma pa reizei uzpeld. Kad stāstīju par nesenu saķeršanos ar draudzeni, kur es ieturēju distanci un mierīgu prātu, bet viņa sacēla brēku, šis nostājās pret mani un teica, ka esot jau varējusi citādi reaģēt un vairāk paskaidrot sevi. Precīzi to pašu parādot/izstāstot vēl pāris citām draudzenēm reakcija pilnīgi pretēja. No vienas puses jau labi, ka atgādina paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un padomāt, vai tikai kaut ko nevarēju citādi izdarīt, bet no otra...aaaah! Man uzdirš draudzene par neko un vēl viņš klūp virsū, ka es šo uzdirsienu varēju daudz tolerantāk uzņemt. ko tik vēl ne. :D
Tāda mana pieredze. Tev varu ieteikt tikai tieši brīdī, kad viņš vaino tevi un tev joprojām ir sakāpinātas emocijas, neko viņam neteikt. Nogaidīt, kad esi nomierinājusies un novērtēt situāciju ar vēsu prātu.
13.08.2014 20:47 |

Reitings 2094
TT - tur tā lieta ...man gribas to stipro vīrišķi pie sāniem ,jebkurā brīdī , a ar visu pašai jatiek galā....

paga ,paga , bus viņam problēmas , ar nebūšu viņa pusē ,lai redz ,kā ir , un tad iebāzīšu acīs ,ka viņš mani nav tad un tad aizstāvējis .....

esmu un no cilvēkiem ,kam iekšā viss stāv , un tad vienā brīdi viss iet ārā ,,,

vīrs gan uzreizu pasaka , visu , un tur problēmas tik rodas .....

tagad ar sēžu pie datora dusmojos , nerunāju ar šo ...
13.08.2014 21:01 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Staasti konkreetaak, jo, iespejams, ka tiesaam probleema ir tevii. Ko viira maate tev paarmet? Nenovaac aiz sevis šķīvjus? Tad jaa, esi un buusi sliktaa.
13.08.2014 21:08 |

Reitings 821
Man arī ir ienācis prātā, ka varbūt, varbūt kaut kas mainītos, ja es viņu pārstātu tik ļoti atbalstīt. Varbūt viņš saprastu, ka tāpēc jau mēs esam kopā, lai sniegtu atbalstu viens otram. Bet man arī šķiet daudz vienkāršāk pārkāpt pāri tai savai vēlmei pēc atbalsta, nekā izskaidrot viņam, kāpēc mani sāpina tas, ka viņš pasaka to, ko konkrētajā brīdī domā par radušos situāciju. Šobrīd dzīvoju pēc šī te: "Behind every strong woman is herself."
13.08.2014 21:12 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Varbuut viirietis nostaajas cidus poziicijaa, jo tomeer t esi sieva, cinja ir maate...reti kursh viirietis butu gatavs pleesties pa vidu shaadaa situaacijaa, bet taa,kaa hormoni trako-tu uztver to taa, kaa viirietis buutu nostajies nevis pa vidu situaacijai un ienjeemis neitraalo poziiciju, bet gan kaa buutu nostaajies pret tevi.
Ievelc elpu, iedzer teeju un nomierinies.
13.08.2014 21:12 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Manuprāt, tu esi nevis vāja, bet gan psiha un neadekvāta. Cerams tiešām hormoni.

Es justos slikti, ja kāds man piekāptos vai arī aizstāvētu mani, ja man nav taisnība. Pilnīgi nožēlojami. Padomā, kā tavs vīrs izskatītos citu acīs, kad tu uz melnu teiktu balts un viņš kā sunītits luncinātu asti, sakot jā, jā ir balts, pat ļoti balts!!!
Tāds, nu, man priekšstats radās pēc tavas rakstības un skopā situāciju apraksta.
13.08.2014 21:22 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Tony . Tu esi primitīva babuīnmātīte. Mana puse, tavapuse... Varbūt čalis nemaz nerubās jūsu sieviešu kašķos. Varbūt pastāsti ko īsti nesadalījāt?
13.08.2014 21:26 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
es gan saprotu autores dusmas. Bet ja runa ir tikai par viņa māti, tad vēl sīkums. Bet ja runa ir arī par ikdienas lietām, kad viņam ir jābūt vīrietim, bet viņš uzvedas kā mīksts neandartālietis, tad tur būtu ko padomāt. Diemžēl ir jau kopīgs bērniņš, tāpēc būs vien jārod risinājums jūsu attiecībām, es zinu, jo man pašai bija vīrietis tāds, kurš nebija kā mana stiprā roka, kā plecs, kas gatavs aizstāvēt, bet drīzāk aizies kopā ar baru un ies man virsū. Attiecības nebija ilgas, protams. Man vajag klinti, kas ir blakus gan grūtībās, gan priekos, kas atbalsta mani nevis kaut kādus svešus cilvēkus aizstāv. Novēlu Tev izturību, iespējams, ka būtu jāizlasa kāda psiholoģijas grāmata par savstarpējām attiecībām, jo, ja vien nevēlies šķirties, tad var mēģināt šo to labot viņa raksturā, galu galā nejau Tu viņu audzināji, bet māte, tādēļ visas tās rakstura šķautnes, kuras viņam ir, tomēr ir ietekmējusi vairāk vai mazāk ģimene. Kādas ir attiecības viņa tēvam ar māti? Kas ģimenē ir galvenais? Paskaties uz viņu ģimenes attiecībām un Tu redzēsi, cik līdzīgu modeli viņš cenšas ieviest Tavējā.

Sintija, Tu esi stulba un pati psiha. Kaitina, kad var tā nosaukt cilvēku tāpēc, ka viņš problēmu neizklāsta perfekti. Katrs izsakās, kā spēj. Bet pat es raksta autori ļoti labi izprotu.
13.08.2014 21:29 |

Reitings 3467
enija, beidz muldet taa kaa no gudraam graamataam, jo dziivee viss ir daudz vienkaarshaak. Sintija_sk loti labi pateica.
Vispar par cilveku loti daudz var pateikt peec taa, kaa vinjs raksta. Te autore totaalu haosu ieviesa. Varbut krieviete (tad jaaiet uz krievu forumu)?
13.08.2014 21:33 |

Reitings 821
Kāpēc psiha un neadekvāta?
Viena lieta ir tā, ka tevi kategoriski neatbalsta un nostājas pret tevi, kategoriski noliedzot tavu viedokli. Pavisam kas cits, ja tev normālā manierē paskaidro un liek paskatīties uz lietām no citas puses, nenostājoties pret tevi, bet gan ar tevi, tādā veidā tevi atbalstot. Un mīļotajam cilvēkam jau nu teorētiski būtu jāpraktizē otrais variants. Ja sieviete šeit nejūt atbalstu, tad tas nenozīmē, ka viņa ir psiha, bet varbūt to, ka viņas vīrietim pie tā būtu japiestrādā.
13.08.2014 21:35 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Aija, es vispār nekad nespriežu pēc tā, kā cilvēks raksta. Drīzāk Tu te muldi, kas Tev vispār par daļu gar autores dzīvi, ja nevari iedot gudru padomu, tad Tava klusēšana būs vairāk vērta.
13.08.2014 21:36 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Nu atziisim-vairumam sievieshu ir tieksme dramatizeet.
Ja viiramaate saka melns, sieva saka balts, viirs saka-nezinu kaads, tad maajaas viirs dabuus mizaa, jo sieva to ''nezinu'' buus iztulkojusi taa, itkaa viirs buutu piekritis maatei un teicis,ka jaa, tas ir pikja melns. Kaut kad vinjsh palika neitraals. Bet sieva gribeeja dzirdeet tikai balts, balts, balts.
13.08.2014 21:42 |

Reitings 3467
enija, es uzdevu jautaajumu autorei, uz kuru vinja nav atbildejusi, tapec talak neko nekomenteesju peec buutiibas. A tu pati kaadu padomu devi? Neviena! Tik pati uzdevu jautajumus un izteici novelejumus. :D
13.08.2014 21:45 |

Reitings 821
Piekrītu, Tev, čupakabra, ka tā tas tiešām var būt un ļoti daudzos gadījumos arī ir realitāte. Šinī situācijā gan grūti būt kategoriskai, nezinot neko krietni vien detalizētāk.
13.08.2014 21:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par ko iet runa? Ja cepies par galiigaakajiem siikumiem, tad ir otram cilveekam tiesiibas neiejaukties. Varbuut arii lielaakoties tu pati patieshaam izprovocee kaskjus ar citiem un viirietis tev censhaas atveert acis? Varbuut vari paskaidrot siikaak ar kaadiem piemeeriem.
13.08.2014 21:49 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Pat kosmo biedrenes uzgriezušas muguru. :( Es to tā neatstātu. Kādam sods ir jāsaņem.
13.08.2014 21:57 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Neesmu teikusi, ka man kāda daļa gar autores dzīvi.
Autore neko sīkāk nav paskaidrojusi tāpēc es domāju, ka viņa grib, lai vīrs vienmēr un visur piebalso, nevis sava vīrieša stipro plecu brīžos, kad kāds pret viņu ir netaisnīgs.
13.08.2014 22:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!