Mani dzīvokļi vairums palikuši daudz labākā stāvoklī, jo es vienmēr kopš dzīvnieku uzrašanās ņemu tādu dzīvokļus, kuros vajadzīgs kosmētiskais (un, jā arī visas trubu nomaiņas un citas tehniskas lietas, uskatu par remontu). Jo īpašnieki bieži nemaina neko, līdz viss pārplīst vai nopērk lētako un sliktas kvalitātes.
Tātad, remonts nesanāk tieši ejot prom, bet dzīvoklis ir tikai ieguvējs, jo uzlabojumi ir. Jo, ja saplēš tapetes, es samainu. Smaka? Būs cilveki, kuriem vienmēr nepatikai būs aizbildinajumi (ir cilvēki, kuriem visi džīvnieki smird). Un būs dzīvnieku īpašnieki, kuri kārtīgi nekops. Draudzene paņēma lielu dzīvokli (kvadratūras ziņā), cena tam bija nolaista, jo tur iepriekš dzīvoja pāris ar četriem vai pieciem suņiem (aizmirsu, bet daudz), un saimnieks teicās,ka smakas dēļ kauns likt augstāku īres cenu. Draudzene vienkārsi paņēma un kārtīgi ar visā ķīmijam izberza dzīvokli, un ar visu to,ka suns pašai tagad ir, tur nav nekādas smakas. Saimnieks šokā bija, bet draudzene vnk smējās, ka cilvēks nespēj satīrīt :)