Domāju ar rudeni atsākt sportiņu, bet nevaru izvēleties starp šiem 3 sporta klubiem. Attāluma ziņā visi vienlīdz tuvi :)
Ko ieteiktu jūs kuras iet, kādas nodarbības apmeklējiet, man protams interesē visvairāk samazināt vidukļa, sānu, gurnu zonu :)
Es eju uz Atlētiku, tur ir foršas intensīvās nodarbības - baiki, Powerpump, Strong&Fit vispār ir nāve, bet gandarījums pēc tam ir :D Par pārējiem gan nemācēšu neko teikt.
Ja izvēlies Atlētiku, tad vari pārņemt manu līgumu, bija uz gadu, tagad palikuši kkādi 6 mēneši.. ja nevēlies slēgt līgumu.. pilna laika abonements 40 eiro tad maksā. Un var iet uz visiem Atlētikas klubiem. :)
Veselības fabrika, viennozīmīgi. Neesmu lielo sporta klubu tīklu fans, to kāre pēc peļņas ir pārāk liela, lai es vispār par tiem interesētos + treneri, milzīga daļa, ir nekam nederīgi savā darbā.
Ice, es apmeklēju pārsvarā trenažieru zāli, bet biju arī uz kādām nodarbībām.
Vnk man pašai būs no septembra iespēja trenēties privātā sporta klubā par velti.. tāpēc Atlētikas abonements vairs nebūs vajadzīgs.. bet par Atlētiku varu teikt visu to labāko!!
Runājot par trenēšanos trenažieru zālē, varam sarunāt, ka visu tev parādu, kā pareizi pildīt vingrinājumus, izmantot trenažierus.. (esmu trenere). Bet vari, protams, ņemt arī konkrētās zāles treneri, lai apmāca. :)
Ice pirms 9 gadiem kopā trenera pavadībā darbojos,kamēr pati patstāvīgi uzzināju ko un kā darīt,kā arī laika gaitā ieguvu daudz draugus kuri ir treneri.
Iesaku patiešām paņemt treneri,viņš parādīs un pastāstīs,vienīgi manuprāt ar 1x nebūs pietiekami jo vingrinājumi jāiemācās darīt pareizi!