Jo-ma-jo tam pik nik parkam tās cenas ir drausmīgas! Un pietam vel tas ka tā vieta ir tieši blakus sliedēm kur vilcieni brauc...Ughh tas nebūtu manā gaumē. Ne pa tādu naudu.
Nez ja man gribētos pikniku, tad man piemēram tā vieta kuru ieteicu liktos normāla. Vismaz mierīgi klusumā, nav dārgi. Tur tad vel papildus var maksāt par citām ekstrām lai būtu jautrāk.
Un tās bildes jau arī ne visas ir ņemtas īstajos gadalaikos, tik tā vidējā ir reāli vasarā, tā kā tur var arī izskatīties smukāk un saulainā dienā manu prāt tur tā ar būtu ka smuki būtu visur.
Jā! Esmu pa velo celiņu braukusi garām. Tas labiekārtojums kā kaut kāds balagānu lunaparks.
Es to vietu neizvēlētos laikam ne pa kādu naudu
Vaine! Bet cilvēki tur jau dodas. Vajag jau tiem bērniem ar izklaidi ja piemēram nevar atļauties kur tālāk braukt visa ģimene utt. Personīgi gan man tā vieta liekas garām, bet bija brīva zeme un kaut ko jau gribējās tur ierīkot, pa lielam nav jau ar sliktākā lieta.
Bērniem? Nu nez ja dzivoju Rigas centra labakais ir Lucavsala..tur mazajiem tie rotaļu laukumi neapnik, un ir daudz citu variantu. Par velti turklat, policija sarga..apkart nepipē..nevazajas dzeraji, viss perfekti tīrs..
Jā, tur noteikti apgrozījums un peļņa ir, visdrīzāk abu tuvāko mikrorajonu iedzīvotāji arī ved savus bērnus un taisa ballītes.
Bet jā - par gaumi nestrīdās. Par laimi mums ir izvēles iespējas.