Man ir brīvs brīdis un kritpatiņa enerģijas, lai atkal paskatītos pāris meitenēm kārts padomu. Šoreiz gan noteikumi nedaudz citi.
1. Samaksa par šo pakalpojumu. Ja tu piesakies uz kārts padomu un es atbildu, tad tev rīt jāizdara kādam SVEŠINIEKAM kaut kas labs. Vai jāuzdāvina ziedi vai šokolāde, jāpalīdz pāriet pāri ielai, jāuzsmaida un jāizsaka kompliments vai tamlīdzīgi.
2. Privāti kārtis nelikšu, ārpus rindas nevienu neņemšu. Nav spēka! Ja ir vēlme pēc padziļinātas jautājuma analīzes, vēlams apskatīties tirgus sadaļā, kur meitenes piedāvā savus pakalpojumus. Ja nu tomēr ir vēlme, lai kārtis lieku tieši es, tas jums izmaksās ne vairāk un ne mazāk kā 100 eiro, no kuriem 99 ziedošu labdarībai. Goda vārds (parādīšu arī bankas izdruku, ja kāds pieprasīs :D). Ja nu gadījumā foruma darbinieki uzskatīs šo par reklāmu, man nav iebildumi pārējo 1% veltīt foruma attīstībai :D
3. Lai es redzētu, ka noteikumi ir izlasīti, meitenes, piesakoties uz padomu, uzreiz arī ieraksta "Ziedi!", "Kompliments", "Šokolāde" vai ko citu, ko šobrīd esat gatavas veltīt nejaušam svešiniekam uz ielas.
Akciju pārtraukšu tieši tad, kad piekusīšu + apniks.
Nu, ko? Ir gribētājas? :)