Ņemot vērā to, ka vīrietim uz pieres nav tetovējuma ar bankas konta stāvokļa izrakstu, tad ir diezgan logiski pieņemt, ka, ieraugot, teiksim, pasākumā, ballītē, lidostā (gribēju rakstīt autobusā, bet pārdomāju), tā īsti būs grūti noteikt viņa finansiālo stāvokli. Par brendu drēbēm un pulksteņiem, davai, nevajag. Brendu drēbes labi valkājas un cilvēks var tērpties Hugo Bosā vēl 3-4 gadus pēc tam, kad naudiņa Hugo Bosa liberiņiem sen jau beigusies.
Par to, kas kuram ir "skaists" arī var diskutēt ilgi un dikti. Uz smukulīšiem tīri dēļ smukuma galvenokārt skatās 15 gadu vecumā (vismaz no manas pieredzes), vēlāk jau tas intervals, kurā vīrietis sķiet pievilcīgs, kļūst plašāks. Pie tam, tapat kā sievietēm, arī vīriešiem daļu vizualā šarma dod "iekšas" - pašpārliecinātība. Tas izpaužas kustībās, manierēs, runas veidā, skatienā, gaitā. Ne tikai sešpaka dod šarmu.
Ja tam visam klāt vīrietis runā tā, ka ir interesanti klausīties (piemēram man tēmas "ka mēs ar draugiem vakar dzērām" vai lielīšanās iz sērijas "a vot es tāds, šitāds, vēl kaut kāds" nesķiet saistošas), un pa virsu nāk uzmanība no vīrieša puses, elementāra ieinteresētība dzirdēt arī to, kas sakāms man, nu tad jau tur kaut kas var sanākt :)