Lūdzu,dotiet padomus.

Reitings 26
Reģ: 11.08.2014
Labdien,dārgās sievietes.Jau sen sekoju šim portālam,tā nu sanācis ka šoreiz man ir ļoti nepieciešama Jūsu palīdzība.

Situācija:
Nu jau 5 gadus esmu laimīgi precējusies ar brīnišķīgu cilvēku.Ilgi centāmies tik pie bērniņa,beidzot šogad tas izdevās,esmu jau pēdējos grūtniecības mēnešos.Šo lielisko brīdi mūsu dzīvē aizēno kas ļoti nepatīkams.
Tātad kad ar vīriņu aprecējāmies tākā mūsu ienākumi bija ļoti labi nolēmām uz vīra pirms laulībām iegādātās zemes uzcelt sev mājiņu.To arī realizējām,mājas celtniecībā ieguldijām visus savus līdzekļus.Pirms 2 gadiem māja jau bija gatava dzīvošanai. Uz to brīdi mēs nevarējām uzreiz sākt tur dzīvot,jo man bija darbs un studijas citā pilsētā.Ar vīru dzīvojām manā dzīvoklī.Pa šiem 2 gadiem mājā ,lai to pieskatītu remontdarbu laikā ievācās 55 gadus vecā vīra māte ar savu 45 gadus veco vīru (nav mana vīŗa Tēvs) Man pret to nekas nebija jo visus šos gadus ar vīra māti bija IDEĀLAS attiecības.Kā izrādās vienkārši līdz galam šos cilvēkus nepazinu. Pirms pus gada nolēmām ar vīru beidzot ievākties savā mājā,pārdevām manu dzīvokli,lai arī to naudiņu ieguldītu mājas remontdarbos.Uz māju savedām visas mēbeles,sākām dzīvot. No vīra vecākiem sapratu ka viņi vēlas palikt dzīvot mūsu mājā,un šo faktu arī pieņēmu.Nepagāja ne nedēļa kā sākās tādas šausmas kādas nekad mūžā nebiju piedzīvojusi. Izrādijās šiem abiem cilvēkiem ir nopietnas problēmas ar alkaholu,kaut no malas to neviens nepateiks. Nedēļu dzīvojot,tiku pilnībā pazemota,lamāta,grūstīta.Kāmēr biju darbā visas manas mantas tika izmestas ārā. Nesaprotu par ko man tas ,jo biju ļoti laba pret viņiem.

Nu jau pagājis pus gads,ar vīru dzīvojam īrētā vienistabu dzīvoklī.Vīram lieku kaut ko darīt lietas labā ,bet šie cilvēki uzstāj uz to ka tā esot viņu māja un ja viņiem būs jāizvācas māja tikšot izdemolēta.Visus cenšas noskaņot pret mums sakot ka paši ir lielus līdzekļus ieguldijuši mājas celtniecībā,kaut gan paši apzinās ka tās ir pasakas.

Ko darīt mīļās sievietes? Man tik pat kā vairs nav spēka cīnīties ar šo visu,jūtos pazemota,apmelota visos veidos. Bērniņa dēļ nevaru atļauties vairs uztraukties,bet no otras puses negribu ,lai bērniņam nāktos augt īrētā,briesmīga paskata dzīvoklī.

Ar cieņu Indra.
11.08.2014 15:26 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
2.solis
Vīrs izdeklarē vecākus no sava īpašuma un sauc policiju.
izdeklaresana prasa laiku, ne ilgi un tomer.
11.08.2014 15:46 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Vai viņi maksā īri? Vai viņi ir oficiāli kaut kur pierakstīti sakarā ar šo dzīvokli? Vai ir jūsu atļauja ar parakstiem par deklarāciju? Neesmu zinoša šajā jomā, bet ja nekur nav vienošanās pierādījumu, jums ir visas tiesības griezties pēc palīdzības.

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
izdeklaresana prasa laiku, ne ilgi un tomer.
Labāk vēlāk nekā nekad.

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Indra, varbūt tev tas par to, ka esi pārāk laba! Tagad vīramāte uzkundzējusies un iekārtojusies pateicoties tavai laipnībai un pretīm nākšanai. Tā gadās, ka pārāk labi cilvēki tiek pārāk daudz apbižoti.
Vēl jo vairāk nesaprotu cik naivai vai cik naiviem jums bija jābūt, lai nepamanītu, ka cilvēki nodzērušies?
11.08.2014 15:47 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es arī domāju, ka vai nu caur tiesu, vai pašam vīram jāizdeklarē un tad jāsauc policija vai arī Kubietes 3 variants - riebigi uin ar skanalu, kamer abu nav maja,sapakot mantas un pie vārtiem nolikt nomainot atslegu, palugt6 paris dieans lai draugi palidz sargat maju...
Pa labam nesanāks.
11.08.2014 15:49 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Nomainiet atslēgas, kamēr neviena nav. Izdeklarējiet, tiešām.. Vecis lupata :(

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kas tas par murgu? Es personiigi fizisku izskaidroshanos neatbalstu, tachu te izskataas, ka vajadzeetu skaidri un gaishi pateikt, ka gan maamuliite, gan vinjas piedziivotaajs tuuliit norausies pa muti. Un te taa kaa viiram vajadzeetu maates piedziivotaajam uztaisiit zilu aci un izmest aaraa, un maamuliiti aiz apkakles pakalj. Taada liimenja cilveeki saprot tikai taadu valodu, un tici man, peec tam paliek tik pakljaaviigi un jauki... Un suudzeeties shie neskries, ja aizskries - paraadiet man, kursh kraamesies ar viegliem iesas bojaajumiem? Neviens. Taadi kriminaalprocesi naak un iet. Turklaat to var noformeet taa, ka shie ielauzaas juusu privaatiipashumaa un uzbruka gruutniecei.
Ja esat ljoti zoliidi un civilizeeti ljautinji, rakstiet iesniegumu policijaa, lai shos izmet aaraa. Protams viss iepriekshmineetais darbosies tikai tad, ja iipashums ir uz juusu vaarda. Ja kaadaa stulbuma uzpluudaa esat norakstiijushi uz maates vaarda, kodiet sev pirkstos.

Un vispaar peec totaaliem njunnjaam abi izklausaaties, taa vietaa, lai pastaaveetu uz savaam tiesiibaam, shie ievaacas vienistabas dziivoklii un raud kaktinjaa. Un Tu autore esi baleriinas augumaa, un tie vecie smagsvara bokseri? Tev nav meeles mutee? Tu nezini, kas ir pashaizsardziibas liidzeklji? Un viirelis, kad vinja vecie gruusta gruutnieci, arii neko? Neeeeeeeeee!!!!!!!!! Quo vadis?

Ja Tu, autore, neko nepaarspiilee un nepiepushkjo, tad juus ar viiru tieshaam esat dumji kaa zaabaki.

Ai, labi, izpluudu filozofijaa. Galvenais jautaajums te ir - kam juridiski pieder shii maaja?

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Nu ja vini tik cuciski izrikojas un negrib pa labam,tad jaiet uz policiju. Viniem ari pasakiet, kas bus , ja neizvaksies labpratigi. Tiras sausmas.
11.08.2014 15:50 |

Reitings 26
Sintija_sk ,paldies. Nepamanijām,alkaholisms acīmredzot tika ļoti slēpts kad aizbraucām uz turieni.
11.08.2014 15:50 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
aaa, kameer rakstiiju, te jau vesela diskusija aizgaaja. Ja nav iipashnieki, izdeklareet aaraa un izmest ar policiju. Buutnei, kura gruustiija gruutnieci, iedot pa muti.
11.08.2014 15:51 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Izdeklarēt, tas neprasa ilgu laiku! Un policiju, citas iespējas neredzu.
Ja cilvēki neprotas kaunu. Nu šausmas. Bet Tev ir jādomā pirmāmkārtām par bērnu un SAVU ģimeni! Nesaprotu vīru, viņa pienākums ir arī parūpēties par savu ģimeni, nevis ļauties manipulācijām.
Lai cik butu žēl, beidzat apbižot paši sevi! Nokārtojiet to situāciju!!
11.08.2014 15:52 |

Reitings 26
Selīna,viņi nav tik pat kā nekad prom no mājām,vīra mātes vīrs ir bezdarbnieks,visu laiku sēž mājās. Man bail ka viņš man kaut ko sliktu neizdara.
11.08.2014 15:52 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Sintija_sk
Vēl jo vairāk nesaprotu cik naivai vai cik naiviem jums bija jābūt, lai nepamanītu, ka cilvēki nodzērušies?

Zini, ir tāds termins - inteliģentie alkoholiķi. Un tiem tu ne sūda nepateiksi, ka dzer! Tā, kā viss ir iespējams!

Mans viedoklis, ka vīrietim tiešām jāņem pauti rokās un jārīkojas..jūs maksājat par īri svešam dzīvoklim, maksājat zemes nodokli savai mājai, iespējams arī pārējos maksājumus, bet tā māte ar savu vīru neko nemaksā un tikai dzīvo! Es ar tā gribētu...
11.08.2014 15:53 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Arī uzskatu, ka vīrs ir lupata.
Ir jauki un apsveicami, ka ciena vecākus, lai vai kādi tie būtu, bet šobrīd ubagu lomā, tie "izliktie uz ielas" esat jūs.
Ieteiktu vēlreiz stingri visiem klātesot izrunāties un atklāti pateikt, ka viņiem ir tik un tik laika izvākties, ka mājā ir safotografētas visas mēbeles un tās stāvoklis, un, ja izvācoties jebkas no jums piederošā būs iznīcināts, lieta tiks nodota policijai.
Kā arī, lai tie apkārtējie domā un tenko ko vien vēlas. Rīkojieties tā, lai jūsu ģimenei un jūsu bērnam būtu labāk - kas vispār arī bija mājas celšanas mērķis ;)
11.08.2014 15:54 |

Reitings 1707
Reģ: 31.07.2012
Man bail ka viņš man kaut ko sliktu neizdara.
Tev nav jāiet vienai pie viņa!
11.08.2014 15:54 |

Reitings 27552
nu vel var atslegt elektribu, ar latvenergo par to var vienoties. Atslegt uedeni, nepasutinat miskastes izvešanu... pardot mebeles. un darot visu lai apsi izvaktos. pusi majs iziret kadiem jauniesiem, .... nu nez.Es pardotu un miers.
11.08.2014 15:55 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Stingru nostāju un izmest no mājas. Tā ir JŪSU māja, kāpēc jums būtu jādzīvo kur citur ka JŪSU mājā?
11.08.2014 15:57 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Indra - lai šo situāciju risina vīrs! Tu esi grūtniece - sēdi mājās pie tv.
Tikai izskatās, ka tev neviens variants neder, jo vīrs nav gatavs pat mazo pirkstiņu pakustināt. Arī bail, ka vecais viņam zilu aci uzsit?
Uzrakstīt iesniegumu par izdeklarēšanu arī nav spējīgs?
11.08.2014 15:57 |

Reitings 27552
Ka jau nereti, jautā pec padoma bet neviens neder. Nu tad neko..
11.08.2014 15:58 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Pekstiņstāsts.
11.08.2014 15:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits