Kas tas par murgu? Es personiigi fizisku izskaidroshanos neatbalstu, tachu te izskataas, ka vajadzeetu skaidri un gaishi pateikt, ka gan maamuliite, gan vinjas piedziivotaajs tuuliit norausies pa muti. Un te taa kaa viiram vajadzeetu maates piedziivotaajam uztaisiit zilu aci un izmest aaraa, un maamuliiti aiz apkakles pakalj. Taada liimenja cilveeki saprot tikai taadu valodu, un tici man, peec tam paliek tik pakljaaviigi un jauki... Un suudzeeties shie neskries, ja aizskries - paraadiet man, kursh kraamesies ar viegliem iesas bojaajumiem? Neviens. Taadi kriminaalprocesi naak un iet. Turklaat to var noformeet taa, ka shie ielauzaas juusu privaatiipashumaa un uzbruka gruutniecei.
Ja esat ljoti zoliidi un civilizeeti ljautinji, rakstiet iesniegumu policijaa, lai shos izmet aaraa. Protams viss iepriekshmineetais darbosies tikai tad, ja iipashums ir uz juusu vaarda. Ja kaadaa stulbuma uzpluudaa esat norakstiijushi uz maates vaarda, kodiet sev pirkstos.
Un vispaar peec totaaliem njunnjaam abi izklausaaties, taa vietaa, lai pastaaveetu uz savaam tiesiibaam, shie ievaacas vienistabas dziivoklii un raud kaktinjaa. Un Tu autore esi baleriinas augumaa, un tie vecie smagsvara bokseri? Tev nav meeles mutee? Tu nezini, kas ir pashaizsardziibas liidzeklji? Un viirelis, kad vinja vecie gruusta gruutnieci, arii neko? Neeeeeeeeee!!!!!!!!! Quo vadis?
Ja Tu, autore, neko nepaarspiilee un nepiepushkjo, tad juus ar viiru tieshaam esat dumji kaa zaabaki.
Ai, labi, izpluudu filozofijaa. Galvenais jautaajums te ir - kam juridiski pieder shii maaja?