Un cikos?

Reitings 11
Reģ: 07.08.2014
Sveiki meitenes :)

Pēdējā laikā mani ļoti uztrauc tēma par laulībām un ģimeni. Man jau būs 23 gadi un man vēl nav īsti nopietnu attiecību, bet apkārt klasesbiedrenes/kursabiedrenes/draudzenes jau veido ģimenes, precas. Un arī bieži rāda pa TV visādos raidījumus par veselību, ka sievietei pēc 30 gadiem jau var sākties problēmas ar veselību.

Kā jūs domājat līdz cik gadiem sievietei ir labāk precēties?
11.08.2014 10:11 |

Reitings 782
Reģ: 03.06.2014
57days, ja vecāki nav precējusies, tad bērnam var likt vienalga kura uzvārdu? Vispār ļoti patīk, kā raksti par šo tēmu. Visu, kā ir.

Viena paziņa vēlējās apprecēties līdz 25 gadu vecumam(par bērniem nezinu). Sasniedza šo vecumu un bija liela vilšanās izjūta. Kamdēļ tā lielā plānošana? Nopietni! Es nesaprotu!
11.08.2014 16:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Par uzvārdiem neesmu eksperts, bet, cik saprotu, var likt jebkura vecāka uzvārdu, gan neprecētu vecāku gadījumā, gan precētu (ja sieva palikusi vecajā uzvārdā). Vienīgais, ko nevar (cik zinu), Bērziņa kungs ar sievu Akmentiņas kundzi nevar likt bērnam uzvārdu Bērziņš-Akmentiņš, jo tad bērnam nesakrīt uzvārds ar nevienu no vecākiem.

Bet nu, tur jāraksta anonīms e-pasts kādai valsts iestādei un jānoskaidro precīzāk :)
11.08.2014 16:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits