Jāprecas nevis steidzoties ''nenokavēt īsto laiku/pēdējo brīdi'', bet gan tad, kad jūties tam gatava un blakus ir īstais cilvēks. Ir sievietes, kas apprecas, kad viņām ir pāri 30. Un?
Man kāzas plānojas nākošgad un es to uztveru bez stresa. Es vispār esmu pamanījusi, ka apkārtējie par manu dzīvi streso vairāk kā es. Piemēram, daudzi kaut kā nespēj pārdzīvot, ka man ir jau 26, nav bērna un mēs arī neplānojam bērnus. Mūs ar draugu tas neuztrauc, bet apkārtējie gan šad tad uzskata, ka tas ir viņu pienākums - pašausmināties par to.
Galvenais ir dzīvot saskaņā ar sevi, nevis skriet pakaļ kkādam sabiedrības standartam vai kaut kur no gaisa pagrābtam modelim, ka līdz 30 gadiem jau nu obligāti vajag apprecēties un jau vairākus bērnus dzemdēt.
Un uz kaut kādām klasesbiedrenēm vajag mazāk skatīties un mazāk salīdzināt savu dzīvi ar viņējām. Kad man bija 22 - 23 gadi, tad arī dzirdēju, ka vesela rinda ar manām bijušajām klasesbiedrenēm apprecējušās un dažai jau otrais bērns. Tagad - puse no viņām ir jau šķīrušās.
Citu cilvēku dzīve...nav mana dzīve un tā nav nekāds rādītājs.