Ne tik sen atpakaļ draudzene man atsūtija interneta adresi, kas aizveda uz reti riebīgu sieviešu forumu. Viņa pati teica, ka savā dzīvē lielāku debīlismu, kā šajā foruma tematā viņa nav redzējusi. Un viņai bija taisnība. Pāris vārdos par šo tematu – viena meitene, vērsās forumā pēc padoma visai kutelīgā jautājumā. Viņas draugs, kurš viņu uztur(viņa šad tad nopērk „savam vīrietim” paēst, vai kādu dāvaniņu), paprasījis viņai samaksāt (akšausmas!!!) par internetu, tas notika tāpēc, ka rēķina termināls ar iespēju nomaksāt rēķinu atradās uz doto brīdi tuvāk meitenei. Viņa pilnā nopietnībā interesējās forumā par to, vai tik džeks neuzrāpsies meitenei uz kakla, pa cik viņa atdeva par internetu veselus 10 eiro! Pirmā lapa šajā tematā ar atsauksmēm bija atklāta , bet adekvāta izsmiešana kā piemēram: „Jā jā! Šodien viņš paprasīja par internetu samaksāt, bet rīt jau prasīs tev tualetes papīra rulonu nopirkt! Meitiņ, bēdz kamēr vari!” Bet tai pat laikā uzpeldēja arī pa kādai specifiskai sievietei, kas pilnā nopietnībā sāka runāt par to, ka šis maksājums par internetu – pirmais solis uz „Es viņu uzturēju”. „No sākuma internets, pēc tam komunālie maksājumi, un tad jau samaksā arī par dzīvokli!”. Kāds cits komentārs: „Tu jau tā dāvā viņam rūpes un mīlestību, ko vēl viņam vajag!?” Visbiežākā doma komentāros bija: „Jūs taču dzīvojat kopā! Lai no sākuma par sievu paņem, pēc tam lai sāk domāt par tavas naudas tērēšanu” Tā es ļoti ātri sapratu, ka sievietēm ir vienkārši milzīgas bailes uzturēt vīrieti. Vainīgi pie tā visa protams ir bezgalīgie stāsti par alfonsiem, bailes, ka viņš aizies ar visiem taviem līdzekļiem un kaķi prom no tevis. Bez tam nedrīkstam aizmirst arī par meitenes māti, kuras pastāvīgie: „Vajag precēties! Tava nauda ir tikai tava nauna! To vajag slēpt no vīra! Nevienam neuzticies!” – var samaitāt jebkuru meiteni. Īpaši, ja mamma pagātnē ir šķīrusies.
Kā ar to cīnīties: Ja tev ir galva uz pleciem, tu pietiekami ātri sapratīsi, kad kāds tev grib uzsēsties uz kakla, un kad vienkārši paprasa izpalīdzēt. Kad džeks nesamaksā par tavu kafiju, vai palūdz tevi nopirkt piena paku pēc darba – nenozīmē, ka viņš ir alfonss. Cita lieta, kad viņš pastāvīgi sāks prasīt naudu benzīnam, iPad’am, jaunai videokartei, un tu viņam to vienmēr dosi, tad gan aizdomājies. Nevajag aizmirst ka reālajos „Es viņu uzturēju” gadījumos vainīga tomēr ir pati meitene.
Kur teikts,ka tas ir no cosmo?
Kur teikts,ka tas ir no cosmo?
Nekur. Neesmu redzējusi, ka kāda šeit tiktu uzrunāta ar "meitiņ", kā arī neatceros šādu diskusiju. Man drīzāk izskatās pēc cāļa vai kāda cita foruma ar krietni vecāku un ar dzīvi neapmierinātāku auditoriju.