Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sasirdzis kakens.

Reitings 34
Reģ: 29.01.2009
Labrit,

Esmu visadi izmeklejusies un meginajusi noteikt kaites, kas manam kakenam piemeties. Meginasu uzjautat te. No vakardienas manam 11 nedelas vecajam kakenam peksni kaut kas piemeties, vins vairs nav dzivigs, gul visu dienu, kad pamodies tad tikai skatas viena punkta. It ka liekas,ka vinam ir grutibas paiet , jo loti jocigi iet. Izskatas ,ka varetu but kada kaite aizmugurejam kepam, bet kad es vinam pieskaros, vina neizrada nekadas sapes. Domaju,ka varbut saindejies, bet nav ne vemsanas, ne caurejas. Varbut ,ka sasitas, bet kadel tik loti bezspecigs un miegains?Uz tualeti iet normali, ed normali, bet neesmu redzejusi vinu dzeram. Man ir tik loti gruti noskatities, bet darba del lidz 4dienai aizvest vinu pie veta nevaru. Neatrodos ari LV un man ir loti liela neuzticiba sejienes arstiem. Ja jau viniem visu cilveku kaitem gruz ieksa paracetamolu, tad cik vini zinosi var but dzivnieku joma. Vina ir attarpota un atblusota paris nedelas atpakal, ari sanemusi pirmo vakcinu pret kaku saaukstesanos. Varbut pie vainas ir baribas maina, ko uzsakam vakardien, izlemam,ka nebarosim kakiti ar letam baribam, un iegadajamies profesionalo baribu. Varbut kadai ir lidziga pieredze, vismaz kaut ka palidzet vinai lidz ceturtdienai.
11.08.2014 07:52 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
Gribi lai atnākot mājās atrodi viņu mirušu?! Stulbā , nes pie veta :@
Padomā , varbūt viņš mokās !!!!!
11.08.2014 08:30 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Es Tev pateikšu vienu... ved pie veta un vienalaga kur Tu esi un kādi tur ārsti, ja Tu gribi savu kaķīti saglabāt. Man šādi nomira kaķenīte uz rokām, mēs gan pie veta jau bijām pieteikušās, bet 4 stundas par vēlu, jo 4 naktī viņa nomira. Mana bija saindējusies. Vairāk sāpēs, kad nomiris nevis, ka aizvedīsi pie svešā veta.

Ja gribi vari uzmest man pm, es izstāstīšu kā tas toreiz bija, bet Tu raudāsi. Man joprojām sāp, jo es viņu ļoti mīlēju.
11.08.2014 08:36 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Leseda, sen nebiju redzējusi Tevi, bet izlasot komentu, neredzot niku, sapratu, kas ir autors. Liec meitenei mieru!
11.08.2014 08:37 |

Reitings 34
Diez vai teikt,ka esmu stulba ir normali. Es uztraucos,bet protams tapec jautaju pec padoma,jo pie veta taisos vest, bet ka jau rakstiju, ka darba del nevaru lidz 4 dienai. Bet paldies s80 sapratu,ka var but nopietni, un atradu te iespeju ar neatliekamajiem gadijumiem varu ari arpus darba laika tikt pie veta. Ja godīgi man jau tagad asaras acis,visu nakti nesmu gulejusi. Ceresim ka lidz vakaram viss bus kartiba,jo tad pieteicu vetu.
11.08.2014 08:50 |

Reitings 34
S80 tev pm
11.08.2014 08:54 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Panjem tagad rokaas telefonu,sazvani vet kliiniku un uzreiz ved minci turp!!!!!

Diagnozes te pati uzstaadiis.....
11.08.2014 09:21 |

Reitings 857
Reģ: 08.08.2014
S80 , Nu man tavas domas bijušas nebijušas.
Es ar sava kaķā dzīvību nespēlētos un Cosmo neanalizētu kas viņām varētu būt!
11.08.2014 09:30 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Līdz ceturtdienai gaidot, tava kaķa var arī vairs nebūt. Es vispār brīnos, ka kaut uz brīdi rodas jautājums par steidzamu ārsta apmeklējumu. Un ko nozīmē - neuzticies šejienes ārstiem? Tev šķiet, ka dzīvnieku veselības jautājumos esi zinošāka? Vai varbūt ārssta apmeklējumam ir alternatīvas?
11.08.2014 09:35 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Es ar sava kaķā dzīvību nespēlētos un Cosmo neanalizētu kas viņām varētu būt!
+++
11.08.2014 09:40 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Ir 1001 iemesls kapec kaķis ir tads sakot ar pavisam vienkarsie ar barības mainu nepanesību, pat lidz nopietnam neiroloģiskam problēmām.
Nejokojies ar kaķa veselību vismaz piezvani un pakonsultējies ar vetu, viņs ieteiks ko un kā labak.
11.08.2014 10:06 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Mana puiša kaķis arī aizgāja pie Dieviem. Viņš nedzēra ūdeni, maz čurāja. Aiznesa pie vetārsta - pateica, ka nierakmeņi, ja nemaldos.
Vets paskaidroja, ka, ja iztiks ar skalošanu, tad viss būs kārtībā, bet, ja būs jātaisa operācija, tad visdrīzāk šādu operāciju nebūs mazums, jo parasti atgriežoties šīs problēmas.
Tad, nu, laimīgi aiznesa kaķi tikai "uz skalošanu". Kaķis atsāka dzert ūdeni un pēkšņi vienā naktī palika tāds vārgs un nespēcīgs. Tā arī nesagaidīja savu rīta vizīti pie ārsta. Tagad neviens nesaprot kas tur pa vainu bija.. tā pati problēma vai kaut kas cits, bet fakts tāds, ka jauns mincis dažu stundu laikā savārga un tā arī uz rokām, nesagaidījis rītu, nomira.

Tā kā nejokojies ar šo ceturtdienas vešanu pie veta, jo, manuprāt, problēma līdzīga kā manis raksturotajai kaitei!!! Un, jā, arī tam kaķim bija laba apetīte, dauzījās un visu ko darīja - tikai ūdeni nedzēra, lai nesāpētu, kad čurā kā tagad saprotam!!!
11.08.2014 11:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits