Beidzot arī es esmu iegrimusi nelielās pārdomās un gatava par tām uzsākt diskusiju. Jācer, ka šī nav tēma par kuru šeit ir runāts daudz un dikti.
Esmu dzirdējusi no dažiem "Es nekad neatceros savus sapņus, žēl..." Godīgi? Es vēlētos būt viņu vietā!
Cik esmu lasījusi, tad visi jau sapņo, bet ne visi savus nakts piedzīvojumus šajā citā pasaulē atceras. Es personīgi atceros lielāko daļu no tiem... Sajūtas? Dalītas. Ja sapnis ir bijis interesants, tad arī diena iesākas patīkami, bet ja pamostas no murga...visu dienu vajā jokainas sajūtas.
Vēl mani ļoti mulsina tas, kad sapnī esmu redzējusi kādu cilvēku un tajā pašā dienā viņu redzu dzīvē...viennozīmīgi skatos uz viņu mazliet savādāk, bet ne sliktā nozīmē.
Par sapņošanu man ir gana stāstāmais, bet vairāk gribu zināt kā ir ar jums? Vai jums ir kāds sapnis, kurš rādās regulāri vai ir bijis vairākas reizes? Vai esmu viena no retajām, kurām uznāk šis briesmīgais "murgu periods", kurā kādu nedēļu no vietas rādās vieni vienīgi murgi (cerams, ka nē! :D )? Varbūt atmiņā ir palicis kāds spilgtākais, jocīgākais sapnis/murgs ar kuru varat padalīties? Un ko domājat par sapņu tulkiem, ticat/neticat?