Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi, murgi un vēl šis tas

Reitings 72
Reģ: 06.08.2014
Beidzot arī es esmu iegrimusi nelielās pārdomās un gatava par tām uzsākt diskusiju. Jācer, ka šī nav tēma par kuru šeit ir runāts daudz un dikti.
Esmu dzirdējusi no dažiem "Es nekad neatceros savus sapņus, žēl..." Godīgi? Es vēlētos būt viņu vietā!
Cik esmu lasījusi, tad visi jau sapņo, bet ne visi savus nakts piedzīvojumus šajā citā pasaulē atceras. Es personīgi atceros lielāko daļu no tiem... Sajūtas? Dalītas. Ja sapnis ir bijis interesants, tad arī diena iesākas patīkami, bet ja pamostas no murga...visu dienu vajā jokainas sajūtas.
Vēl mani ļoti mulsina tas, kad sapnī esmu redzējusi kādu cilvēku un tajā pašā dienā viņu redzu dzīvē...viennozīmīgi skatos uz viņu mazliet savādāk, bet ne sliktā nozīmē.
Par sapņošanu man ir gana stāstāmais, bet vairāk gribu zināt kā ir ar jums? Vai jums ir kāds sapnis, kurš rādās regulāri vai ir bijis vairākas reizes? Vai esmu viena no retajām, kurām uznāk šis briesmīgais "murgu periods", kurā kādu nedēļu no vietas rādās vieni vienīgi murgi (cerams, ka nē! :D )? Varbūt atmiņā ir palicis kāds spilgtākais, jocīgākais sapnis/murgs ar kuru varat padalīties? Un ko domājat par sapņu tulkiem, ticat/neticat?
11.08.2014 00:38 |

Reitings 165
Reģ: 01.07.2014
āā un lai arī man tiešām ļoti patīk sapņi, ir naktis, kad vēlētos, lai tie man nerādītos. nu tiešām, ja naktī parādās vismaz 4 jauni sapņi ( kas man bieži vien gadās), ir grūti iegūt pilnvērtīgu miegu, t.i., tādējādi es ļoti trausli guļu, un kopš sapni biežāk sak rādīties, katrs sīkums spēj mani pamodināt.
12.08.2014 18:56 |

Reitings 165
Reģ: 01.07.2014
un un un, ko tikko atcerējos, mani fascinē kā prāts spēj tā strādāt. vienu nakti nosapņoju simfoniskā orķestra partiju, ko sarkastīju. galvā skanēja tā perfekti, katru instrumentu spēju dzirdēt. no rīta pamostoties, mūzika sāka gaiss, taču kādas frāzes no mūzikas spēju atcerēties kā arī notis. un tiešām melodija bija pasakaina. tāda, ko agrāk nekad nebiju dzirdējusi.
12.08.2014 18:58 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ā, un grūtniecības laikā erotiskie sapņi ir tiešām ohohoho!

Shito gan nevajag. Man gruutnieciibas laikaa sapnii bija sekss ar savu braaleenu un teevoci vienlaikus. Veel paaris dienas bija skjeermi ap duushu. Pats briesmiigaakais, ka sapnii man tas patika.
12.08.2014 19:02 |

10 gadi
Reitings 2487
Reģ: 20.04.2014
Es dievinu taas sapnju kjeedes, kad naktii ir vairaaki sapnji peec kaartas. Vienreiz bija taa, ka 5-6 sapnjus dabuuju, peec katra sapnja pamodos un tad tuuliit aizverot acis saakas jauns sapnis, tas bija aizraujoshi, gribeetos, lai taa biezhaak sanaaktu. :D

Bet tagad esmu aizraavusies ar laika peetiishanu apzinaatajos sapnjos. Jau senos laikos muuki atklaaja, ka sapnii var pavadiit pat 70 gadus (nopietni sajuuta taada, it kaa tu buutu nodziivojis veselu muuzhu), bet realitaatee noguleet tikai paaris stundas. Izklausaas slimi, sajuutas vareetu buut ljoti sirreaalas. Redz, kaa, Inception tomeer nemaz nebija tik nereaals. :D
12.08.2014 19:06 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Bet tagad esmu aizraavusies ar laika peetiishanu apzinaatajos sapnjos. Jau senos laikos muuki atklaaja, ka sapnii var pavadiit pat 70 gadus (nopietni sajuuta taada, it kaa tu buutu nodziivojis veselu muuzhu), bet realitaatee noguleet tikai paaris stundas. Izklausaas slimi, sajuutas vareetu buut ljoti sirreaalas. Redz, kaa, Inception tomeer nemaz nebija tik nereaals.

Tas gan tiešām ir ļoti interesanti. Ir gadījies aizvērt acis burtiski uz piecām minūtēm, bet nosapņot veselu sapni dienas garumā. Tad ir tāda dīvaina sajūta.
12.08.2014 19:09 |

10 gadi
Reitings 2487
Reģ: 20.04.2014
Spīdola, jaa, apbriinojami, cik reaalu iluuziju muusu smadzenes speej izveidot. Ilgaakais sapnis kas man ir bijis ilga vairaakas dienas un tas jau likaas kaa muuzhiiba, pamostoties jutos diivaini apzinoties, ka taas bija tikai 2h realitaatee, nespeeju pat iedomaaties, kaada sajuuta buutu pavadot sapnii gadu, par 70 pat nerunaajot.
12.08.2014 19:12 |

Reitings 141
Reģ: 08.02.2014
Man ir bijis tā, ka sapņoju un sapnī iedomājos :" Paga.. es te jau esmu bijusi sapnī :D " bet tikai cits notikums. Vai arī tas pats notikums tikai esmu cita vietā. Nezinu kā, lai pastāsta.
13.08.2014 10:13 |

Reitings 471
Reģ: 28.07.2014
Šonakt jau pirmie panākumi sapņu atcerēšanās jomā. :) Tas gan bija uz rīta pusi, tomēr kaut ko nosapņoju un, kad pamodos, uzreiz pierakstīju. :)
13.08.2014 10:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits