Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Roltonu salāti

 
10 gadi
Reitings 4084
Reģ: 22.11.2013
Vai kāda ir gatavojusi? Ko liekat sastāvā? Pāris reizes esmu ballītēs ēdusi, vienmēr gardi, tik katru reizi savādāks sastāvs. Tā sagribējās :)
10.08.2014 18:04 |
 
Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es mājās dažreiz uztaisu roltons + tomāts + majonēze. Šaaausmīgi garšo. Laikam zinu, ko šovakar ēdīšu :D Svētkos, ballītēs gan tādus iedomāties nevaru.
10.08.2014 18:06 |
 
Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
ja pareizi atceros man draudzene taisija,grauzdini,sampinjoni,roltons,kukuruza un katrai kartai pa visu majoneze.
Sagribejas roltonus.. :D
10.08.2014 18:10 |
 
10 gadi
Reitings 4084
Reģ: 22.11.2013
ballītēs tie salātiņi smuki vienmēr salikti mazajos, sāļajos groziņos, ka vispār nevar iedomāties, ka tur roltoni :)
Tagad štukoju ko feinu varētu ielikt sastāvdaļās salātiņiem :)
10.08.2014 18:16 |
 
Reitings 954
Reģ: 01.10.2013
Ballītēs nevaru iedomāties, bet atzīstos, ka esmu ēdusi. Tikai es ēdu uzreiz, kamēr tie makaroni ir kraukšķīgi.
10.08.2014 18:17 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sasmalcinu roltonus, cieti vārītu olu klāt, tomātu, garšvielas, majonēzi +mazdrusciņ krējuma. Veselīgi jau īpaši nav, bet brīžos, kad noraujos ēdu ;)
10.08.2014 18:20 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Roltoni,kukurūza, papirka (principā, tikai krāsai),rīvēti burkāni, majonēze.
10.08.2014 18:23 |
 
Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Roltoni, ola, tomāti, majonēze, kukurūza
10.08.2014 18:31 |
 
Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Roltoni, rivets siers, kukuruza, tomati , gurki, majoneze.. Man vispar ari labak garšo,ja tie roltoni vel kraukskigi :)
10.08.2014 18:41 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
muļķīgs jautājums, bet tie roltoni jāliek pa taisno no paciņas? neaplejot ar karstu ūdeni?
10.08.2014 18:51 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Esparasti taisu tos sāļos groziņus.
Sadrupinu roltonu+ majonēze.. atstāju, lai makaroni savelkas slapji; tad vārīts burkāns uz smalkās rīves + vārītas olas uz smalkās rīves + sāls +ķiploks + tuč tuč majonēze, ja vēl prasās un iekšā groziņos vai lavašā..
Visi parasti domā, ka tie ir siera salāti :D
10.08.2014 18:56 |
 
Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
roltoni, ola, tomāti, gurķi, pusžāvētā desa, krējums, majonēze, sīpols, garšvielas (l)
10.08.2014 19:11 |
 
Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
muļķīgs jautājums, bet tie roltoni jāliek pa taisno no paciņas? neaplejot ar karstu ūdeni?


Garšīgi ir gan tā, gan tā, bet ja cietus izmanto neaplejot, tad jākārto salāti tā lai virsū cietajiem roltoniem ir vai nu slapji tomāti vai majonēze, lai sasūcās mitrums nūdelēs. Ja taisa salātus ar aplietiem roltoniem, tad atkal būsi sātīgāk un tā kā nūdeles diez gan briest- būs vairāk! :)
11.08.2014 01:56 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
es reiz taisiiju 2 pacinas roltona, beztauku jogurts, cherry tomatini un garneles.. nammiigi
11.08.2014 02:29 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es esmu taisījusi tikai ne ar roltoniem bet citiem sausās zupas makaroniem, jo roltonam kaut kāda piegarša, bet tādus salātus vairs netaisu, jo to roltonu makaronos pilnīgi nekā laba nav, tad vari pa taisno smērēt uz ciskām...:D , tad ja gribi gatavot makaronu salātus ieteiktu izvēlēties pilngraudu makaronus, tos izvārīt un pievienot, būs garšīgi un veselīgi + majonēzes vietā izvēlēties citu mērci...
Es tos salātus taisīju no visādiem dārzeņiem, salātlapām, zaļumiem un makaroni olu pilngraudu, eļļa, balzamiko mērce, ja tās nav tad etiķis + soja, vēl mans atklājums ir pesto mērce, kas garšo fantastiski ar salātiem, īpaši Rundāles, ir daudz eļļas, bet tur ir tik labi jūtami rieksti :) gardi, un 1000% labāk kā likt majonēzi...
11.08.2014 09:08 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Es lieku roltonu, majonēzi, svaigu tomātu un gurķi, kūpinātu vistu un kukurūzu. Kaut kad drīzumā plānoju atkal uztaisīt.
11.08.2014 09:16 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
muļķīgs jautājums, bet tie roltoni jāliek pa taisno no paciņas? neaplejot ar karstu ūdeni?


Jā, es tā daru. Majonēzē izmirkst.
11.08.2014 09:17 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Roltons (pa taisno no paciņas, bez apliešanas ar ūdeni), cieti vārītas olas, krējums, majonēze (daudz, lai tie roltons var samirkt) un ķiploks. Nenormāli garšo, bet sen neesmus tādus taisījusi, nav tur nekā laba, bet ļooooti garšo.
11.08.2014 09:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits