Sveikas, drīz man ir jāmaina pase, bet vienmēr tajās bildēs izskatos šausmīgi, varbūt jums ir kādi padomi, lai izskatītos ciešami? Kaut kādi knifiņi, apģērbs, dekoratīvā kosmētika, matu sakārtojums ?
tici man, lielākā daļa pases bildēs izskatās pabriesmīgi vari krāsoties kā gribi, vilkt ko gribi vienalga izskatās traki. Tagad nesen draugs ar mainīja pasi, pirms gāja no mājas ārā, smuks, tāds ņammmmm, bet pases bildē vnk POLICIJA MEKLĒ
Es vēl neesmu satikusi nevienu cilvēku, kurš pases bildē izskatītos pēc sevis Diez vai ar kosmētiku var kaut ko diži glābt, ja fotografē full frontal ar zibspuldzi un pat nepieregulē, cik tālu no fotoaparāta cilvēks sēž..var sanākt pilnīgas šausmas, lai gan dzīvē smuks cilvēks.
Nu, man gan arī melnbaltajās bildēs ir labāk, ja uzkrāsojos, nevis eju, kā no gultas izkāpusi. Es stiprāk uzkrāsotu acis. Un kaut ko tumsu no apģērba, ar smuku apkaklīti (esmu tumšmate, varbūt tāpēc man ta labak izskatās pases bildēs).
Varu rekomendēt nelietot gaišu lūpkrāsu - man bija tāda gaiši rozīgi brūna un bildē izskatās, ka lūpu vispār nav Līdzīgus variantus esmu redzējusi arī gaišām uzacīm un skropstām.
Un ja bildētājs ļauj smaidīt, tad domā par kādu "mīļoto vīrieti" (savējo, kādu aktieri, muzikantu utt.), jo tad smaids būs dabiskāks un skaistāks.
Es pasi mainīju karstā vasaras dienā, nosēdēju rindā 3h un bilde iznāca vnk perfekta. Acis pat melnbaltajā foto mirdz, smaids pa visu ģīmi, pat mati smuki salokājās no karstuma. Žēl, ka pēc 5 gadiem jāpārtaisa..
Es pases bildē laikam pat labak kā dzīvē izskatos, vai vismaz citādi. Bet tas tāpēc, ka laipnā sieviete atļāva pārbildēt tik ilgi, kamēr sanāca kaut cik normāla bilde. Tuvplānā uz PC, protams, tā bilde nebija diez cik smuka, bet mazajā, melnbaltajā formātā diezgan ok.
Acis iesaku kārtīgāk uzkrāsot, jo bilde ir diezgan izgaismota un smuki, ja acis izceļās. Smaidīt arī drīkst, ja vien neatsedz zobus.
Piekritīšu, ka labi ir izcelt acis. Esmu tumšmate, ar laineri iezīmēju acis, uztaisīju nedaudz izteiksmīgākas uzacis un izlīdzināju sejas toni. Pases bilde man tālat nepatīk, bet iekš ID acis izskatās ļoti smukas - lielas un izteiksmīgas, tāpēc par savu ID bildi nesūdzos
Tas reāli nav iespējams, tāds ir mūsu nolemtības zīmogs - pasē izskatīties briesmīgi. Vismaz ir kaut kas kopīgs visiem cilvēkiem - briesmīga pases bilde.
Man vienmēr ir veicies ar pases bildēm. Neesmu sevišķi augstās domās par sevi, bet iepriekšējo krāsaino tiešām pat nekautrējos izdāļāt tiem dažiem, kas to gribēja.
Nekad nekrāsojos īpaši- lūpu spīdums ar laškrāsas toni, tuša, bet noteikti uzlieku vaigu kauliem toni, ko parasti nelietoju. Un velku tumśu bītleni, kaut kā forši iezīmē sejas kontūru. Mati vienkārši vaļā, taisni. Un smaidu ar acīm, un mazliet pieliecu zodu uz leju. Baigā pamācība sanāca