Es vispār pastāvu par to, ka ja šķirās vecāki, tad bērns nav jāuzņemas mātei, bet arī tam kas to bērnu tur ievadīja. Un man liekas smeklīgs apgalvojums, ka mātei ar bērnu ir lielāka saike, tpc, ka iznēsājusi, jo tik pat labi, es visu savu mūžu nēsāju sev vēderā zarnas, izdomāju izkakāt- un man tagad viņas jāmīl un jānēsā opapā? Tie ir tikai cilvēku izdomāti tarakāni
a neiešana pie friziera un riņķi zem acīm no neizgulēšanās nozīmē sabiedrības košļeni, tad es konkrēti šodien pati esmu košļenees par košļenēm... tatad kas vienalga ka izskatoties izaudzina labus pilsonus... parejie...lai iet kakas košļāt...
Es vispār pastāvu par to, ka ja šķirās vecāki, tad bērns nav jāuzņemas mātei, bet arī tam kas to bērnu tur ievadīja. Un man liekas smeklīgs apgalvojums, ka mātei ar bērnu ir lielāka saike, tpc, ka iznēsājusi,
Nevajag pashaam savus beernus uztvert kaa nolemtiibu, tad arii viirietis uzradiisies.
Nu, ja! domājiet labas domas un viss būs labi! Ja vīrietis padevies, viņām acīs nekripatiņas uguns un pieņēmis tevi ar 3 bērniem, tad domā, ka viņš mačo un viņš būs priekš tevis mačo!
Cosmo esosho viirieshu defininiicija iistam viirietim sakriit ar cosmo sievietes definiiciju kretiinam un njergai.
armands- es novēlu, lai Jums ar draudzeni iekrīt bebis, un Jūs izčiraties,un tad Tevi visi uzskatīs par garlaicīgu, tizlu tirliņu, un neviena pat neskatīsies Tavā vizienā zinot, ka esi papucisSavukārt es tev un mums visiem novelu lai tev keniekrīt bebis ka saki.Nedo dies....
08.
Visi veči gandrīz kā viens mātes uzskata par seksuāli nevajadzīgām un tādām uz kurām "nestāv". Viņas vairs nav ar ideālo figūru un nākotnei viņas vairs neder. Kpc tā? No kā tas viss sākās? Kpc tādi uzskati?