Zāle

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Čau :)

Meitenes, kura no jums kaut reizi ir pīpējusi zāli (marihuānu)? Kā bija pēc tam?
No vairākiem cilvēkiem pēdējā laikā esmu dzirdējusi - labāk pīpēju zāli nekā lietoju alkoholu - mazāk s*** savāra un tā :D Kā jums šķiet?
07.08.2014 20:55 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Runājot par zāle pret alkoholu , es Tev teiktu noteikti alkohols , jo tie cilvēki, kas pīpē zāli dzīvē mēdz pazust.

Pati neesmu pīpējusi zāli un negrasos to darīt, bet kā var apgalvot, ka alkohols ir kas labāks? Arī cilvēki, kas pārlieku daudz lieto alkoholu dzīvē pazūd. Un tādus cilvēkus šķiet zinām katrs no mums. Es neaizstāvu zāles pīpētājus, bet vairāk redzu cilvēkus, kuri tomēr noslīkst pudelē, kamēr zāles pīpētāji dzīvo kā dzīvodami..
07.08.2014 21:56 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Un vispār, nē, Nina, manā paziņu, radu lokā nav cilvēku, kuri paspējuši nodzerties līdz baltajām pelītēm, bet tādi, kuri nopīpējuši lielāko daļu sapratnes par reālo dzīvi gan ir.
Tagad neteikšu, ka tādu cilvēku ir retums, tomēr alkoholismam taču ir daudz savādāki iemesli par vienkāršu patiku pret alkoholu, tomēr cik man zināms, tad zālīti pīpē, jo ir taču baigais čills un kaifs, un dope, un high!

Es atkal nezinu nevienu, kas būtu savu dzīvi nopīpējis, bet esmu redzējusi divus tādus, kuri ir nonākuši ar dzeršanu līdz baltajām pelītēm un es neteiktu, ka viņiem ir saglabājusies tai brīžos apziņa, kā te saka zno.
Sievietes dzīvesstāstu nezinu, bet, kad viņai uznāk, viņa skraida pie cilvēkiem, kliedz, apvaino par neesošiem pāridarījumiem viņai, piemēram, par viņas kaķa nogalināšanu vai zagšanu, rupji lamājas utt.
Vīrietis nodzērās aptuveni 4 gadu laikā (pirms tam bija normāls cilvēks) tā, ka ir nodzēris savas tiesības, vairākkārt gandrīz nogalinājis sevi (ugunsgrēks, gāze), protams, arī visādas halucinācijas.
Tā kā es nenoliedzu, ka no zāles apziņa noteikti arī var pazust, bet no alkohola arī. Teikt, ka alkohols ir labāks par zāli - es tā neteiktu. Ja jums liekas, ka mani aprakstitie gadījumi ir labāki par nopīpējušā cilvēka stulbo smaidīšanu, tad nez.. man tā neliekas. Manos gadījumos reāli tiek apdraudēti citi cilvēki un, protams, paši viņi.
07.08.2014 21:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
vienreiz pameginaju. Jotos kaa paardzerusi jeegu.

beigas nelabi kluva, apvemos.

nav mans laucins.
07.08.2014 21:57 |

Reitings 136
Reģ: 03.08.2014
Pirmo reizi izjūtu interesi par to ko rakstu, tapēc atbildēšu izsmeļoši :D

Nu noteiktas atbildes nav, bet jāsaprot, kas pamatā ir zāle un alkohols.
Tie abi ir stimulatori - tie uz noteiktu laiku Tev dod noteiktu sajūtu, enerģiju, redzējumu , apziņu, bet ar laiku to ieteikmi beidzas. Tas pats ir ar kofeīnu, steroīdiem ( kūltūrismu) un citiem stimulātoriem.

Visiem stimulātoriem ir pēc efekts. Pastāstīšu ko interesantu. Ir kūltūristi, vīrieši kuri dzer vīriešu hormonus ( steroīdus) , laikā, kad viņi tos dzer viņu vīņiem rodas milzīga enerģija, arī seksuālā, puisis, kas tos lietoja regulāri teica, ka naktī "stienis", nevar nomierināties, viss paliek vieglāk, stieņi lec paši gaisā - tas arī ir izskaidro kapēc sievietēm fiziski darbi ir smagāki un muskuļi aug lēnāk - nav vīriešu hormona testatorona. Bet tad kad vīrietis dzer vīriešu hormonus viņa ķermenis pārtrauc tos ražot, sēklinieki saraujas.

un tagad nāks visu gaidītais , kas notiek, kad tos beidz lietot.

Vīrietis vairs nav vīrietis. Supervīrietis kļūst par mazu meitenīti. Profesionāliem kūltūristiem vīriešu hormonu līmenis pēc karjeras ir kā 12 gadīgas meitenei.

Ta kā pamatā neiet runa par fizisko ietekmi, bet par hormonālo un psiholoģisko ( viss ir saistīts, bet tomēr problēmas alkoholiķim un zāles pīpmanim nav fiziskas)

Tur ir dažādi aspekti kā skatīties uz to, ko alkohols un zāle īstenībā nodara cilvēkam, to nevar izteikt ar stulbs.

Alkoholam un zālei ir viena kopīga lieta, tie saasina uztveri, tajā pašā laikā mazinot koncentrēšanās spējas.

Zāles iedarbība ir ļoti īpatnēja, pat grūti spriest par blakus-pēc efektiem, alkohols padara cilvēku emocionālāku atstājot reālajā situācijā, bet zāle dot neatdekvātas emocijas ( netikai saasinātas) kā arī nereti ieved citā pasaulē - tas kā kuram.

Atbildot uz Tavu jautājumu :D
grūti spriest, atkarīgs cik viegli dotā narkotika ietekmē cilvēku, cik lielās devās, cik bieži un kā izraisās atkarīga/vajadzība.

Es teiktu 2 gadu laikā pa parīs weekendiem mēnesī būs jau tāds interesantāks :D

grūti spriest, ir cilvēki, kas ar zāli mēģina meklēt dzīļāku dzīves jēgu, vēl meditēt zāles iespaidā, bet es tam visam saku nē. Tas nestrādā, dziļāk dzīvi var izprast ceļot apziņu un koncentrēšanos, zāle abus mazina.
07.08.2014 22:06 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Paldies par izsmeļošo atbildi. :D Nu man jau arī liekas, ka nav jēgas ar zāles palīdzību meklēt dziļo dzīves jēgu, tam es piekrītu. ;)
07.08.2014 22:09 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esmu meegjinaajusi.
Smeejos taa, ka iekshas saapeeja. Tas arii viss.
Tas mani neaizrauj. Alkohols arii neaizrauj,
07.08.2014 22:10 |

Reitings 136
Reģ: 03.08.2014
jūs jau runājat par pavisam ko citu, jūs aizskarat depresīvus un emocionāli sagrautus cilvēkus. Nevainojiet alkoholu, ja zirgs pīpēs zāli, es neteikšu vot pēc zāles cilvēks paliek par zirgu. Runāju par reāliem piemēriem. X + alho = un X + zāle =
X - apmēram vienādi situēti cilvēki dzīvē, apmierināti ar ģimeni, dzīvo ar līdzīgu skatu pret dzīvi.

Saprotiet alkohols ir labāks, ja man prasa meitene ko man kā man apreibināties weekend. Pamatā, protams, tas ir tas pats vai apdrošināta ceļojuma laikā lauzt roku vai ribu. Es saku roku.

Alkoholam ir tā depresīvā un agresīvā puse, bet ne visiem tas ir.
07.08.2014 22:12 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Arī es dodu priekšroku zālei - dopings radošajām idejām, vareni joki ar draugiem un salds miegs. Kā arī, protams, nākošais rīts ir nesalīdzināms ar rītu pēc alkohola. Nemaz nerunājot par visiem ar veselību saistītajiem apsvērumiem.

Jāpiebilst gan, ka, lai pieredze ar zāli būtu pozitīva, ir jābūt puslīdz stipram raksturam. Tieši tamdēļ, ka zāli ir vieglāk iekļaut savā ikdienā, nekā alkoholu - ja esi piedzēries, visi to redz. Ja sapīpējies - to var noslēpt, un ir indivīdi, kuriem rodās kārdinājums smēķēt ikdienā. Man ir paziņas, kuri visu savu brīvo laiku pavada smēķējot un valstoties dīvānā, tomēr lielais vairākums dod priekšroku piektdienas vakara iekurīšanai kopā ar draugiem.
07.08.2014 22:14 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Draza. Kā alkohols, tā cigaretes, zāle un viss pārējais. Te nav vērts spriest, kurš labāks, kurš ne.

+++
07.08.2014 22:31 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
zāle un alkohols.
Tie abi ir stimulatori

Nē, alko ir depresants ;)
07.08.2014 22:32 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Es neesmu mēģinājusi, kaut ļoti gribētos. Vienreiz gribēju pirkt, tad, kad man parādija, ko peerku, sapratu, ka sajaukums, jo tur bija tādi kaa mazi kristaaliņi, tas liecina par to, ka zaale nav 'tiira'. Otrreiz, kad gribeeju pirkt mani gribeeja apšmaukt, cena par 3 gramiem, bet patiesiibā tur vairaak kaa 1'5g nebija, tp atkal nenopirku, bet tuvaakajaa laikaa iepiipēšu, tagad zinu cilveeku, kurš katru dienu travu pīpē un viņš sākumā iedos par brīvu.

Nu jāsaka, ka prātiņaa kaut kas no zāles sašķobās, ja piipee katru dienu. Viņi dziivo savaa pasaulee, esmu runaajusi ar zaales piipeetājiem, nu staasta viņi neiedomaajamas lietas tjip: pastaigājos centraa un man pāri galvai aizlidoja vabole plaukstas lielumā un iedomājies, spiidiiga, dzeltenaa kraasaa! Whou ne?

Njaa, ar zaales piipeetājiem ir smiekliigi, vinji ir mieriigi un arii čilliigi cilveeki, bet kas par daudz tas par skaadi.
07.08.2014 22:43 |

10 gadi
Reitings 505
Reģ: 26.08.2013
D.v. Izrāva vārdus burtiski. Nav vērts salīdzināt, labāk vispār bez iztikt. Varu tā apgalvot jo abus esmu savulaik pietiekami lietojis. Ja cilvēks nemāk izklaidēties bez arējas smadzeņu stimulēšanas, tad jāmeklē vaina pašā cilvēkā, nevis vielās. Ok, kādu marku reizēm var uzēst, bet tas jau cits stāsts :D
07.08.2014 23:25 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Anonymou5, jā. Reizēm var paputināt arī koku tā tīri nevainīgi. :D
07.08.2014 23:38 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Neatbalstu regulāru lietošanu - ne alkohola, ne zāles, ne LSD, ne ekstazī, ne maģisko sēņu, ne vēl kā cita. Tas nav bez sekām. Līdz ar biežu zāles pīpēšanu cilvēki kļūst bremzīgi, atmiņa pasliktinās, nu, un būtībā viņi sāk dzīvot savā mazajā pasaulītē un zaudē mērķtiecību. Tas nav veselīgi.

Bet mana attieksme šajā jautājumā ir diezgan brīva. Manuprāt, visu (nu, gandrīz) var izmēģināt vienreiz. Dažreiz tas paplašina horizontus. Bet droši vien tāda pieeja neder visiem :)
07.08.2014 23:54 |

10 gadi
Reitings 841
Reģ: 17.06.2011
Pati nekad neesmu mēģinājusi , nejūtu vajadzību, jo pīpēšana pati par sevi nesaista un es zāli uzskatu par narkotikām - un tās es nespēju pieņemt vispār. Protams, tas nav tik traki, kā kaut ko šnaukt vai laist vēnā, taču nepiekrītu tiem, kas saka, ka no zāles nekas slikts nenotiek.
Kā jau te dažas minēja arī es esmu pamanījusi, ka man zināmie cilvēki, kas aizraujas ar marihuānas pīpēšana paliek pārāk čillīgi... liekas, ka reāli viņus dzīvē nekas nesatrauc.
08.08.2014 00:38 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Nebija efekta nevienaa reizee, neesmu gan daudz reizes to dariijusi. Kaadas 3 vai 4
08.08.2014 00:40 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Atbalstu marihuānas legalizācīju Latvijā. Bet vispār man nav ko pateitkt par to. Man vienalga.
08.08.2014 01:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tiinja gados pameeginaaju. Nepatika. Nekas nav labs, ja to lieto ikdienas. Ne alko, ne zaale. Vispaar, zaaliiti dereetu atstaat tikai slimajiem, lai taa buutu vinjiem visur pieejama, savaadaak daudzkur to bano tikai taapeec, ka ir veseli cilveeki, kuri to grib piipeet no riita liidz vakaram.
08.08.2014 01:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
I like it....
Bet labāk man patīk sasist kāsi ar vīna glāzi ... ;)
08.08.2014 11:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)