1.esmu loti apmierinata, ka studeju uk. Bet es seit jau biju kadu laiku nodzivojusi pirms saku studet, ta ka nekas jauns man tas nebija.
2. Pirmo reizi braucot man bija tikai rokasbagaza ar pasam nepieciesamakajam mantam, bet dzivoju pie tantes sakuma, tapec par dvieliem, gultasvelu, sampuniem utt man nebija jauztraucas. Gadu gaita protams ir savakusas tik daudz mantas, ka nezinu, ka drizuma parvaksos uz jauno dzivesvietu, vajadzes divas masinas, lai to visu aizvestu :D
3.seit meitenes pavisam noteikti negerbjas sieviskigi :D vietejas ir parsvara dzemperos ar kapuci, dzinsos/legingos un botas, ikdiena. Uz klubu ejot gan, uhhuuuu, es sava apaksvelaa esmu vairak piesegta neka vietejas meitenes :D bez augstpapezu kurpem neiztikt:D es uz klubu eju sava elementa, ka man erti, dzinsi, botas un kads glaunaks kreklins,ja uznak velme sapuceties,tad gan varu ari kleitu un tos papezus uzvilkt, bet ne uzvietejo klubu, tad jabrauc uz londonu..
Par "ehh,kaut es to butu zinajusi pirmaja kursa" : es velos kaut butu zinajusi, ka pirmais kurss isti neskaitas un ka tas gads ir jaizmanto, lai izballetos :D vismaz musu uni gala atzime pirmais kurss neparadas, tikai otrais un tresais, ta ka kamer tiec otraja kursa viis ok. Par atzimi ka tadu nevajag iespringt :D