ex

Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Tātad... ar bijušo draugu bija ļoti lieliskas attiecības, taču dažu sakritību dēļ tās beidzās. Tagad pagājuši 8 mēn. Domāju, ka varētu būt kopā, bet problēma ir tāda, ka tas vairs nav tas pats cilvēks, arī es esmu mainījusies. Kā jūs domājat - tur var kaut kas sanākt?
Jo šķiet, ka mīlu viņa veco ES.
07.08.2014 16:03 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Nu neklausi citus, dari, kā sirds liek. Ne visiem ir negatīva pieredze. Vispār nesaprotu, kā var tā pateikt: nedari to un šito, nekāpj uz tā paša grābekļa, spriežot pēc savas negatīvās pieredzes. Katram ir individuāls gadījums, ok var pastāstīt savu pieredzei, bet ne jau teikt: nē, nesaej kopā ar bijušo. Tas autorei pašai jāizlemj.

Man pašai tā bija, ka pašķīrāmies. Arī daudzi domāja, ka neko mums salāpīt vairs neizdosies, kad sagājām no jauna kopā. Bet nekā, kļūdījās visi. Mūsu attiecības ir tik labas, kādas nekad nav bijušas un tūlīt precamies. Un tā pašķiršanās mums devusi ļoti daudz. Ir vairāk ieguvumi no tā, kā mīnusi, tāpēc ne vienmēr ir tā, ka neko vairs nevar labot. Reizēm ir vērts iegūt rūgtu mācību un, ja abi patiesi mīl viens otru un ir gatavi uz visu iespējamo, lai saglābtu attiecības, tad tas IR iespējams.
15.08.2014 17:56 |

Reitings 443
Kampanella - cik ilgi bijāt pašķīrušies?

Man vnk bail atkal sāpināt viņu, ja nu nekas tomēr nesanāks.
15.08.2014 17:58 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Domas par bijušajiem piezogas parasti tad, kad ilgu laiku ir būts vientulībā. Vai tas nav tavs gadījums?
15.08.2014 18:07 |

Reitings 4320
Mēs bijām pašķīrušies līdzīgi, kā jūs, varbūt pat gads, precīzi neatceros vairs. Nu, es nezinu, ja neesi pārliecināta, tad varbūt nevajag. Mums bija tā, ka abi bijām pārliecināti, ka gribam atkal būt kopā un , ka spējam mainīt lietas, kas sagrāva mūsu attiecības. Un tiešām strādājām ar attiecībām, kad sagājām kopā. Rezultāts ir super, nekad nebiju cerējusi, ka tā ir iespējams izmainīt attiecības, kā mums tas ir izdevies.
15.08.2014 18:07 |

Reitings 443
Esmu kādu mēnesi viena... Tākā domāju, ka šis nav tas gadijums :)
15.08.2014 18:10 |

Reitings 4320
Nu ne vienmēr vientulība ir pie vainas. Kad es biju pašķīrusies, satikos tajā periodā ar vairākiem, galīgi nebiju vientuļa, un kaut arī daudz domāju par bijušo, neko atjaunot necentos. Bet dzīve mūs saveda kopā negaidīti un deva iespēju saprast, ka mums ir jābūt kopā un jācīnās vienam par otru.
15.08.2014 18:11 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Es iesaku mēģināt- ja nemēģināsi neuzzināsi.

Runājot no savas pieredzes- Ex teicās, ka sapratis savu kļūdu, ļoti centās to pierādīt, devu iespēju un tiešām- bija pavisam cita attieksme pret mani un attiecībām kopumā, pusotru gadu nodzīvojām kopā, viņs lasīja manas vēlēšanās no acīm, uz rokām nesāja, ļoti piedomāja pie savas attieksmes.

Diemžēl es nespēju piedot un aizmirst kas bijis... Viņš joprojām nav atmetis ar roku.
15.08.2014 18:52 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es nesteigtos tik kategoriski uzreiz apgalvot, ka nevajag. Varbūt vajag. Varbūt tas, kas jūsos abos mainījies, ir tas, ka vajadzīgs, lai šoreiz izdotos.
Es kādreiz arī biju ļoti skeptiski un negatīvi noskaņota pret saiešanu kopā ar bijušajiem. Es tāda biju līdz pati sagāju kopā ar bijušo vīru un šovasar atkal apprecējāmies.

Tu taču jūsu attiecības zini vislabāk, Tu pazīsti viņu, Tu zini, kāpēc izšķīrāties, tāpēc, ja jūti, ka varētu izdoties, ja ļoti vēlies to, tad dari to! :)
15.08.2014 19:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits