ai kā tu melo kubiet
Valdis Selis
Pirms 5 stundām un 28 min
Nu bet protams, viss kas notiek Krievija ir slikts un antidemokratisks un vienigi tapec ka notiek Krievija. Kartejais nomelnojosais raksts jo personas identifikaciju piesledzoties wifi prasa praktiski visur kur tas ir pieejams. Protams tas notiek vairak vai mazak pieklajigi masketa veida nepieprasot pesonas apliecinasanu ar dokumentiem. Piemeram uz Tallink pramjiem ir jaievada biletes pedejie cipari, bet bileti var nopirkt tikai uzradot pasi. Vot i visa ,,briviba,,.
ShadowVoice
Pirms 5 stundām un 48 min
Lai kā arī izdarītos Krievija - vēl trakād dara ES valstīs. Itālijā, Spānijā, Vācijā, Austrijā esmu neskaitāmas reizes saskāries ar to, ka WiFi ir bezmaksas, tikai jāsamaksā 0.01 EUR ar kredītkarti. Un ir tieši norādīts, ka cīnoties par drošību ir nepieciešams identificēt tīkla lietotāju.
Tādējādi tiek iegūta visnotaļ precīza informācija par tīkla lietotājiem. Kā vienmēr - dubultās morāles paraugs. Kad ES grib identificēt WiFi lietotājus, tad tas ir labi un pareizi. Kad to pašu dara Krievija - tas pēkšņi paliek slikti un ne-demokrātiski