Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā saprast viņu?

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Labdien.
Es šo situāciju nesarotu, bet gribu saprast, lai palīdzētu.
Tātad ar draudzeni, nesen runājām par svaru un tievēšanu. Nekāda resnā viņa nav. Normāla sieviete. Visu laiku runāja par tievēšanu un ka, komfortablāk jutusies, kad kilogramu bijis maāk. Tīri savas pašsajūtas dēļ gribot nomest kādus 5kg.
Es viņu atbalstu, labprāt eju ar viņu garās pastaigās, pasūtam diētiskāku ēdienu, lai viņai nav jāsiekalojas gar manu karbonādi.
Viņai viss izdodas, svars sāk krist nost, bet viņa vairs negrib ēst. Ēd, bet ēd ļoti maz. Saka, ka ja sākumā ēda maz, lai samazinātu porciju un to, kas tur tiek likts iekšā, tad tagad esot tā, ka līdz ar rezultātiem viņai zūd apetīte vispār.
Viņai vairs neprasoties ēst vakarā, kaut iepriekš viņa pēc darba atnākot mājās bija izsalkusi.
Viņa var visu vakaru ēst gurķi. Vienkārši negriboties.
Pa dienu arī nekā prātiga neēdot.
Es nesaprotu kā tas ir, kad vairs negribas un neprasās ēst vispār? Es saprastu ja neprasītos neveselīgu, bet vispār nepnrasās neko.
Atzina, ka reizēm ēdot, ķeksīša pēc, lai vīrs redzot.
Kā ar viņu parunāt?
Man tas ešķiet prātīgi un kā vispār tā var būt, ka neprasās ēst vispār?
07.08.2014 10:41 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man liekas,ka tā tas reizēm notiek tievējot. Arī man tā ir bijis.
Ja sāc ēst mazāk, un ieraugi rezultātus, reizēm liekas,ka ja ēdīsi vēl mazāk, rezultāti būs ātrāk.
Un ēst vairs var negribēties, jo viss ir galvā...Vina sev ieskaidro,ka ar to,ko viņa apēd pa dienu viņai pietiek un vairāk nevajag un ķermenis tam tic!
07.08.2014 10:48 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Man ir tāpat un es ticu, ka vienkārši negribās, neprasās neko. Varbūt tagad vasarā tā ir dēļ karstuma, bet vismaz man tā ir visu gadu, bet tas ir periodiski un vienkārši pāriet.
07.08.2014 10:51 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Bet araa tachu karsts! Normaali, ka negrib eest.
07.08.2014 10:51 |

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Tam nav sakara ar karstumu. Viņa pati saka, ka patīk tā bada sajūta vēderā, kad iet gulēt.
07.08.2014 11:39 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Bada sajūta jau nav tas pats, kad negribās ēst. Tad tas ir apzināti un varbūt viņa tiešām tādā veidā grib panākt ātrāku svara zudumu. Bet, cik esmu lasījusi, panāks tieši pretējo, jo organisms vairs nededzinās taukus, bet turēs rezervei, jo nav zināms, kad nākamreiz dabūs ēst.
07.08.2014 11:43 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Tad pasaki draudzenei, ka badojoties viņa izsit no ritma savu vielmaiņu jeb metabolismu. Kā jau ddelirium rakstīja uz tā rēķina organisms pārslēdzās "trauksmes" režīmā un taukus vairs nededzinās, bet no katras ēdienreizes tos centīsies uzkrāt. Norausies vienreiz no ķēdes un svars nāks atpakaļ dubultā.

Svaru var nomest ar pareizu, sabalansētu uzturu un sportojot, nevis badojoties un ar tām žurnālos rakstītajām diētām, kuras tikai bojā veselību.
07.08.2014 11:52 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits