07.08.2014. Muríšu tēma - kosmo dāmām un kungiem! :)

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Labrīt, dāmas un kungi!
Jūtos lieliski, šodien daudz kas jāpadara, bet man ir iekšā! :) Kādi ir Jūsu plāni? :)
Pa ilgiem laikiem es varu uzdarboties! :)

Jauku visiem dienu! http://Sargiet viens otru! Nejauciet to,ko citi pat uzcelt nevar!
07.08.2014 08:34 |

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
kampanella Nav jau tā, ka negatīvas emocijas, bet viņu uzvešanās manī izraisa smīnu. Viņi jau pirms dažiem gadiem "rīkoja kāzas", bet diemžēl pēdējā brīdī visu atcēla, jo nebija ar baznīcu viss nokārtots. Jāpiebilst, ka mācītāju viņi "uzpirkuši" arī tagad, jo paši ar baznīcu uz JŪS. Kāzas taisīs šikas, bet nu jau ir dzirdēts, ka sāk gausties par naudas trūkumu. Viņi dzīvo Anglijā. Viņu gadījumā es atbrauktu uz LV un uztaisītu gaumīgas kāzas to cilvēku lokā, ar kuriem sazinos, tiekos, nevis atbraukt ar lielu pompu uztaisīt kāzas ar 120 viesiem( noteikti ar pusi no tiem pat nebūtu par ko runāt) un braukt atpakaļ savas sēnes lasīt.
07.08.2014 15:48 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Lasot tos negatīvos tekstus, ko vienmēr te sakiet par saviem kolēģiem / draudzenēm / radiniekiem, es vienmēr aizdomājos, cik patīkami varētu būt, ja tas cilvēks jūs atpazītu. Negribētos savā paziņu lokā cilvēkus, kas mani noliek aiz muguras sociālajos tīklos.

Nu lai taču lasa sēnes Anglijā, lai taisa kāzas ar 120 cilvēkiem. Par mācītāja uzpirkšanu gan neticās, bet nu, lai jau tas paliek uz viņu sirdsapziņas.
07.08.2014 15:55 |

Reitings 368
Reģ: 13.01.2010
Kampanella nu man neticās, ka pietiek 1 reiz aiziet uz baznīcu un tu jau skaities kristīts un iesvētīts...
07.08.2014 15:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits