Kaitinošie sīkumi

Reitings 285
Reģ: 10.01.2013
Sveikas!

Ir kas tas tāds ar ko attiecībās, ar savu otro pusīti, nevarat sadzīvot?
Piemēram, trauku nemazgāšana, it kā zini, kur ir, bet zvani un neceļ, izsvaidītas zeķes
Nezinu, jebkas! Darbības, kustības, attieksme, runas veids konkrētā situācijās..

Kā ar to sadzīvojat, kā pieņemat, runājat/nerunājat, tas mainās / nemainās.

Vienvārdsakot, aiziet ''mani tracina..'' diskusija :D
06.08.2014 14:50 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Ludzu nesaksim par to diskuteet. Tas ir kas lidzigs spermaino palagu un peecseksa dushas teemai. Ludzu nevajaga.
06.08.2014 20:34 |

Reitings 471
Reģ: 28.07.2014
Man viņā tracina filozofiskas sarunas un jautājumi, miljons jautājumu - kāda dzīves jēga, kā radās pasaule, kāpēc āda iedeg un ziemā izbalē, kāpēc cilvēki izgudrojuši gludeki utt. wikipēdija nederot, jo viņam svarīgs mans viedoklis.

Aww, tas taču ir tik forši. :) Droši vien tāpēc, ka arī man patīk filozofiski jautājumi un man patīk par tādiem diskutēt. :D
06.08.2014 20:46 |

Reitings 246
Reģ: 19.08.2013
Nav tādu sīkumu, kas ļoti kaitinātu, bet nedaudz tracina, ka viņš no rītiem ir tik sasodīti labā omā, uzreiz izlec no gultas, kaut kur staigā trokšņo. Un tad izdomā mani piecelt, protams, ir mīļas tās bučiņas, bet es neesmu rīta cilvēks, pavisam noteikti neesmu. Vienīgais plusiņš kamēr vēl vārtos pa gultu, un cenšos saņemties piecelties viņš uztaisa rīta kafiju. :D
06.08.2014 20:52 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Tas ka viņam reāli ir ļoti ļoti maz drēbes

apgrieztais variants - manējam viņas ir ļooti daudz. Daudz vairāk nekā manas. Katru reizi kad ko meklēju, tad uzduros viņa kārtējai maikai vai džemperim :D
06.08.2014 20:52 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
Man tiesi patik mazgat traukus. Tas mani nomierina.
Kaitina,ka no ritiem, kad esgulu, vins taisa karums sierinus vala. Liekas, ka vins speciali caukstinas.
06.08.2014 21:16 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
apgrieztais variants - manējam viņas ir ļooti daudz. Daudz vairāk nekā manas. Katru reizi kad ko meklēju, tad uzduros viņa kārtējai maikai vai džemperim

Manējais ir no tādiem kas var dzīvot ar vienām apakšbiksēm :D Reāli to niķi gan viņam izsitu padies dievam jo nevaru ar ko tādu sadzīvot :D
06.08.2014 21:19 |

Reitings 202
Reģ: 21.07.2014
Kad uznāk viņam kāre darboties, kārtot, labot, šmorēt utt. tad sauc mani palīgā. Tas nekas vajag palīdzību vai nē, esmu aizņemta vai nē – nāc, turi, padod, slauki, skaties. Tas niķis riktīgi var sakaitināt.
06.08.2014 21:29 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Mani kaitina tā krekšķināšanās, rīstīšanās vannasistabā. Viss no rīta klusi un tad es nesaprotu, ko viņš tur dara-mandeles sev izgriež, vai?
Mani kaitina, ka atnākam no darba un viņš nepārtraukti man kaut ko jautā, visādas muļķības, es saku, ka negribu tagad runāties, bet viņš neatstājas.
Vēl nepatīk, ka viņš tā pēkšņi pabāž man savas aukstās rokas zem maikas. brrr!
Un visvairāk kaitina, ka viņš nepārtraukti domā par ēšanu, kad, ko ēdīsim tad, kāds bija tas ēdiens, uztaisam to, kā tu domās, kā būs tas ar to...nu bāāāc, man ir vienalga! Tikko pāedis, uzreiz runā par to, ko ēdīs nākamajā ēdienreizē!
06.08.2014 22:00 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Kad uznāk viņam kāre darboties, kārtot, labot, šmorēt utt. tad sauc mani palīgā. Tas nekas vajag palīdzību vai nē,

Manējam ar šāds niķis ir - pat ja neko nepalīdzu, vajag, lai esmu blakus un viss! :D Pāris reizes ir pat bijis tā, ka es iemiegu laimīgi uz dīvāna kamēr viņš viesistabu kārto, kad ir pabeidzis, tad pamodina mani, lai es varētu iet uz guļamistabu gulēt, jo tagad viņš gribot to kārtot :D
Protams, ir jau romantiski tā manis iesaistīšana viņa aktivitātēs, bet nu es zinu, ka traukus viņš māk tīrus nomazgāt, nu nevajag man katru šķīvi atrādīt! :D

Viņš zin, ka mani tas tracina, bet mainīt tajā visā neko nemainīsim, jo ja viņam tas sagādā prieku, tad man nav grūti paskatīties uz katru nomazgāto šķīvi, noslaucīto plauktu vai izmazgāto drēbi. Lai jau mīļums priecājas! :)
06.08.2014 22:11 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Visu diskusiju lasīju un domāju - nu tik sarakstīšu visu,kas man kaitina :D
Kamēr lasīju, sapratu, ka visas tās lietas, kas likās, ka kaitina, nemaz nekaitina. Esmu pieņēmusi viņu kāds ir, un nav man grūti savākt neaiznesto krūzi, vai iemest veļasmašīnā neiemesto kreklu.

ā, nē, tomēr ir viena lieta - vienmēr, kad viņš taisa vakariņas, tie ir kā Ziemassvētki man, bet pēc tam, paskatoties virtuvē, izskatās, ka viņš tur būtu armiju barojis, nevis divus cilvēkus. viss, ko ir izmantojis, ir atstāts turpat uz letes, visur piemētāts ēdiens,drupačas, plīts izskatās kā gadu nebūtu tīrīta un lielākā daļa trauku ir netīri, jo katram sīkumam vajag citu trauku, un man tas viss ir jānovāc, jo kā viņš saka -es taisu, tu tīri :D
06.08.2014 22:33 |

Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
kad viņš taisa vakariņas, tie ir kā Ziemassvētki man, bet pēc tam, paskatoties virtuvē, izskatās, ka viņš tur būtu armiju barojis, nevis divus cilvēkus.

haha, bet tik jauki :)
06.08.2014 22:40 |

Reitings 2532
Reģ: 29.01.2009
uz jautājumiem ļoti bieži atblid tā, ka šķiet stunda paiet. es tikmēr paspēju vairākkārt atkārtot m? jā? nē? :D

un vēl pārnākot no darba, kaklsaiti atstāj vienā vietā, kreklu citā un zeķes vēl kaut kur. ok man nav grūti savākt, bet vismaz vienā punktā to visu varētu atstāt :D

nav tā, ka šīs lietas ļoti kaitina, bet nopūsties gan liek.
06.08.2014 22:46 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
70 % gadījumu uz jautājumiem atbild ar ''nezinu''· Pat uz fucking viegli atbildamiem jautājumiem, piemēram par to, vai viņš brokastīs gribēs ēst picu vai nē.

Nenormāli pārspīlē lietas - piemēram, es stāvu virtuvē ar nazi rokās, viņš noiet garām un pēc mirkļa sāk bļaut, ka es taču šitā būtu varējusi viņu sadurt.

Strēbj dažādus šķidrumus. Mazliet apvainojās ikreiz, kad man ir savs viedoklis. Fočē mani, kamēr es krāsojos.

Bet, sasodīts, par spīti visam, nevienu citu tik lielisku vīrieti es savā mūžā neesmu satikusi.
06.08.2014 23:46 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
esmu dzirdējusi, ka sliktu elpu veicina tukšs vēders.

tā arī ir, kuņģa smaka.
07.08.2014 10:18 |

Reitings 1291
Reģ: 16.03.2014
Nevaru sadzīvot ar to, ka draugam liekas, ka vienmēr un visur viņam ir taisnība! Nav citu viedokļu, ir tikai viņa un tas pareizākais! :D
Par cik pati esmu diezgan spītīga un man ir svarīgi tomēr palikt pie savam domām/viedokļa, tad bieži par to sanāk "kariņi". Tagad jau esmu amzliet piekāpusies un zinu, ka NAV itin nekādas jēgas ar to cīnīties! :D
07.08.2014 10:20 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Tracina, ja
- no rīta tiko modies mēģina sabučot, nedod dievs vēl ilgo franču skūpstu . Wee...
- tracina, ka krāmē traukus izlietnē kaut līdz krānam, nevis blakus un pa vienam nomazgā.
- tracina, ka ir aizmāršīgs, var desmitreizes braukt uz veikalu, bet sarakstu nekad nerakstīs. Es esmu vecis, es visu atceros!
- tracina, ka gultu nevar apklāt. Atstāj vienmēr kā tādu migu.
- tracina, ka ja beidzas tualetes papīrs jaunu rullīti uzliks, bet vecā serdi ( vai kā tas saucas) uz miseni neaiznes.
- tracina, ka ēd kā zirgs. Un pēc tam pukst, ka jāiet pagulēt! Nav sāta sajūtas viņam!
07.08.2014 11:14 |

Reitings 766
70 % gadījumu uz jautājumiem atbild ar ''nezinu''· Pat uz fucking viegli atbildamiem jautājumiem, piemēram par to, vai viņš brokastīs gribēs ēst picu vai nē.

oo..jāā... tas ir vnk VĀKS!!!

Nevaru sadzīvot ar to, ka draugam liekas, ka vienmēr un visur viņam ir taisnība! Nav citu viedokļu, ir tikai viņa un tas pareizākais!

njaa..un beigās es vēl sajūtos vainīga! Lai gan es viņam esmu vairākas reize šo skaidrojusi, viņš uzskata, ka es esot tāda nevis viņš :D :D
07.08.2014 11:24 |

Reitings 766
aaa..manējais ar gultu nevar saklāt - vienmēr migu.

un vēl..viņš nez kāpēc iedomājas, ka viemēr zin labāk ko es domāju un kā es rīkošos nākotnē!
Tas parasti izpaužas kašķu laikā.. :D viņš pēc manām acīm redzot visu! :D lai gna tās ir totālas muļķības, ieskaidrot to viņam nevar nekādīgi :D
07.08.2014 11:28 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man besī laukā, ka viņš nekad nevar nopirkt pārtikas produktus, pirms tam nepazvanot man un nepaprasot, kas jāpērk. Ņemot vērā, ka viņš ēd vismaz 5 x vairāk par mani, tamdēļ viņam ledusskapja saturs teorētiski jāpārzin krietni labāk par mani. KATRU vakaru viņš zvana un prasa, vai vajag veikalā, kas jāpērk?

Un vēl man kaitina viņa mierīgā un lēnā daba. Viņš ir sportisks un tā, bet sadzīvē drausmīgi mierīgs un lēns, turpretim man visu vajag ātri un uzreiz. Ja viņam nav jāsteidzās, tad visu dara tik lēni. Nu maniem vājajiem nerviem tas ir liels pārbaudījums.

Tad, piemēram, gribam noskatīties filmu..Vienmēr saka, lai es izvēlos, bet 99% gadījumu nekad negrib skatīties to, ko es esmu izvēlējusies. Ok, tas ir normāli, ka mums gaume kino reti kad sakrīt, bet ko tad Tu prasi, lai izvēlos, ja tāpat nodi*sīsi?

Protams, saprotu, ka lielākoties problēma ir manā histēriķes dabā, jo daudzām noteikti tas viss liktos normāli. Piemēram, kašķos viņš nekad ar mani nerunās, kāmēr es bauroju, un mani tas tāaaaaa besī. Viņš gaida, kad es nomierināšos, tad tikai sāk runāt. Bet man tik viegli tas psihs nepāriet, ja ar mani nerunā, mani tā klusēšana vēl vairāk uzvelk.

Viņa pusē pie gultas vienmēr ir konkrēts ārprāts- limpenes, šokolādes, krūzes utt. Vienmēr kaudze ar kaut kādiem sūdiem.

Bet visā visumā viņš par mani varētu romānu sarakstīt, par maniem "putniem". neskatoties uz visu, tāpat viņš man ir pats labākais:)
07.08.2014 11:37 |

Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Ā, jā, par veikalu.
Var pajautāt lai nopērk 3 lietas - maizi, sieru, margarīnu. Atnāks ar vēl miljons pirkumiem, bet kāda no pamatlietām obligāti būs aizmirsta. Un nelīdz arī zīmīte. Atruna - jā, es tieši stāvēju pie tā plaukta un domāju ko man tur vajag, tad ieraudzīju to un laikam nepaņēmu.

Kā arī vispār nav nekādas sajēgas par ēst taisīšanu (pats saka, ka ir diezgan labs pavārs).
Kad negrib iet uz veikalu, tad saka, lai vāru biešu zupu bez burkāniem, skābeņu zupu bez olām vai arī balto mērci bez sīpoliem. Vēl pietrūkst lai teiktu, ka man jāvāra piena zupa bez piena. :)
07.08.2014 11:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits