Nav taadas konkreetas atbildes. Pirmaam kaartaam, ir jaaskataas kaads ir tas otrais cilveeks. Ja taa ir veca omiite ar vaaju sirdi, kompleksu maakts un jau taa par sevi nepaarliecinaats cilveeks, tad labaak paturi pie sevis. Tad arii jaaskataas, kaada veida informaacija taa ir. Ja taa ir patieshaam nenoziimiiga lieta, tad ir jaaiemaacaas to ignoreet. Es teiktu, ka ir jaatrod zelta vidusceljsh it visaa. Nav pareizi gaazt savas ieksheejaas samazgas otram paar galvu vai ar savu muuzjiigo chiiksteeshanu bojaat otram dienu, bet arii nav pareizi visu tureet iekshaa. Domaaju, ka pietiekami ir pateikt otram, ka shodien esi bik neomaa, lai otrs nepraato ka varbuut vinjsh ir vainiigs pie taa, bet arii neizpluust siikumos ik reizi.
Es pati daru taa, ka ja gadaas taa diena, kad ir besis, tad pasaku viiram ka shodien lidoju uz slotaskaata, taapeec lidinaashos pa maaju savaa nodabaa, lai nejaushi vinjam neuzkluptu virsuu. Vinjsh to akceptee un taadaas dienaas mani nebaksta. Liidziigi ir, ja viirs ir eerciigs. Samiiljoju vinju, varbuut uztaisu kaadu comfort food un lieku mieraa, lai vaaraas savaa sulaa. Tas protams, attiecaas uz gadiijumiem, kad nav nopietni iemesli negatiivaam emocijaam, tad gan abi taas izrunaajam.