Te ik pa laikam uzrodas idejas par balītēm. Ir tā , ka ap augusta beigām es būšu mājās viena un māja būs tukša un manā īpašumā. Gribētu zināt cik gribētājas būtu gatavas doties uz Salacgrīvas pusi? Nav man pati Salacgriiva, bet 12 km mazliet pirms :)
Vai gudrāk nebūtu sataisīt aptuveno listi ko Tu gribētu ballītē redzēt un tad pieaicināt vēl meitenes? Lai nav tā, ka visas svešas un nav nekā kopīga ar Tevi. :)
Man nebūtu drosme svešas sievietes savā mājā laist pirms vismaz neesmu viņas kaut reizi satikusi dzīvē, kaut vai sākumā kafē pasēdēt visām kopā. Ko tu zini, beigās vel pa kluso visu iedzīvi tev iznesīs :D un vel vienai pašai mājās esot, nu nē, man iekšas tam nebūtu.
Arī sēžo kadā kafejnīcā, par kādu cilvēku var būt maldinošs iespaids
Un tu domā ka svešu cilvēku ielaižot savās mājās iespaids būs patiesāks? Vienkārši tā tomēr būtu normālāk, pa priekšu tomēr iepazīt kaut vai pēc sejām meitenes kuras pēc tam dotos pie tevis uz ballīti.
Un ja nu meiteņu vietā ierodas nogribējušies vīrieši vai bandīti nevis cosmo meitenes? Tad ar tik pat gaidīti aicināsi viņu iekšā? Tak neesi naiva, neaicini svešinieces savās mājās pirms tiešām nezini kas viņas ir.