Vispār man ļoti nepatīk kādu vecuma posmu, kurš būtībā ir normāls pieaugšanas process, saukt par krīzi, bet par 2gadnieku "krīzi" tik tiešām varu teikt- ir traki. Tagad, kad manai meitai ir 2 gadi ar astīti, atceroties pirmos 2 gadus varu teikt- es atpūtos. Ne nu gluži tiešā nozīmē sēdēju rokas krustām salikusi, bet morāli ir daudz grūtāk tikt galā ar bērna raksturiņu, kad pieprasa visu, nesamierinās ar to, ka kaut kas netiek darīts kā bērns vēlās un pēkšņi "nemāk" izdarīt to, kas vienmēr ir mācēts. Bet..tai pat laikā tas ir tik pārejoši, posms, kurā mainās bērns, posms, kurā arī man ir jākļūst par labāku, pacietīgāku un morāli stiprāku mammu. Parieš šis laiks, būs citas ar vecuma posmu saistītas problēmas, kuras atkal gan mani, gan bērnu padarīs tikai labāku ar vai bez kursu un lekciju palīdzības. Viss, ko cenšos darīt šajā "krīzes" periodā ir rast prieku par tām jaukajām lietām, kas ar bērnu notiek- par katru jauno vārdu, kuru bērns apgūst, jauniem sasniegumiem un paturēt prātā, ka pavisam drīz šis laiks beigsies, bērns uzsāks bērnudārza un vēlāk skolas gaitas, un es varēšu tikai ilgoties pēc šīs kopā būšanas ar bērnu, kura ir pašlaik.