kampanella, kā var satuvināt cilvekus piespiedu kārtā? Mani vecāki necieš viens otru. Mani vecvecāki pilnībā atsakās atrasties vienā telpā ar manu tēvu un viņa māti (manu otru vecmammu), viņa jauno sievu. Manai tēva mātei ir īpašs raksturs (un, gadiem neesmu viņu satikusi pat), viņa turklāt vienmēr ir vijusi intrigas par manu māti un manas mammas ģimeni. Jā, mana apprecēšanās un meitas dzimšana man personīgi ir radījusi tuvākas attiecības atsevišķi ar katru no minētajiem ģimenes locekļiem, bet viņi savā starpā vienkārši nespēj izturēties kā pieauguši cilvēki. Tu pat iedomāties nevari, cik briesmīgi bija manas dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Lieldienas, Līgo, izlaidumi, žetonvakars. Ģimenē (?!) valdīja histērijas, drāmas un nenormāls spiediens vērsts uz mani un brāli. Jā, būšu padalījusies par daudz, bet varbūt dažiem cilvēkim radīsies mazdrusciņ skaidrības un pietiks prāta, nepārmest svētās ģimenes būšanu cilvēkiem kā man, kura šādā situācijā nevar darīt absolūti neko, lai ieriktētu citiem pieaugušajiem smadzenes vietā.