murgs

Reitings 8
Reģ: 04.08.2014
Vai cilvēks spēj mīlēt?
Kā jūs saprotat vārdu "mīlestība" ?
Vai paši esat to piedzīvojuši?

Es jau diezgan ilgu laiku esmu viena. Visi draugi izšķirās un atkal veido attiecības. Apkārt viss notiek.. Bet man apnīk. Kāda no tā jēga? Kāda jēga no attiecībām,kas nav paliekošas? Man viss sākās tāpat kā lielākajai daļai - ar iemīlēšanos. Taču pēc vienas,varbūt divām nedēļām man tas cilvēks jau apnīk. Es nespēju mīlēt? Bet es taču negribu katru nedēļu citu cilvēku,es gribu vienu un uz visu mūžu.

Vai tas ir iespējams? Vai ir tas īstais? Un kur es viņu varu atrast?
04.08.2014 17:59 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Klusums, tad vnk atslābsti, visiem nav jābūt attiecības, palasi labāk grāmatu vai iemācies kādu recepti.
04.08.2014 18:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Pusaudža vecumā tas ir pilnīgi normāli, ka ik pa nedēļu cita mīla :)
04.08.2014 19:28 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Manā uztverē mīlestība nav divu cilvēku(pāra) beznosacījumu skatīšanās viens otram acīs, bet gan abu šo indivīdu(jā paliekot indivīdiem ar savu "es") spēja lūkoties vienā virzienā.
Mīlestība ir kā divas sliedes, kuras ir paralēlas, nekad nekrustojas un vienmēr dodas vienā virzienā- protams, līdz kāds no riteņiem nolūzt.
04.08.2014 21:01 |

Reitings 2267
Reģ: 01.06.2014
Vai cilvēks spēj mīlēt?
Kā jūs saprotat vārdu "mīlestība" ?
Vai paši esat to piedzīvojuši?

Baigi sarežģītie jautājumi, manuprāt. Domāju, ka cilvēkam vienīgā patiesā mīlestība ir pret sevi.

Manuprāt, ar partneri sākumā ir iemīlēšanās, tad mīlestība, bet tā mīlestība.. tā ir cieņa, pieradums, kaisle, kopīgi mērķi utt. Bet kaut kas no tā vai viss kopā var pazust vienā acumirklī. Neticu es tādai skaistai mīlestībai, kas ilgst veselu mūžību, neticu "īstajiem". Ja ir bijis partneris, tātad viņš bija īstais tieši tajā momentā, lai kaut ko tev dotu, bet tas nenozīmē, ka viņš būs līdzās visu mūžu. Viss mainās..

Taču ja tas notiek pēc nedēļas vai divām, tad tur, manuprāt, jaunība, vējš galvā pie vainas.
04.08.2014 21:13 |

Reitings 142
Reģ: 05.06.2013
Man arī tā gribējas, bet puisis aizbrauca uz rīgu, redzēja ka meitenes koļaāspluuss vēl mana attieksme tajā laikā. Un tagad attiecību status nezināms, būtu kopā jau 3 gadus. Besis man liels
04.08.2014 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits