Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mamma, draugs, ģimenes ligzda

Reitings 13
Reģ: 04.08.2014
Sākšu ar to, ka esmu pilnīgā disharmonijā ar sevi jau ilgāku laiku, ļoti vēlētos dzirdēt cilvēku viedokli no malas.
Centīšos pēc iespējas īsāk. Esmu kopā ar puisi piecus gadus. Protams iet visādi, esmu gribējusi šķirties ar viņu, pēc tam atkal esam salabuši. Šķiršanās iemesls - pazemo, gan morāli, gan fiziski . Ne par to šoreiz stāsts.
Dzīvojam manas mammas mājās, mamma viena + māsa, bet māja liela . Mamma vienmēr uzsvērusi, ka māja paliek mums ar māsu uz pusēm un cik forši būtu, ka divas ģimenes kopīgi dzīvotu.
Agrāk puisis darīja visu ieguldīja gan laiku, darbu un finanses. Tagad nedara neko. Dzīvo sev.
Mamma to ir pamanījusi, vislaik uzsver, ka vasara jau galā, bet nekas nav izdarīts - remonts nepabeigts, jums nesalabots, mājas stūris nenokrāsots. Šo visu dabūnu uzklausīt es, kas man ir diezgan nepatīkami, lai gan pati saprotu, ka mammai ir taisnība - jo ja jau tu dzīvo šeit, tad ir kautkas jādara.
Puisis savukārt, vairākas reizes ir teicis, dodamies dzīvot atsevišķi, savā dzīvoklītī, tikai mēs divi, solās, ka vispār par finansēm nebūs jāuztraucās, ka tas tak būs tik forši dzīvot atsevišķi. Viņš uzsver arī to, ka negrib šeit neko ieguldīt, jo tas nav viņa,un tomēr mums ir rados daudz vīrieši, kuri varētu palīdzēt visu izdarīt.
Jūs noteikti domājat, kā var sadzīvot visi vienā mājā - mamma strādā nakts maiņā, savukārt mēs pa dienu, līdz ar to praktiski nesanāk redzēties.
Problēma ir tā, ka mammai lūztu sirds, ja es aizietu no šīm mājām. Tā, kā ar mammu diezgan tuvas attiecības es baidos viņu sāpināt. Atkal no otras puses - es gribu savu dzīvi, kur pati šiverētos un domātu par ģimenes ligzdu, jo vairs jau neesmu maza, jau divdesmit četri gadi.

Tātad...ko iesākt?
04.08.2014 17:31 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es nelasiju visu, esmu mekrkanila riebiga un mani uztur vecis egoisti. Viss punkC:D
04.08.2014 19:14 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
P.S.Un jā man plika pilele nav vajadziga.Ja vecis nespej mani uzturet, dzivoju viena labak. Citas lielās LC tai dara ka grib, lai maksa uz pusem rekinus,maju kopj, doma ka seksa izpatikt...lai...Ja ir slikti tādai tā arī vajag...
04.08.2014 19:16 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
Jāuztaisa viņam berns, varbūt mainīsies.
04.08.2014 19:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
vecis labi iekārtojies - ne vien dzīvo svešu sieviešu mājā un neko nedara, bet vēl arī dūres vismaz reizi nedēļā pavicina. Neko teikt. Ar kāju pa pakaļu tādu un ārā pa durvīm.
Bet runājot par dzīvošanu mammas mājās - no mammas puses uzspiest tev šādu viņas vēlmi ir ļoti liels egoisms. Reti kad dzīvošana kopā ar vecākiem zem viena jumta beidzas labi. Un reti kurš normāls vīrietis vispār ko tādu gribēs. Bet tev sākumā normāls vīrietis vispār ir jāatrod un tad par šo problēmu jādomā.
04.08.2014 19:37 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
nu tad, kad gribēsi savu dzīvi sāksi arī to dzīvot.
04.08.2014 19:52 |

Reitings 112
Reģ: 02.07.2014
Uzrakstīju komentāru, pazuda nets un nenopublicējās.. Vārdu sakot, šādās sievietēm, nelīdzēs pat ieslēgšana dzīvoklī (izmēgināju), viņas skries atpakaļ pie varmākām.
04.08.2014 20:17 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Esi kopā ar sliņķi, psihopātu, dzērāju un kausli, un vēl nopietni domā iet dzīvot ar viņu atsevišķi? Nopietni? Tūlīt pat izsper viņu ārā no mātes mājas!
04.08.2014 20:34 |

Reitings 177
Reģ: 18.11.2013
šīm attiecībām laikam nav pozitīvas nākotnes, ja tur ir sišana, pazemošana un pārējais....

Taču attiecībā uz nākotnē iespējamām attiecībām - noteikti dzīvo atsevišķi no vecākiem! Varbūt ja "lielā māja' ir kaut kas uz muižu pusi (manu vecāku mājas kaimiņos ir mācītājmuiža, kas padomju laikā bija sadalīta 3-4 dzīvokļos, bet tagad to daļēji apdzīvo tikai viena ģimene, kas īpašumu atguva), tad vēl varētu sadzīvot katrs savā mājas galā. Bet ja jādala virtuve utt. - tur vien tāda rīvēšanās sanāk.
04.08.2014 22:13 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
šīm attiecībām laikam nav pozitīvas nākotnes, ja tur ir sišana, pazemošana un pārējais....

Kāpēc? Ir sievietes, kas visu mūžu nodzīvo kopā ar vīrieti, kas viņas sit :D
Kā arī par pierādījumu iepriekš minētajam faktam kalpo iepriekšējās kosmo diskusijas, kur kosmo meitenes rakstīja, ka viņu tēvi viņu māti sit regulāri :D Tātad viss štokos, ja gatava paciest zilumus, kādu lauztu locekli :D
04.08.2014 22:26 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mēs ar puisi dzīvojam ļoti tālu no maniem vecākiem, bet pat tos neilgos brīžus pie manas ģimenes viņš pats uzstāj palīdzēt saimnieciskajos darbiņos.. Bet dzīvot zem viena jumta un tad vēl nepalīdzēt.. kauns!

Ja vīrietis spējis mīļoto pazemot, tad noteikti būtu jāpārvācās dzīvot cituviet.. viņam.. vienam!
04.08.2014 22:33 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Lasīju un domāju - diskusijas autore no vīrieša puses tiek fiziski un emocionāli iespaidota, taču lielākā problēma šobrīd ir tas vai palikt mammas mājās vai arī iet dzīvot atsevišķi? Kādā komentārā autore minēja, ka attiecības ir jāveido, nevis pie pirmās iespējas jāskrien prom, taču kā var kaut ko veidot un kopt attiecībās, kurās vardarbība jau kļuvusi par normu? Te neiet runa par sadzīviskiem ķīviņiem, kādi gadās katram no mums, bet gan par reālu vardarbību, kura pie tam atstāj paliekošas sekas uz ķermeņa. Un, paldies Dievam, ka vēl ne uz sejas.
Es nekad, nekad dzīvē nespētu būt kopā ar vīrieti, kurš mani aizskar ar vārdiem. Par fiziska spēka pielietošanu vispār nevar būt ne runas. Šeit es nerunāju par ikdienas strīdā izspļautu "muļķe!", bet gan par līdzīgiem vārdiem, kādus vīrietis velta diskusijas autorei. Ja ko tādu nāktos dzirdēt, tad vīrietis var rēķināties ar to, ka nāksies pakot savu koferi un doties prom.
Pati esmu diezgan emocionāla, arī draugs tāds ir. Reizēm strīdos aizsviļamies. Trakākais kas bijis - viens izskrien no dzīvokļa skaļi aizcirsdams durvis, otrs uzsmēķē un pēc laika, kad emocijas norimušas, atkal viss ir labi. Taču tā, lai viens otru lamātu, sistu.. nekad.
Aija, lūdzu, skaties uz savu dzīvi no reālās puses. Jā, iespējams, reizēm ir skaisti un labi, taču ieklausies meitenēs, kuras stāstījušas par savu pieredzi, devušas padomus - nekas nav no pirksta izzīsts, visi ieteikumi ir pilnīgi pareizi. Nebojā savu dzīvi, ļaujot kaut kādam vīrišķim sevi dauzīt kā pelavu maisu. Vai tiešām tāda ir dzīve, kādu sev vēlies? Uzdod sev šo jautājumu un atbildi pilnīgi, pilnīgi godīgi. Pēc tam, atkarībā no atbildes, izdari secinājumus un rīkojies!
04.08.2014 23:17 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
No sākuma man bija žēl autore, bet izlasot diskusiju vairs ne. Autore, tu pati esi to visu pieļāvusi kas ar tevi notiek. Tu pieņem to, ka tavs draugs tevi sit, turklāt vēl to aizstāvi noveļot daļēju vainu uz sevi. Tici man, ja nemainīsi savu gļēvo attieksmi, tad tas viss turpināsies. Goda vārds, es nesaprotu kā var domāt par kopīgu nākotni ar cilvēku, kurš tevi traumē gan fiziski, gan morāli. sen būtu izsvēpējusi tādu draņķi no mājas ārā jau pēc pirmās reizes, kad pacelta roka bijusi. laikam dzīvo pēc principa - ja sit, tātad mīl
05.08.2014 11:57 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Pamet puisi un mātes māju vai vismaz savās nākamajās attiecībās kopdzīvi neuzsāc pie vecākiem, ne saviem, ne puiša :)
Es piekritīšu, ka mammas uzstāšana, lai jūs nepamestu to māju, ir egoistiska. Pārim jādzīvo atsevišķi un punkts.
05.08.2014 13:25 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tici man, ja nemainīsi savu gļēvo attieksmi, tad tas viss turpināsies.

Velns vot nu izteicies! Protams ka meitenei no tāda tipa jātiek vaļā, bet ko tu vari zināt! No malas runāt viegli, bet tik pat labi varbūt ja viņa ar mēģinātu tikt no viņa vaļā viņš paņemtu un viņu nospārdītu! Vai arī pat visu viņas ģimenīti! Nosaukt autori par gļēvuli ir pretīgi! It īpaši ja viņai ir ilgu laiku bijis jāpacieš fiziska aizskaršana!!!
05.08.2014 13:29 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Tieši tāpēc arī es tā teicu.

It īpaši ja viņai ir ilgu laiku bijis jāpacieš fiziska aizskaršana!!!

Kāpēc viņai bija jāpacieš? Viņu kāds turēja pie tā vīrieša? Es uzskatu, ka nevienam un nekad nevajag pieciest to, ka tiek fiziski aizskarts. Vienkārši vajag tikt no problēmas vaļā.
05.08.2014 13:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits