nepazaudējot svarīgāko

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Nepieļauj kļūdu - nezaudē draugus dēļ attiecībām.. Vai piekrītat šim teicinam? Es par visiem 100%. Tapēc uzskatu ka arī esot attiecībās vismaz 2-3x nedēļā būtu jātiekās ar draugiem.
Paldies dievam man paziņās un rados nav neviens tāds cilvēks, ir daudzi kas brīvo laiku pavada pat vairāk nekā ar draugiem un tādus es ļoti cienu un respektēju, jo kā saka meitenes nāk un iet bet draugi paliek un tie ir daudz svarīgāki.
04.08.2014 01:51 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Piekrītu tam, ko Nazīc uzrakstīja par saiknes saglabāšanu. Man ir draudzenes, ar kurām reti sanāk tikties, bet draudzība ir ļoooti cieša, sirsnīga, jau gadiem nezūdoša. Tādas draudzenes arī neapvainotos, ja lielāko daļu laika es pavadītu ar vīrieti. Bet ir draudzenes (tagad jau drīzāk paziņas), ar kurām agrāk tika pavadīts ļoti daudz laika, bija gan normāli baļļuki, gan nopietnas kopā piedzīvotas lietas, bet, tiklīdz sāka ar kādu vīrieti veidoties nopietnākas vai vismaz ar tikšanās reizēm piepildītākas attiecības, tā no to meiteņu puses uzreiz sākās deguna raukšana un izteikumi, ka pati vien esmu vainīga, ka izvēlos vīrieti draudzeņu vietā. Lai gan reāli draudzenēm tika veltīts daudz laika un uzmanības.
04.08.2014 11:05 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Piekriitu teicienam,tomeer tas,cik biezhi ir nepiecieshams tikties,ir atkariigs no katra cilveeka individuaalaas draudziibas ar otru. Citi var netikties pus gadu,bet saglabaat ciesho saikni,kas ir.

piekrītu šim. Nekādi nevaru piekrist, ka tas ir ok, un ja veido ģimeni, tad draugi atsijājās. Manā izpratnē (un arī no psiholoģijas viedokļa) subjektīvā labklājība paaugstinās ja cilvēkam ir ievērojams ''sociālais tīkls'', kas noteikti nevar sastāvēt tikai no sievas/vīra un bērna. Mani draugi ir mana ģimene - es viņus pazīstu daudzpadsmit gadus un nevienās attiecībās neesmu sevi pazaudējusi tā, ka tikai šis viens cilvēks ir mana dzīve un tie, kas manā dzīvē ir bijuši tik ilgi, tagad ir ''nekas''
04.08.2014 11:11 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Parakstos zem katra Dionysus vārda. Ģimene ir svarīgāka, bet draugu lokam jābūt kopīgam. Neizslēzot puišu/meiteņu vakarus, kad pavada laiku viens bez otra :)
04.08.2014 11:22 |

Reitings 497
Nē nu ģimene ir ģimene, to nevajag jaukt ar sievieti kura visur grib vilkties līdzi, gribi to vai nē!!! Ģimenei ir jābūt svarīgākai par draugiem (lai gan tas nenozīme ka viņi tad ir jāsatiek reti!) bet draudzene pavisam kas cits un tad es uzskatu ka jebkurš normāls cilvēks izvēlēsies labāk draugus nekā draudzeni.
04.08.2014 13:29 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Kristiāns Tev neapniikst muldeet? Taaads nicinaajums sievieteem katraa tevis izveidotajaa diskusijaa ka shausmas.. Kas Tev liedz klut par geju, ja reiz viiriesi ir tie, kas nekaad neveido liekus teerinus, tie kas nekaad neizmanto sievieti, tie, kas nekad nekur nevelkaas liidzi?
Palasi tak ko tu raxti, ja reiz taads nicinajums, tiecies ar vechiem, un visa problema atrisinata ;)
04.08.2014 13:40 |

Reitings 497
NIKOLA-es vienkārši saku taisnību! :D man ir nicinājums tikai tādām kuras uzskatu ka attiecības ir dzīvē galvenais un neko citu neredz, tādas man riebjas un nekad necienīšu,bet GUDRAS un FORŠAS meitenes es ļoti cienu!
04.08.2014 13:44 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Es visu laiku brīnos - Kristiān, kādā sabiedrībā tu apgrozies? To, ko tu te propogandē kā normu, ka to, ko "visas meitenes" dara, nu ne es, ne manas draudzenes, ne manas paziņas - nedara.

A varbūt man vienkārši cita paaudze? Un jāsaka, "manos laikos tā nebija"?
04.08.2014 13:47 |

Reitings 497
57days-precīzāk lūdzu? Es apgrozos tādā sabiedrībā kur cilvēki arī esot attiecībās esot ļoti bieži, varbūt pat katru dienu tiksies ar saviem draugiem un daudz laika pavadīs kopā,vienalga vai ir parastie randiņi vai kopā dzīvošana, tā ir ar gandrīz visiem man tuviem draugiem! Par pārējo neidziļināšos.
04.08.2014 13:52 |

Reitings 2286
nu bet palasi ko tu te propagandē. Attiecības nav galvenais? a attiecības starp draugiem tad ir galvenais? Tev nešķiet , ka tās arī ir sava veida attiecības?
Nu gribeetu redzēt, kā tu visu mūžu nodzīvosi ar saviem draugiem, uzskatot , ka attiecības starp vīrieti un sevi ir tikai tāds meeehhhh :D vai nu taviem draugiem jaabuut tik pat infantiiliem, atvainojos, kaa tu , vai arii paliksi beigaas ar pliku dirsuu , atkal atvainojos, ar tadu domashanu... I bez draugiem, iz bez otras puusiites

es nesaku, ka sievietei vai viirietim ir jabut vienam pie otra pakalas pielipushiem, bet tas ko tu te taa slavini un megini citiem pasniegt , ka kaut ko amoraalu, gribas teikt, ir viens liels bullshit!
04.08.2014 14:19 |

Reitings 497
NIKOLA-nomierinies, chill mazā! :D

Man patīk provocēt, nu piedod, bet ir smieklīgi lasīt kā šeit skuķi sāk stresot ko līdz daiļajam dzimumam velta kādu skarbāku vārdu :D laikam neviena šeit nav vecāka par 35 gadiem.

Bet pamatdoma ir tāda ka esot attiecībās nedrīkst aizmirst par draugiem un daudz laika jāpavada arī ar viņiem, it īpaši tiem kuri ir vienmēr brīvi un vai tad tu tam nepiekrīti?!

Atkārtošos ko reiz teica viena man zināma meitene: "bez attiecībām es varu mierīgi iztikt, bet kas es būtu bez draugiem?"
04.08.2014 14:27 |

Reitings 1149
Vecīt, tu saki, ka ģimene ir ģimene, bet draudzene ir draudzene. A kas ir tavā izpratnē ilgstošas attiecības ar dzīvošanu kopā? Tie nav ģimenes sākuma pamati?!
Es savā komentārā saku ģimene, jo mans vīrietis/draugs tuliņ būs mans vīrs un jā, mans vīrs man ir svarīgāks par draudzenēm, jo draudzenes man nedāvās bērnus un citus dzīves neaizmirstamos brīžus!
04.08.2014 14:36 |

Reitings 1149
bez attiecībām es varu mierīgi iztikt, bet kas es būtu bez draugiem

meitenei vnk nav bijušas normālas attiecības ar lielu potenciālu uz ilgstošām attiecībām.
04.08.2014 14:37 |

Reitings 2286
pamatdomai Tavai vareetu piekriist lidz tam posmaam, kad saakas teikums ''daudz laika japavada arii ar viniem'' :D:D
zini, laiks ir taads relatiivs jeedziens ;) Ja Tev kaitina , ka meitenes seezh vechiem uz kakla, tad njem veeraa, ka aizejot uz darbu, atnaakot majaas , nekas vairs daudz no taa laika ko veltit draugiem nepaliek un jau ir vakars ;) tad ko dariit? pameest darbu, un tikmeer skriet apkarrt ar draugiem un tereet kaada cita naudu? vai arii del draugiem pamest savu otru pusiiti, ar kuru potenciaali dzivo kopa, lai veidotu gimeni, lai tikai nedod dievs draugi nepaliktu eeenaa? :D:D agraak vai velaak arii Tavi draugi) agraka vai velaak, bbet arii tavi idealie draugi atradiis otru pusiiti, un tad tu redzeesi, ka draugi paliks otrajaa planaa un pakaartosies attieciibam, nevis otradaak ;)
04.08.2014 14:45 |

Reitings 497
A-komanda-es nesaprotu es vienkārši vecmodīgi domāju jeb šeit apgrozās kkādas dīvainās, bet manā uztverē ģimene ir tad kad pāris ir precējies un pats galvenais ir vismaz viens bērns, TIKAI tad manā uztverē ir ģimene, nevis prosta kkādas attiecības, es tiešām nesaprotu, man nevens pazīstamais nekad un arī es vienkārši draudzeni nespētu uzskatīt par ģimeni,ja nav bērnu. Un pilnīgi vienalga ir kopdzīve vai nav, tās tad ir tikai parastas attiecības un viss. Par šo man tiešam smiekli nāk :D

meitenei vnk nav bijušas normālas attiecības ar lielu potenciālu uz ilgstošām attiecībām.

varbūt, bet tas tikai tapēc ka viņa ir pašpietiekama un tādēļ var arī iztikt bez attiecībām,ko es arī augstu vērtēju pretēja dzimumā, nekā šeit lielākā daļa cosmo meitenu....
04.08.2014 14:45 |

Reitings 2286
Ja jau cosmo meitenes ir tadas dziives neveiksminieces un vispar otstoj , kapeec uzsuuc no mums negatiivo energiiju,apgrozooties sheit? :)
04.08.2014 14:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Draugi un attiecības - tas viens otru NEIZSLĒDZ. Protams, ka ir normāli, arī esot attiecībās tikties ar draugiem. Nu bet protams. Cik % brīva laika tiek pavadīti ar draudzeni/sievu un cik % ar draugiem, tas, attiecīgi, ir atkarīgs no vēlmēm un iespējām. Kad vairs nebūsi studentiņš un tavi draugi arī nē, nebūs jums laika katru dienu tikties. Un arī gribēšanas katru dienu tikties nebūs. Tev to šobrīd varbūt grūti iztēloties, bet tā parasti notiek. Draudzība nepazūd, tikai tai ir citādas izpausmes. Un tad, kad taviem draugiem nebūs prieks tevis laika katru dienu, tad ai, kā sagribēsies tev "nopietnas attiecības" un kopdzīvi.

Ir pāri, kam patīk būt ka salipušiem, un bez otra - nekur, ir pāri, kas sādu nepieciešamību nejūt. Tas ir individuāli. Ja tu "salipušas" attiecības nevēlies, tad draudzeni, kura tādas vēlas, tev nevajag. Bet tā nav problēma - ir visādas meitenes.

Ja tev sobrīd attiecības nav svarīgas, tas ir normāli. Tad dari ar savu dzīvi kaut ko citu! Velti sevi izglītībai, karjerai. Jā, arī draugiem, sportam.
04.08.2014 14:48 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Da nu dzīvo ar savu draudziņu un draugiem mūžīgi mūžos.Āmen!

A viņiem darudzenes/sievas nav?Naivi ceri,ka tusēsiet visu mūžu?
04.08.2014 14:58 |

Reitings 497
57days-gudra sieviete izklausies, patīk lasīt tavus komentārus! :)

Jā salipušas attiecības es tiešām ilgi nevarētu izturēt :D man attiecībās ļoti svarīga būtu brīvība,lai draudzene nesāktu kko man pārmest ka teiksim nedēļu negribētu ar viņu tikties vai kādu 1 vai 2 dienas nbūtu par sevi nekādu ziņu devis. Arī kopdzīvē man būtu vajadzīgi vienatnes mirkļi.
04.08.2014 14:59 |

Reitings 497
viltigalapsa-lielākai daļai tieši tiem ar kuriem dzeru,nav, un kādas sievas? Mums vēl nav tas vecums lai precētos :D un īsti draugi tiksies mūžīgi un attiecības tam nekad nebūs šķērslis, tikai varbūt retāk nekā pirms kopdzīves ar meiteni, bet tiksies un regulāri, tam taču ir grūti nepiekrist vai ne?
04.08.2014 15:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
manā uztverē ģimene ir tad kad pāris ir precējies un pats galvenais ir vismaz viens bērns

Un kā Tu domā līdz šim nonākt, ja Tev sieviete ir suņa vietā - kad būs garastāvoklis, tad paspēlēsies? Gribu gan redzēt, kura gribēs Tevi tādu precēt un vēl bērnus dzemdēt vīrietim, uz kuru paļauties īsti nevar, jo nevar zināt, kad viņš kaut kur aizskries.

Man ir attiecības un ir arī draugi. Tādi draugi, kas respektē to, ka man ir arī otra puse un, ka es rēķinos arī ar šo cilvēku. Kopīgi pasākumi tiek plānoti laicīgi un laicīgi arī tiek noskaidrots, vai otra puse uz tiem ir gaidīta, jeb tas būs pasākums, kur būs tikai mans draugu loks.
Maniem draugiem nevajag, lai es pie viņiem skraidītu 3x nedēļā. Mēs esam pieauguši cilvēki, katram ir darbs un attiecības, daudziem arī bērni.
Tev pašam noteikti nav vairāk kā 25, ja nesaproti, kas ir kas.
1) Ir stulbi saviem draugiem traucēt veidot ģimeni ar populistiskām frāzēm. Ja kādam Tavam draugam uzrodas meitene, ar ko viņš pavada vairāk laika, nekā ar Tevi, pie kam atsakās iet kaut kur ar Tevi, jo viņam jau sarunāts ar meiteni, noteikti sauc viņu ne visai glaimojošos vārdos, lai gan, iespējams, viņam ar šo meiteni ir interesantāk nekā ar Tevi.
2) Man būtu kauns tik bieži līst svešās ģimenēs ar savu esību. Viņiem ir sava dzīve, savas darīšanas. Laiks man tiek veltīts vai nu pēc norunas, vai arī jebkurā laikā, ja gadījies kas ārkārtējs. Neko vairāk man no viņiem arī nevajag.
3) Intereses pēc - ko var veču bars 3x nedēļā darīt? Savākties, spēlēt kārtis un dzert? Ko Tu iegūsti no tādas čupošanās tik bieži? Es pie savām draudzenēm, arī 20 gados un neesot attiecībās, tik bieži neskraidīju. Just thinking - varbūt noīrējiet milzīgu dzīvokli un dzīvojiet komunālajā, viens no otra vispār neatkāpjoties? Tā jūs būsiet pasargāti no uzmanības trūkuma...
04.08.2014 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!